Beffen tot ze klaarkomt onderdanige slaaf

beffen tot ze klaarkomt onderdanige slaaf

We gaan zitten aan de bar in een soort van vierkantje zodat we elkaar kunnen aankijken, terwijl Roef ons vraagt wat we willen drinken. Ik kijk Patty aan en vraag wie er naar huis rijdt. Ik besluit een cola-whisky te nemen en Patty witte wijn. Zodra Roef zit valt Patty met de deur in huis: Ik denk dat begint lekker. Meteen bedenk ik me dat ook hij instructies heeft gehad. Zo volgen er nog een aantal vragen, en na een gesprekje van een minuut of tien, waarin duidelijk wordt dat Roef zich graag als slaaf van Joyce opstelt zegt Patty plots: Roefs blik volgt direct de bewegingen van mijn vrouw en blijft hangen op de voorspelbare plek.

Meteen krijgt hij weer een tik in zijn nek van Joyce en ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken door de spanning die bijna tastbaar is. Joyce merkt dit op en vraagt mij of ik het grappig vind. Ik zeg dat dit niet het geval is en excuseer me bij Joyce. Deze is echter niet geamuseerd en zegt dat als ik er niet tegen kan ik maar niet meer naar hen moet kijken. Ze zet haar kruk aan de kant, trekt in 1 keer haar jurkje over haar hoofd en staat naakt tussen ons in. Roefs blik verplaatst zich direct naar Joyce en deze knalt hem vol in zijn gezicht om daar aan toe te voegen dat hij met Patty in gesprek is en niet zo onbeschoft moet zijn en zijn gesprekspartner dient aan te kijken.

Joyce roept mij bij zich en gebaart mij achter haar plaats te nemen. Als ik er sta zegt ze dat ik haar kontje moet kussen.

Ik gehoorzaam met veel plezier en doe wat van mij gevraagd wordt. Terwijl Patty verder gaat met Roef te bevragen ontgaat mij alles: Ik kus de prachtige kont van Joyce en ben in mijn nopjes. Als Joyce iets voorover bukt en haar bilhelften uit elkaar houd, begrijp ik zonder dat ik daartoe aangespoord hoef te worden, wat van mij verwacht wordt en ik lik de aars van deze prachtige vrouw en ben verheugd over het feit dat ze af en toe trilt van genot en met haar onderlichaam draait, ten teken dat ik mij goed van mijn taak kwijt.

Na een poosje zo haar aars gelikt te hebben ga ik over op fase 2. Ik weet dat Joyce nog meer geniet van een tong in haar poepgaatje en ik druk voorzichtig het puntje van mijn tong erin. Ik proef niets, Joyce heeft de anaaldouche ook ontdekt bedenk ik me, en ik begin mijn tong in en uit Joyce haar kontgaatje te bewegen. Dit doe ik zo lang zij het toestaat en dat is een minuut of vijf. Daarna heeft ze het echt gehad: Terwijl zij zich verplaatst en ik dus eventjes niet op haar gefocust ben, zie ik dat Roef ondertussen nog steeds aan een kruisverhoor van Patty wordt onderworpen: Een paal die overigens iets kleiner is als de mijne, constateer ik enigszins trots.

Als Patty echter ziet dat ik Joyce ga likken, stopt ze haar ondervraging en komt ze naast haar vriendin staan. Terwijl ik begin met het kussen en likken van het kutje van Joyce kijk ik begerig naar boven en zie ik 2 gezichten mij aanstaren: Joyce die geniet van mijn tong en Patty die geniet van de aanblik van mijn verwennerij van haar vriendin. Bovendien heeft Patty een arm achter Joyce op de bar gelegd en speelt ze met de paardenstaart van het haar van haar vriendin.

Ik zuig eerst op de buitenste kutlipjes van Joyce, om daarna kleine zuigkusjes te plaatsen op de binnenste schaamlippen. Als ik dat gedaan heb, lik ik een aantal keer over de volle lengte door haar gleufje om als laatste te stoppen bij haar kittelaar. Ook deze kus ik eerst zacht en krijgt een zachte zuigbehandeling, waarna ik haar zachtjes begin te likken.

Ik schenk er geen aandacht aan en ga van zachtjes likken aan haar klitje over op snel en hard en na nog geen 2 minuten komt Joyce gillend klaar.

Ze plaatst haar hand op mijn achterhoofd en duwt mijn mond nog dichter tegen haar kutje aan, terwijl ze met haar onderlichaam schokt.

Ik vind het prima, geniet van de geur en smaak van haar vrouwenvlees en als de duwkracht van de hand van Joyce afneemt lik ik voorzichtig de overgebleven sappen van haar gevoelige kutje af. Als ik omhoog kijk zie ik een voldaan gezicht en een trots gezicht.

Ik sta voorzichtig op ik ben immers nog volledig gekleed en mag dus mijn eigen wil volgen en kijk naar het mooie lichaam van Joyce die voldaan en onderuitgezakt op haar kruk zit en enkele zweetdruppels vertoont, tussen en onder haar borsten. Ik buk om de zweetdruppeltjes tussen haar borsten uit te likken en tevens haal ik mijn tong door haar navel en geniet van de zoute smaak, die mijn tong streelt. Waar dat op slaat begrijp ik nu nog niet, maar zodra ik lig komt Patty boven mijn gezicht staan en laat zich zonder verdere omhaal met haar kutje op mijn mond zakken.

Haar jurkje valt over mijn hoofd, zodat het enigszins donkerder wordt voor mij, echter, ik ken haar onderlichaam als geen ander en verwen deze op dezelfde wijze, als ik dat van Joyce verwend heb. Als Patty klaarkomt schuift ze naar achteren van mijn gezicht af en komt met haar hoofd boven het mijne hangen. Ik sta op wordt door Joyce uitgenodigd mij uit te kleden met de woorden: Ik doe wat mij opgedragen is en nadat ik als laatste mijn boxeshort uitdoe, zwiept mijn stijve pik natjes uit zijn benarde positie.

Patty zet een kruk iets van de bar af, gaat er achter staan en zegt: Als Roef op zijn knieën naast mij zit en zijn ogen gericht heeft op mijn pik haalt Joyce haar vingers over mijn eikel. Direct zijn haar vingers zeiknat door het voorvocht en Joyce houdt mij haar vingers voor. Dat wat gaat komen wordt snel duidelijk, dat ben ikzelf namelijk: Terwijl Patty met haar handen over mijn borst en buik wrijft om vervolgens mijn tepels tussen haar vingers te rollen, begint Joyce mij zonder vooraankondiging strak af te zuigen.

Dit houd ik slechts twee minuutjes vol. Ik geef geen antwoord op haar vraag maar door haar toestemming kom ik tot rust en geef me over aan mijn naderende orgasme, dat van diep komt opborrelen.

Ik voel mijn zak samentrekken, en als Joyce doorheeft dat ik ga komen, laat ze mijn pik los uit haar handen en houd haar hoofd stil. Haar mond rust nu zacht en warm om mijn pik, terwijl ik uit alle macht probeer niet met mijn onderlichaam te schudden om dit moment te verstoren, waarop mijn orgasme niet meer te tegen te houden is, maar langzaam zijn weg vind van mijn ballen richting mijn pik.

Patty omklemt met een arm mijn borst en met haar andere duwt ze hard op mijn schaambeen om aan te geven dat ik niet mag bewegen, maar het gewoon moet laten komen. Met een diepe grom, kom ik klaar in de mond van Joyce, mijn sperma komt in golvende bewegingen uit mijn pik tegen haar huig aan en ik zucht diep van opluchting.

Als ik uit deze roes bijkom, laat Patty haar omklemming los en zegt: Ik denk niet eens aan haar woorden maar open als vanzelf mijn mond: Roef kijkt angstig naar Patty en daarna naar Joyce, die opstaat, het hoofd van Roef kantelt zodat zijn gezicht omhoog kijkt en vervolgens een paar keer met vlakke hand tegen zijn wang petst. Aangezien Joyce niets kan zeggen zonder mijn zaad uit haar mond te verliezen, doet Patty het: Roef opent, met angst in zijn ogen voor wat waarschijnlijk komen gaat, trillend zijn mond.

Joyce positioneert haar mond boven de open mond van Roef, tuit haar lippen en opent haar mond: Als haar mond leeg is spreekt Joyce: Joyce loopt naar de bar, neemt haar GSM en duwt een paar keer op het scherm. Vervolgens filmt ze, zo lijkt het, de positie waar Roef zich in bevind.

Ze loopt een paar keer, hem filmend, om hem heen, vertelt wat ze gedaan heeft zaad van een andere man, met haar mond in hem gespuwd en filmt uiteindelijk de open mond van Roef. En ik zie de adamsappel van Roef omhoog gaan en weer omlaag komen, ten teken dat Roef alles netjes heeft afgeslikt. Roef, slikt nog een keer snel en opent vervolgens zijn mond, terwijl Joyce filmt.

Als Joyce genoeg gefilmd heeft, klooit ze wat met haar GSM en horen we een piepje uit de tas van Patty komen en een buzz-geluidje uit mijn broek die op de grond ligt. Joyce voegt eraan toe: We lopen achter het barretje en schenken iets te drinken voor onszelf in terwijl Joyce aan de andere kant van de bar wat schuift met de krukken. Ze zet alles aan de kant op 2 krukken na: Over het barretje kunnen wij zo alles goed zien wat ze aan het doen is.

Ze loopt naar een kast en haalt er broekje uit met een voorbinddildo daaraan bevestigt. Roef neemt het ding aan en helpt Joyce erin. Zodra Joyce het aan heeft constateer ik dat de dildo die erop bevestigd is toch wel van een stevig formaat is. Dit was meer een apparaat dat lesbische vrouwen gebruiken, besloot ik uiteindelijk voor mezelf.

Vervolgens begint hij pijpbewegingen te maken en dit gaat zo diep dat ik me niet aan de indruk kan onttrekken dat hij dit eerder gedaan heeft. Als Joyce na een dik half uur vind dat de kunstlul nat genoeg is zegt ze Roef te gaan staan en gebaard ze hem plaats te nemen tussen de krukken met zijn gezicht richting ons.

Roef gaat met trillende vinger over zijn eikel en likt telkens als deze nat is zijn voorvocht van zijn eigen vinger. Dit doet hij zo lang totdat de eikel nog wel glimt, maar niet meer kletsnat is. Ik vind het de ultieme vernedering. Roef gehoorzaamt en doet het condoom om. Ik vraag me af of ze nu gaan neuken, want waarom moet Roef anders een condoom om.

Maar met de voorbinddildo om heb ik niet de indruk dat dit zal gebeuren. Vervolgens tikt ze nog eens tegen de enkels van Roef, om te kijken of deze goed staan en pakt ze hem bij zijn haar, terwijl ze Patty aankijkt.

Joyce trekt Roef langzaam aan zijn haar omhoog, zodat hij in een bepaalde hoek komt te staan. Als Patty het goed vind zegt ze stop en Joyce laat Roef weten, dat hij het vooral niet moet wagen te bewegen.

Roef staat nu, steunend met zijn handen op de krukken in spreidstand, met zijn kont naar achter in een dermate hoek dat Patty en ik de borsten van Joyce kunnen zien over Roef heen, maar ook de pik van Roef kunnen zien, onder zijn lichaam door.

Terwijl ik een vinger van Patty door mijn bilnaad voel glijden krijgt Roef, aan zijn pijnlijke gezicht te zien, de voorbinddildo iets te snel ingebracht. Als Joyce begint te stoten, voel ik de vinger die door mijn bilnaad glijd zachtjes de elasticiteit van mijn kringspier trotseren om daar naar binnen te glijden. De andere hand van Patty omsluit mijn eikel, deze wordt ondanks mijn orgasme van een uurtje geleden direct hard en Patty begint draaiende bewegingen om mijn eikel heen te maken.

Terwijl Joyce de aars van Roef nu stevig neukt, buig ik iets voorover tegen de bar aan om Patty de gelegenheid te geven haar vinger dieper in mij te steken. Terwijl Patty mijn prostaat vind en deze begint te stimuleren zie ik Roef hijgen en zie ik, zijn piemel op en neer gaan als ware hij iemand aan het neuken. Patty stimuleert mijn prostaat nu zodanig dat ik het niet meer kan houden. Als ik mijn blik weer omhoog wend zie ik Roef rechtop staan met een vol condoom rond zijn pik.

Patty pakt me bij mijn haar en dwingt mij te knielen. Ze houd me haar hand voor die ik keurig schoon lik.

Dat maakt het een extra stoute fantasie. Het mooie hiervan is dat het vrij makkelijk te realiseren is. Je kan vrijwel elke stripclub bellen of je een uurtje een kamer met een strippaal kan huren om haar voor je te laten strippen.

Of, je koopt zelf een strippaal aanrader. Kost een paar honderd euro maar dan heb je ook wat. Misschien krijg je haar meteen zo ver dat ze op paaldans les gaat. Wisselen van partner, bekeken worden en anderen bekijken. Of op een avond zelfs seks hebben met meerdere mensen.

Genoeg momenten om te peilen wat ze ervan vindt. Zeker als je zelf laat merken dat je dit spannend zou vinden. Ze weet dat jij dit ontzettend geil van wordt en kan meteen zien dat ze jouw hoofd op hol laat slaan.

Daar zit de opwinding hem in voor een vrouw. Laat de video nergens zomaar slingeren. Een harde schijf met wachtwoord beveiliging is een goed idee. Masochisme is geil worden van pijn.

Het is dus iets anders dan fantasieën over verkrachting of onderdanigheid. Je hebt het bijvoorbeeld vast wel eens meegemaakt dat jij of je partner opeens een blauwe plek had na seks omdat je je ergens aan stootte. Terwijl je er niks van voelde. Meestal is de man dominant in bed. De meeste mannen vinden het fijn, en de meeste vrouwen zijn ook liever onderdanig. Veel vrouwen hebben toch wel de fantasie om zelf ene keer dominant te zijn en de man te domineren.

Dit is een iets extreme variatie van de stripper fantasie. Er is zelfs al beschreven dat dit 'in' was in de 19e eeuw bij de adel. In ieder geval, sommige vrouwen fantaseren over prostitutie. Om betaald te worden voor seks. En omgekeerd is die fantasie er ook bij jonge mannen vind je het gek dat 'MILF's' zo populair zijn?

Er wordt in het openbaar zelfs wat op neergekeken. En dat is ook meteen een van de dingen die het spannend maakt voor haar. En als je denkt dat het niet veel voorkomt, kijk eens naar de verhalen van leraressen die in de problemen komen omdat ze seks hebben met hun mannelijke leerlingen. Als je een oudere vrouw probeert te versieren, kan je handig gebruik maken van deze fantasie door kleine subtiele hints te geven of de gedachte in haar hoofd te stoppen.

Ons hele leven lang hebben we seks als we alleen zijn. In de slaapkamer, met de gordijnen dicht en de deur op slot. Deze seks fantasie is een iets extremere variant van de 'seks in het openbaar fantasie'. Bij die fantasie gaat het meer om de spanning om betrapt te worden, bij deze fantasie is het iets anders wat vrouwen geil maakt. Het publiek heeft vaak rollen in deze fantasieën. Genieten er zelfs van. De vrouw krijgt zo het gevoel alsof ze een show opvoert. Hoe beter ze het doet, hoe meer het publiek onder de indruk is.

En hoe meer zij is opgewonden. Dan is alles al nieuw: Je hoeft dus geen fantasieën te introduceren of waar te maken om de seks een boost te geven. Wel is dit voor sommige vrouwen JUIST de ideale gelegenheid om dingen in bed uit te proberen die ze met een vaste partner niet durven. Ze willen niet dat jij denkt dat ze makkelijk is of seksbelust. En als je een relatie met haar hebt, wil ze zeker niet als slet gezien worden. Bij een one night stand gelden die regels opeens niet meer.

Als ze je toch niet meer ziet, kan ze zich helemaal laten gaan. Lees dit artikel met 23 one night stand tips om te leren hoe je een geweldige one night stand hebt. Het delen van een seksule fantasie zorgt er vaak voor dat de spanning weer terugkomt. Net als in het begin. Vlinders gieren weer door haar lichaam en alleen al zoenen windt haar op. Vrouwen durven hun fantasieën niet zomaar te vertellen. Ze wil zich veilig en vertrouwd bij je voelen. In een relatie kan ze dat als het goed is wel. Waarschijnlijk heeft ze ook weleens subtiele hints laten vallen over haar seksuele fantasieën.

Alleen wist je toen nog niet wat je ermee moest doen. Als je vriendin of vrouw je totaal geen hints heeft gegeven over haar seksuele fantasieën of als je slecht geluisterd hebt , neem dan nog eens de bovenstaande lijst met 13 fantasieën door. Nu je weet wat de meest voorkomende fantasieën zijn, kun je peilen of zij daar ook opgewonden van raakt.

Daarvoor heb ik een aantal artikels gemaakt waarin je stap voor stap leert hoe je haar goede seks geeft terwijl je een fantasie uitleeft. Luuk Zwart is een Nederlandse sekscoach. Hij helpt mannen en vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen.

Please log in again. The login page will open in a new window. After logging in you can close it and return to this page. Hier Fantaseren Vrouwen Over. De seks wordt meer gevarieerd en spannender.

Leuk voor jou, zeker als jullie elkaar al lang kennen en 'gewone' seks wat saai wordt Ze zal verliefder op je worden en nog meer tevreden zijn met jullie relatie.

Dat ze vreemd gaat hoef je niet bang voor te zijn. Ze gaat ook meer spannende dingen voor jou doen anale seks , trio's bijvoorbeeld Jullie relatie wordt er beter van wetenschappelijk bewezen. Vrouwen worden vooral mentaal opgewonden in plaats van fysiek. Fantaseren zorgt dus voor extra opwinding.

Zeker als ze 'droog staan'. Vrouwen worden in de media neer gezet als heel nette wezens. Veel extreme seks fantasieën zijn taboe en daarom juist spannend omdat het niet mag. Veel mannen hebben alleen saaie, normale seks met hun vriendin of vrouw. Wat niet spannend genoeg is voor haar. Bespreek haar fantasie en 'vervul' hem alleen als zij dat wil. Zo weet je of ze in is voor het echte werk: Pak haar polsen zachtjes vast en bind ze vast met een stropdas, sjaal of touw.

Nu heb je alle vrijheid om haar lichaam te ontdekken. Kijk hoe ze reageert Geef haar een tikje op haar billen Trek dan zachtjes aan haar haren terwijl je haar zoent. Als ze hier kreunend in meegaat, weet je genoeg. Raak haar gezicht aan met je harde paal en sla haar zachtjes in haar gezicht en laat haar ermee spelen met haar mond.

Ze is tenslotte jouw slaaf en moet doen wat jij zegt. Bijt zachtjes op haar tepels, knijp erin. Hierna kan je het steeds extremer maken. Veel vrouwen vertellen dat ze in hun fantasie worden vastgehouden of vastgebonden. Ze zijn compleet de controle kwijt Begeerd worden. De 'verkrachter' is zo overweldigd van haar schoonheid dat hij niet anders kan dan haar nemen. Tegenstribbelen of verzetten is ook een element van een verkrachtingsfantasie die voor opwinding zorgt.

Hoe weet je of ze echt een trio wil? Begin door seksspeeltjes te introduceren.

Mooie lekkere meiden geile oma komt klaar

Of, je koopt zelf een strippaal aanrader. Kost een paar honderd euro maar dan heb je ook wat. Misschien krijg je haar meteen zo ver dat ze op paaldans les gaat. Wisselen van partner, bekeken worden en anderen bekijken. Of op een avond zelfs seks hebben met meerdere mensen. Genoeg momenten om te peilen wat ze ervan vindt.

Zeker als je zelf laat merken dat je dit spannend zou vinden. Ze weet dat jij dit ontzettend geil van wordt en kan meteen zien dat ze jouw hoofd op hol laat slaan. Daar zit de opwinding hem in voor een vrouw. Laat de video nergens zomaar slingeren. Een harde schijf met wachtwoord beveiliging is een goed idee. Masochisme is geil worden van pijn. Het is dus iets anders dan fantasieën over verkrachting of onderdanigheid.

Je hebt het bijvoorbeeld vast wel eens meegemaakt dat jij of je partner opeens een blauwe plek had na seks omdat je je ergens aan stootte. Terwijl je er niks van voelde. Meestal is de man dominant in bed. De meeste mannen vinden het fijn, en de meeste vrouwen zijn ook liever onderdanig. Veel vrouwen hebben toch wel de fantasie om zelf ene keer dominant te zijn en de man te domineren. Dit is een iets extreme variatie van de stripper fantasie. Er is zelfs al beschreven dat dit 'in' was in de 19e eeuw bij de adel.

In ieder geval, sommige vrouwen fantaseren over prostitutie. Om betaald te worden voor seks. En omgekeerd is die fantasie er ook bij jonge mannen vind je het gek dat 'MILF's' zo populair zijn? Er wordt in het openbaar zelfs wat op neergekeken. En dat is ook meteen een van de dingen die het spannend maakt voor haar.

En als je denkt dat het niet veel voorkomt, kijk eens naar de verhalen van leraressen die in de problemen komen omdat ze seks hebben met hun mannelijke leerlingen. Als je een oudere vrouw probeert te versieren, kan je handig gebruik maken van deze fantasie door kleine subtiele hints te geven of de gedachte in haar hoofd te stoppen. Ons hele leven lang hebben we seks als we alleen zijn.

In de slaapkamer, met de gordijnen dicht en de deur op slot. Deze seks fantasie is een iets extremere variant van de 'seks in het openbaar fantasie'. Bij die fantasie gaat het meer om de spanning om betrapt te worden, bij deze fantasie is het iets anders wat vrouwen geil maakt. Het publiek heeft vaak rollen in deze fantasieën. Genieten er zelfs van. De vrouw krijgt zo het gevoel alsof ze een show opvoert.

Hoe beter ze het doet, hoe meer het publiek onder de indruk is. En hoe meer zij is opgewonden. Dan is alles al nieuw: Je hoeft dus geen fantasieën te introduceren of waar te maken om de seks een boost te geven. Wel is dit voor sommige vrouwen JUIST de ideale gelegenheid om dingen in bed uit te proberen die ze met een vaste partner niet durven.

Ze willen niet dat jij denkt dat ze makkelijk is of seksbelust. En als je een relatie met haar hebt, wil ze zeker niet als slet gezien worden. Bij een one night stand gelden die regels opeens niet meer. Als ze je toch niet meer ziet, kan ze zich helemaal laten gaan. Lees dit artikel met 23 one night stand tips om te leren hoe je een geweldige one night stand hebt.

Het delen van een seksule fantasie zorgt er vaak voor dat de spanning weer terugkomt. Net als in het begin. Vlinders gieren weer door haar lichaam en alleen al zoenen windt haar op. Vrouwen durven hun fantasieën niet zomaar te vertellen.

Ze wil zich veilig en vertrouwd bij je voelen. In een relatie kan ze dat als het goed is wel. Waarschijnlijk heeft ze ook weleens subtiele hints laten vallen over haar seksuele fantasieën. Alleen wist je toen nog niet wat je ermee moest doen. Als je vriendin of vrouw je totaal geen hints heeft gegeven over haar seksuele fantasieën of als je slecht geluisterd hebt , neem dan nog eens de bovenstaande lijst met 13 fantasieën door. Nu je weet wat de meest voorkomende fantasieën zijn, kun je peilen of zij daar ook opgewonden van raakt.

Daarvoor heb ik een aantal artikels gemaakt waarin je stap voor stap leert hoe je haar goede seks geeft terwijl je een fantasie uitleeft. Luuk Zwart is een Nederlandse sekscoach. Hij helpt mannen en vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Please log in again. The login page will open in a new window. After logging in you can close it and return to this page.

Hier Fantaseren Vrouwen Over. De seks wordt meer gevarieerd en spannender. Leuk voor jou, zeker als jullie elkaar al lang kennen en 'gewone' seks wat saai wordt Ze zal verliefder op je worden en nog meer tevreden zijn met jullie relatie. Dat ze vreemd gaat hoef je niet bang voor te zijn. Ze gaat ook meer spannende dingen voor jou doen anale seks , trio's bijvoorbeeld Jullie relatie wordt er beter van wetenschappelijk bewezen.

Vrouwen worden vooral mentaal opgewonden in plaats van fysiek. Fantaseren zorgt dus voor extra opwinding.

Zeker als ze 'droog staan'. Vrouwen worden in de media neer gezet als heel nette wezens. Veel extreme seks fantasieën zijn taboe en daarom juist spannend omdat het niet mag. Veel mannen hebben alleen saaie, normale seks met hun vriendin of vrouw. Wat niet spannend genoeg is voor haar. Bespreek haar fantasie en 'vervul' hem alleen als zij dat wil. Zo weet je of ze in is voor het echte werk: Pak haar polsen zachtjes vast en bind ze vast met een stropdas, sjaal of touw.

Nu heb je alle vrijheid om haar lichaam te ontdekken. Kijk hoe ze reageert Geef haar een tikje op haar billen Trek dan zachtjes aan haar haren terwijl je haar zoent.

Als ze hier kreunend in meegaat, weet je genoeg. Raak haar gezicht aan met je harde paal en sla haar zachtjes in haar gezicht en laat haar ermee spelen met haar mond. Ze is tenslotte jouw slaaf en moet doen wat jij zegt. Bijt zachtjes op haar tepels, knijp erin. Hierna kan je het steeds extremer maken. Veel vrouwen vertellen dat ze in hun fantasie worden vastgehouden of vastgebonden. Ze zijn compleet de controle kwijt Begeerd worden. De 'verkrachter' is zo overweldigd van haar schoonheid dat hij niet anders kan dan haar nemen.

Tegenstribbelen of verzetten is ook een element van een verkrachtingsfantasie die voor opwinding zorgt. Hoe weet je of ze echt een trio wil? Begin door seksspeeltjes te introduceren. Hierdoor creëer je het gevoel van een trio tijdens normale seks. Als ze hiervan geniet kan je voorzichtig peilen of ze openstaat voor mee. Vraag dan wat ze vindt van een trio en of ze dit met een man of een vrouw erbij zou willen. Hij of zij wil testen voor de onderdanige rol volledig geaccepteerd wordt.

Nu is de persoon baldadig en doet iets wat jij verboden. In dat geval kan jouw straf zijn dat de persoon er eventjes niet meer aan mag zitten. Je ontneemt de slaaf dus iets. Dit is een belangrijk onderdeel. Want om de dynamiek goed te laten slagen moeten jouw keuzes goed zijn. De beslissing voor de juiste straf is door een straf te verzinnen die evenredig is met de taak of opdracht die jij geeft. Zoals je in de 2 voorbeelden hebt kunnen zien.

Waren de straffen niet erger of minder erg in vergelijking met de opdracht. Het moet namelijk wel als een straf voelen, en een straf kan ook zwaarder zijn maar dat ligt aan de afspraken die jullie daarover hebben gemaakt. Daarnaast is het belangrijk dat je de andere persoon kent. Daarom zijn attributen en stemverheffingen geen doel. Al deze dingen zijn een middel om je dominantie of overwicht uit te drukken.

En als je een onderdanig persoon hebt die daarvan intens geniet. Dan is dat dus niet de beste manier om iemand te corrigeren. Omdat de pijnprikkels genot geven. Om het gedrag te corrigeren, moet de focus meer liggen op het ontnemen van privileges en beloningen die je gegeven hebt. Wees consistent, behandel de onderdanige met respect, experimenteer en bewandel samen een mooi kinky pad! Klik hier om je antwoord te annuleren. Leer simpel en snel hoe Jij: Hoe corrigeer je een onderdanig persoon?

Share this on WhatsApp. Inhoud van dit artikel: Wat is het doel van corrigeren of straffen? Hoe beslis je de straf en wat zijn de opties? Een gepaste straf Hiermee corrigeer je de onderdanige persoon Gerelateerde Artikelen. Hoe beginnen met een onderdanig persoon domineren? De drijfveer achter dominant zijn BDSM voor beginners en de nieuwsgierigen? Dominant zijn de basis. Laat een Reactie Achter!
beffen tot ze klaarkomt onderdanige slaaf

We gaan zitten aan de bar in een soort van vierkantje zodat we elkaar kunnen aankijken, terwijl Roef ons vraagt wat we willen drinken. Ik kijk Patty aan en vraag wie er naar huis rijdt. Ik besluit een cola-whisky te nemen en Patty witte wijn. Zodra Roef zit valt Patty met de deur in huis: Ik denk dat begint lekker. Meteen bedenk ik me dat ook hij instructies heeft gehad.

Zo volgen er nog een aantal vragen, en na een gesprekje van een minuut of tien, waarin duidelijk wordt dat Roef zich graag als slaaf van Joyce opstelt zegt Patty plots: Roefs blik volgt direct de bewegingen van mijn vrouw en blijft hangen op de voorspelbare plek.

Meteen krijgt hij weer een tik in zijn nek van Joyce en ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken door de spanning die bijna tastbaar is. Joyce merkt dit op en vraagt mij of ik het grappig vind. Ik zeg dat dit niet het geval is en excuseer me bij Joyce. Deze is echter niet geamuseerd en zegt dat als ik er niet tegen kan ik maar niet meer naar hen moet kijken. Ze zet haar kruk aan de kant, trekt in 1 keer haar jurkje over haar hoofd en staat naakt tussen ons in. Roefs blik verplaatst zich direct naar Joyce en deze knalt hem vol in zijn gezicht om daar aan toe te voegen dat hij met Patty in gesprek is en niet zo onbeschoft moet zijn en zijn gesprekspartner dient aan te kijken.

Joyce roept mij bij zich en gebaart mij achter haar plaats te nemen. Als ik er sta zegt ze dat ik haar kontje moet kussen. Ik gehoorzaam met veel plezier en doe wat van mij gevraagd wordt. Terwijl Patty verder gaat met Roef te bevragen ontgaat mij alles: Ik kus de prachtige kont van Joyce en ben in mijn nopjes.

Als Joyce iets voorover bukt en haar bilhelften uit elkaar houd, begrijp ik zonder dat ik daartoe aangespoord hoef te worden, wat van mij verwacht wordt en ik lik de aars van deze prachtige vrouw en ben verheugd over het feit dat ze af en toe trilt van genot en met haar onderlichaam draait, ten teken dat ik mij goed van mijn taak kwijt.

Na een poosje zo haar aars gelikt te hebben ga ik over op fase 2. Ik weet dat Joyce nog meer geniet van een tong in haar poepgaatje en ik druk voorzichtig het puntje van mijn tong erin. Ik proef niets, Joyce heeft de anaaldouche ook ontdekt bedenk ik me, en ik begin mijn tong in en uit Joyce haar kontgaatje te bewegen.

Dit doe ik zo lang zij het toestaat en dat is een minuut of vijf. Daarna heeft ze het echt gehad: Terwijl zij zich verplaatst en ik dus eventjes niet op haar gefocust ben, zie ik dat Roef ondertussen nog steeds aan een kruisverhoor van Patty wordt onderworpen: Een paal die overigens iets kleiner is als de mijne, constateer ik enigszins trots.

Als Patty echter ziet dat ik Joyce ga likken, stopt ze haar ondervraging en komt ze naast haar vriendin staan. Terwijl ik begin met het kussen en likken van het kutje van Joyce kijk ik begerig naar boven en zie ik 2 gezichten mij aanstaren: Joyce die geniet van mijn tong en Patty die geniet van de aanblik van mijn verwennerij van haar vriendin.

Bovendien heeft Patty een arm achter Joyce op de bar gelegd en speelt ze met de paardenstaart van het haar van haar vriendin. Ik zuig eerst op de buitenste kutlipjes van Joyce, om daarna kleine zuigkusjes te plaatsen op de binnenste schaamlippen.

Als ik dat gedaan heb, lik ik een aantal keer over de volle lengte door haar gleufje om als laatste te stoppen bij haar kittelaar. Ook deze kus ik eerst zacht en krijgt een zachte zuigbehandeling, waarna ik haar zachtjes begin te likken.

Ik schenk er geen aandacht aan en ga van zachtjes likken aan haar klitje over op snel en hard en na nog geen 2 minuten komt Joyce gillend klaar. Ze plaatst haar hand op mijn achterhoofd en duwt mijn mond nog dichter tegen haar kutje aan, terwijl ze met haar onderlichaam schokt. Ik vind het prima, geniet van de geur en smaak van haar vrouwenvlees en als de duwkracht van de hand van Joyce afneemt lik ik voorzichtig de overgebleven sappen van haar gevoelige kutje af.

Als ik omhoog kijk zie ik een voldaan gezicht en een trots gezicht. Ik sta voorzichtig op ik ben immers nog volledig gekleed en mag dus mijn eigen wil volgen en kijk naar het mooie lichaam van Joyce die voldaan en onderuitgezakt op haar kruk zit en enkele zweetdruppels vertoont, tussen en onder haar borsten.

Ik buk om de zweetdruppeltjes tussen haar borsten uit te likken en tevens haal ik mijn tong door haar navel en geniet van de zoute smaak, die mijn tong streelt. Waar dat op slaat begrijp ik nu nog niet, maar zodra ik lig komt Patty boven mijn gezicht staan en laat zich zonder verdere omhaal met haar kutje op mijn mond zakken.

Haar jurkje valt over mijn hoofd, zodat het enigszins donkerder wordt voor mij, echter, ik ken haar onderlichaam als geen ander en verwen deze op dezelfde wijze, als ik dat van Joyce verwend heb.

Als Patty klaarkomt schuift ze naar achteren van mijn gezicht af en komt met haar hoofd boven het mijne hangen. Ik sta op wordt door Joyce uitgenodigd mij uit te kleden met de woorden: Ik doe wat mij opgedragen is en nadat ik als laatste mijn boxeshort uitdoe, zwiept mijn stijve pik natjes uit zijn benarde positie.

Patty zet een kruk iets van de bar af, gaat er achter staan en zegt: Als Roef op zijn knieën naast mij zit en zijn ogen gericht heeft op mijn pik haalt Joyce haar vingers over mijn eikel.

Direct zijn haar vingers zeiknat door het voorvocht en Joyce houdt mij haar vingers voor. Dat wat gaat komen wordt snel duidelijk, dat ben ikzelf namelijk: Terwijl Patty met haar handen over mijn borst en buik wrijft om vervolgens mijn tepels tussen haar vingers te rollen, begint Joyce mij zonder vooraankondiging strak af te zuigen. Dit houd ik slechts twee minuutjes vol. Ik geef geen antwoord op haar vraag maar door haar toestemming kom ik tot rust en geef me over aan mijn naderende orgasme, dat van diep komt opborrelen.

Ik voel mijn zak samentrekken, en als Joyce doorheeft dat ik ga komen, laat ze mijn pik los uit haar handen en houd haar hoofd stil. Haar mond rust nu zacht en warm om mijn pik, terwijl ik uit alle macht probeer niet met mijn onderlichaam te schudden om dit moment te verstoren, waarop mijn orgasme niet meer te tegen te houden is, maar langzaam zijn weg vind van mijn ballen richting mijn pik.

Patty omklemt met een arm mijn borst en met haar andere duwt ze hard op mijn schaambeen om aan te geven dat ik niet mag bewegen, maar het gewoon moet laten komen. Met een diepe grom, kom ik klaar in de mond van Joyce, mijn sperma komt in golvende bewegingen uit mijn pik tegen haar huig aan en ik zucht diep van opluchting.

Als ik uit deze roes bijkom, laat Patty haar omklemming los en zegt: Ik denk niet eens aan haar woorden maar open als vanzelf mijn mond: Roef kijkt angstig naar Patty en daarna naar Joyce, die opstaat, het hoofd van Roef kantelt zodat zijn gezicht omhoog kijkt en vervolgens een paar keer met vlakke hand tegen zijn wang petst.

Aangezien Joyce niets kan zeggen zonder mijn zaad uit haar mond te verliezen, doet Patty het: Roef opent, met angst in zijn ogen voor wat waarschijnlijk komen gaat, trillend zijn mond. Joyce positioneert haar mond boven de open mond van Roef, tuit haar lippen en opent haar mond: Als haar mond leeg is spreekt Joyce: Joyce loopt naar de bar, neemt haar GSM en duwt een paar keer op het scherm. Vervolgens filmt ze, zo lijkt het, de positie waar Roef zich in bevind. Ze loopt een paar keer, hem filmend, om hem heen, vertelt wat ze gedaan heeft zaad van een andere man, met haar mond in hem gespuwd en filmt uiteindelijk de open mond van Roef.

En ik zie de adamsappel van Roef omhoog gaan en weer omlaag komen, ten teken dat Roef alles netjes heeft afgeslikt. Roef, slikt nog een keer snel en opent vervolgens zijn mond, terwijl Joyce filmt. Als Joyce genoeg gefilmd heeft, klooit ze wat met haar GSM en horen we een piepje uit de tas van Patty komen en een buzz-geluidje uit mijn broek die op de grond ligt.

Joyce voegt eraan toe: We lopen achter het barretje en schenken iets te drinken voor onszelf in terwijl Joyce aan de andere kant van de bar wat schuift met de krukken. Ze zet alles aan de kant op 2 krukken na: Over het barretje kunnen wij zo alles goed zien wat ze aan het doen is. Ze loopt naar een kast en haalt er broekje uit met een voorbinddildo daaraan bevestigt. Roef neemt het ding aan en helpt Joyce erin. Zodra Joyce het aan heeft constateer ik dat de dildo die erop bevestigd is toch wel van een stevig formaat is.

Dit was meer een apparaat dat lesbische vrouwen gebruiken, besloot ik uiteindelijk voor mezelf. Vervolgens begint hij pijpbewegingen te maken en dit gaat zo diep dat ik me niet aan de indruk kan onttrekken dat hij dit eerder gedaan heeft.

Als Joyce na een dik half uur vind dat de kunstlul nat genoeg is zegt ze Roef te gaan staan en gebaard ze hem plaats te nemen tussen de krukken met zijn gezicht richting ons. Roef gaat met trillende vinger over zijn eikel en likt telkens als deze nat is zijn voorvocht van zijn eigen vinger.

Dit doet hij zo lang totdat de eikel nog wel glimt, maar niet meer kletsnat is. Ik vind het de ultieme vernedering. Roef gehoorzaamt en doet het condoom om. Ik vraag me af of ze nu gaan neuken, want waarom moet Roef anders een condoom om. Maar met de voorbinddildo om heb ik niet de indruk dat dit zal gebeuren.

Vervolgens tikt ze nog eens tegen de enkels van Roef, om te kijken of deze goed staan en pakt ze hem bij zijn haar, terwijl ze Patty aankijkt. Joyce trekt Roef langzaam aan zijn haar omhoog, zodat hij in een bepaalde hoek komt te staan. Als Patty het goed vind zegt ze stop en Joyce laat Roef weten, dat hij het vooral niet moet wagen te bewegen.

Roef staat nu, steunend met zijn handen op de krukken in spreidstand, met zijn kont naar achter in een dermate hoek dat Patty en ik de borsten van Joyce kunnen zien over Roef heen, maar ook de pik van Roef kunnen zien, onder zijn lichaam door.

Terwijl ik een vinger van Patty door mijn bilnaad voel glijden krijgt Roef, aan zijn pijnlijke gezicht te zien, de voorbinddildo iets te snel ingebracht. Als Joyce begint te stoten, voel ik de vinger die door mijn bilnaad glijd zachtjes de elasticiteit van mijn kringspier trotseren om daar naar binnen te glijden.

De andere hand van Patty omsluit mijn eikel, deze wordt ondanks mijn orgasme van een uurtje geleden direct hard en Patty begint draaiende bewegingen om mijn eikel heen te maken. Terwijl Joyce de aars van Roef nu stevig neukt, buig ik iets voorover tegen de bar aan om Patty de gelegenheid te geven haar vinger dieper in mij te steken.

Terwijl Patty mijn prostaat vind en deze begint te stimuleren zie ik Roef hijgen en zie ik, zijn piemel op en neer gaan als ware hij iemand aan het neuken. Patty stimuleert mijn prostaat nu zodanig dat ik het niet meer kan houden. Als ik mijn blik weer omhoog wend zie ik Roef rechtop staan met een vol condoom rond zijn pik. Patty pakt me bij mijn haar en dwingt mij te knielen. Ze houd me haar hand voor die ik keurig schoon lik. Dat maakt het een extra stoute fantasie. Het mooie hiervan is dat het vrij makkelijk te realiseren is.

Je kan vrijwel elke stripclub bellen of je een uurtje een kamer met een strippaal kan huren om haar voor je te laten strippen. Of, je koopt zelf een strippaal aanrader. Kost een paar honderd euro maar dan heb je ook wat. Misschien krijg je haar meteen zo ver dat ze op paaldans les gaat. Wisselen van partner, bekeken worden en anderen bekijken. Of op een avond zelfs seks hebben met meerdere mensen.

Genoeg momenten om te peilen wat ze ervan vindt. Zeker als je zelf laat merken dat je dit spannend zou vinden. Ze weet dat jij dit ontzettend geil van wordt en kan meteen zien dat ze jouw hoofd op hol laat slaan. Daar zit de opwinding hem in voor een vrouw. Laat de video nergens zomaar slingeren. Een harde schijf met wachtwoord beveiliging is een goed idee. Masochisme is geil worden van pijn. Het is dus iets anders dan fantasieën over verkrachting of onderdanigheid.

Je hebt het bijvoorbeeld vast wel eens meegemaakt dat jij of je partner opeens een blauwe plek had na seks omdat je je ergens aan stootte. Terwijl je er niks van voelde. Meestal is de man dominant in bed. De meeste mannen vinden het fijn, en de meeste vrouwen zijn ook liever onderdanig.

Veel vrouwen hebben toch wel de fantasie om zelf ene keer dominant te zijn en de man te domineren. Dit is een iets extreme variatie van de stripper fantasie. Er is zelfs al beschreven dat dit 'in' was in de 19e eeuw bij de adel. In ieder geval, sommige vrouwen fantaseren over prostitutie. Om betaald te worden voor seks. En omgekeerd is die fantasie er ook bij jonge mannen vind je het gek dat 'MILF's' zo populair zijn? Er wordt in het openbaar zelfs wat op neergekeken.

En dat is ook meteen een van de dingen die het spannend maakt voor haar. En als je denkt dat het niet veel voorkomt, kijk eens naar de verhalen van leraressen die in de problemen komen omdat ze seks hebben met hun mannelijke leerlingen. Als je een oudere vrouw probeert te versieren, kan je handig gebruik maken van deze fantasie door kleine subtiele hints te geven of de gedachte in haar hoofd te stoppen.

Ons hele leven lang hebben we seks als we alleen zijn. In de slaapkamer, met de gordijnen dicht en de deur op slot. Deze seks fantasie is een iets extremere variant van de 'seks in het openbaar fantasie'. Bij die fantasie gaat het meer om de spanning om betrapt te worden, bij deze fantasie is het iets anders wat vrouwen geil maakt. Het publiek heeft vaak rollen in deze fantasieën. Genieten er zelfs van. De vrouw krijgt zo het gevoel alsof ze een show opvoert. Hoe beter ze het doet, hoe meer het publiek onder de indruk is.

En hoe meer zij is opgewonden. Dan is alles al nieuw: Je hoeft dus geen fantasieën te introduceren of waar te maken om de seks een boost te geven.

Wel is dit voor sommige vrouwen JUIST de ideale gelegenheid om dingen in bed uit te proberen die ze met een vaste partner niet durven. Ze willen niet dat jij denkt dat ze makkelijk is of seksbelust. En als je een relatie met haar hebt, wil ze zeker niet als slet gezien worden.

Bij een one night stand gelden die regels opeens niet meer. Als ze je toch niet meer ziet, kan ze zich helemaal laten gaan. Lees dit artikel met 23 one night stand tips om te leren hoe je een geweldige one night stand hebt.

Het delen van een seksule fantasie zorgt er vaak voor dat de spanning weer terugkomt. Net als in het begin. Vlinders gieren weer door haar lichaam en alleen al zoenen windt haar op. Vrouwen durven hun fantasieën niet zomaar te vertellen.

Ze wil zich veilig en vertrouwd bij je voelen. In een relatie kan ze dat als het goed is wel. Waarschijnlijk heeft ze ook weleens subtiele hints laten vallen over haar seksuele fantasieën.

Alleen wist je toen nog niet wat je ermee moest doen. Als je vriendin of vrouw je totaal geen hints heeft gegeven over haar seksuele fantasieën of als je slecht geluisterd hebt , neem dan nog eens de bovenstaande lijst met 13 fantasieën door.

Nu je weet wat de meest voorkomende fantasieën zijn, kun je peilen of zij daar ook opgewonden van raakt. Daarvoor heb ik een aantal artikels gemaakt waarin je stap voor stap leert hoe je haar goede seks geeft terwijl je een fantasie uitleeft. Luuk Zwart is een Nederlandse sekscoach. Hij helpt mannen en vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Please log in again.

The login page will open in a new window. After logging in you can close it and return to this page. Hier Fantaseren Vrouwen Over.

De seks wordt meer gevarieerd en spannender. Leuk voor jou, zeker als jullie elkaar al lang kennen en 'gewone' seks wat saai wordt Ze zal verliefder op je worden en nog meer tevreden zijn met jullie relatie. Dat ze vreemd gaat hoef je niet bang voor te zijn.

Ze gaat ook meer spannende dingen voor jou doen anale seks , trio's bijvoorbeeld Jullie relatie wordt er beter van wetenschappelijk bewezen. Vrouwen worden vooral mentaal opgewonden in plaats van fysiek. Fantaseren zorgt dus voor extra opwinding. Zeker als ze 'droog staan'. Vrouwen worden in de media neer gezet als heel nette wezens.

Veel extreme seks fantasieën zijn taboe en daarom juist spannend omdat het niet mag. Veel mannen hebben alleen saaie, normale seks met hun vriendin of vrouw. Wat niet spannend genoeg is voor haar. Bespreek haar fantasie en 'vervul' hem alleen als zij dat wil. Zo weet je of ze in is voor het echte werk: Pak haar polsen zachtjes vast en bind ze vast met een stropdas, sjaal of touw.

Nu heb je alle vrijheid om haar lichaam te ontdekken. Kijk hoe ze reageert Geef haar een tikje op haar billen Trek dan zachtjes aan haar haren terwijl je haar zoent. Als ze hier kreunend in meegaat, weet je genoeg. Raak haar gezicht aan met je harde paal en sla haar zachtjes in haar gezicht en laat haar ermee spelen met haar mond. Ze is tenslotte jouw slaaf en moet doen wat jij zegt. Bijt zachtjes op haar tepels, knijp erin.

Hierna kan je het steeds extremer maken. Veel vrouwen vertellen dat ze in hun fantasie worden vastgehouden of vastgebonden. Ze zijn compleet de controle kwijt Begeerd worden. De 'verkrachter' is zo overweldigd van haar schoonheid dat hij niet anders kan dan haar nemen. Tegenstribbelen of verzetten is ook een element van een verkrachtingsfantasie die voor opwinding zorgt. Hoe weet je of ze echt een trio wil? Begin door seksspeeltjes te introduceren.

Stiekem sex gefilmd vrouw zoekt lul