Dikke bruine tieten stijve lul in broek

dikke bruine tieten stijve lul in broek

Zo rond half vijf had ik het wel gehad en zette koers naar Nieuwegein. Els deed open en haar outfit bracht mij een beetje van m'n stuk. Een superkort strak rokje, met daarboven een veel te klein bloesje, waar haar borsten bijna uitpuilden, want ze droeg een eveneens veel te kleine BH en zoals gebruikelijk had ze drie knoopjes open. Wij gaven elkaar de bekende drie kussen op de wang en waarschijnlijk verbeeldde ik het me, maar het leek wel, of Els zich enigszins tegen mij aandrukte.

Els schonk een whisky voor mij en een sherry voor haarzelf in en ging tegenover mij zitten. Toen ze ging zitten, schoof het rokje nog verder op en zat ze bijna in haar slip.

Mijn God, ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Zij moest mijn geile verlangende blikken wel zien, en door haar glimlach scheen ze er plezier in te hebben. Toen zij zich voorover boog om nog een whisky in te schenken had ik een riant uitzicht in haar decolleté en kon net niet de tepels ontwaren, maar het scheelde niets.

Wat een fantastische borsten had deze vrouw en wat een ontzettend geil lichaam. Wat een bofferd is die Wim toch. Ons gesprek ging over koetjes en kalfjes, wat wij in het weekend gedaan hadden en meer van deze vrijblijvende onderwerpen. Ongemerkt kreeg ons gesprek een meer erotische wending toen Els vroeg hoeveel keer Marian en ik sex hadden in de week.

Ik schrok een beetje van deze direkte vraag, maar antwoordde naar waarheid: Ik zag in gedachten deze mooie vrouw heerlijk met mijn collega Wim tekeer gaan en in mijn kruis begon dicky zich te roeren.

Helemaal toen Els even ging verzitten en daarbij niet de moeite nam, om haar benen te sluiten, waardoor ik een prachtig uitzicht had op haar felrode slipje. Nu moest de bobbel in mijn broek voor Els ook zichtbaar zijn en inderdaad leek ze er naar te kijken. Op dat moment hoorden wij de voordeur opengaan en vond ik het eigenlijk jammer dat Wim binnenkwam.

Wij namen nog een borreltje en nog een en nog een en gingen rond half negen aan tafel, waar bij de heerlijke maaltijd een goede wijn werd geschonken en toen wij na het dessert nog een likeurtje namen bij de koffie waren we alledrie lichtelijk aangeschoten. Natafelend bracht Els het thema sex weer naar boven en ik keek geschokt naar Wim z'n reactie, maar hij scheen het heel normaal te vinden, dat zij aan mij vroeg: Oeff, nu werd het wel heel close en privé.

Wim mengde zich in de conversatie en zei: Tevens pompte mijn bloedstelsel alles naar mijn penis, die onmiddellijk zo stijf werd, dat het pijn in mijn broek deed. En toen mijn verbazing over was, sloeg het om in geilheid, pure ongeremde sexlust. Daar had hij mij klem! Natuurlijk had ik wel eens een slippertje gemaakt en ook samen met Wim onze 'veroveringen' besproken.

Ik kon en wilde er absoluut niet meer onderuit en ik begon me ontzettend te verheugen op het vooruitzicht zo direkt met zo'n mooie jonge geile meid in bed te liggen. Els had door de opgewonden spanning die in de lucht hing, alsmede door de genuttigde alcohol zichzelf niet meer zo in de hand, of liever gezegd, juist wel in de hand, want haar linkerhand wreef nu onder haar korte rokje over haar kruisje. Ik zat er recht tegenover en zag dat haar poesje zo nat was, dat haar slipje nu donkerrrood werd.

Ze stond op, liep op mij af en kneep in mijn erectie en fluisterde: Wim pakte inmiddels drie glazen en een fles champagne uit de koelkast, terwijl Els mij voorging op de trap naar hun slaapkamer. Ik ging in een fauteuil zitten en wachtte met spanning af, ondertussen mijn stijve pik even rechtleggend. Dit was Els niet ontgaan, en terwijl Wim met de champagne binnenkwam, ging Els voor mij staan en begon haar bloesje langzaam los te knopen. Ze wierp het met een zwaai mijn richting uit en kwam vlak naast mij neer.

Haar rokje volgde dezelfde weg. Daar stond ze dan, uitdagend met haar grote tieten in dat kleine behaatje en een string, waar het kruisje door het vocht donker was. Ze liep naar Wim en trok zijn overhemd uit, gespte zijn riem los en knoopte zijn broek open. Ik beleefde het als in een droom en toen Els naar mij kwam, begon zij eerst met haar vlakke hand over mijn stijve leuter te wrijven en zuchtte: Inmiddels had ik zelf mijn shirt uitgedaan en Els had geen moeite met mijn broek, die na mijn schoenen en sokken achteloos in de hoek werden gegooid.

Daar stond ik dan met een geweldige erectie en mijn eikel kwam boven mijn slip uit, alsof hij ook wel eens wilde kijken, waarom hij zo groot en opgewonden was. Wim was al poedelnaakt en stond nu achter Els, die mijn slip naar beneden trok, en een goedkeurende mmm…. Wim begon eens lekker over het kutje van zijn vrouw te wrijven. Ik haakte het behaatje los en nam de grote en stevige borsten in mijn hand. Allemachtig, wat waren die lekker om beet te houden. Haar bruine tepels stonden recht vooruit..

Els vond het zalig en bukte toen om mijn leuter met beide handen beet te pakken en probeerde de grote knots in haar mond te krijgen. Wauw, wat een heerlijke pijpbeurt ging ze me geven. Iets wat mijn eigen Marian nooit deed. Ze had mijn staaf nu voor driekwart in haar mond en begon er heerlijk op te zuigen. Wim had inmiddels haar slipje uitgedaan en door deze geile aanblik niet veel meer nodig en inmiddels zijn pik in Els' neukgaatje gestopt en begon haar met forse stoten te neuken.

Els nam het tempo van Wim over en kokhalsde bijna, toen mijn eikel haar keelgat bijna verstopte, maar bleef doorzuigen. Wat een ontzettende geile vrouw………. Omdat ik niet zo snel wilde komen, pakte ik Els d'r haren en trok haar langzaam omhoog totdat ze weer rechtstond en Wim moeite had zijn pik in d'r kut te houden. Els stortte zich op mijn mond en wij raakten verstrikt in een eindeloze tongzoen. Wim ging op bed liggen en lag met zijn pik te spelen, terwijl Els en ik tegen elkaar stonden te zoenen en zij haar kut tegen mijn stijve kloris aandrukte.

Ik ging naast Wim op het bed liggen en Els kwam gehurkt boven mijn pik hangen. Zij pakte hem beet en leidde deze ontzettend verlangende neukstaaf naar haar kut en liet mijn eikel langzaam in haar hete doosje zakken. Mijn God, wat was die meid nauw. Langzaam gleed mijn paal erin, en schreeuwde Els het uit: Ik omvatte haar borsten en begon deze heerlijk te kneden terwijl zij bleef doorpompen. Wim was inmiddels achter haar gaan zitten en trok z'n pik af, terwijl hij met z'n middelvinger in Els' kontgaatje drong.

Dit was te veel voor deze supergeile meid. Met een oerkreet kwam ze klaar en op dat moment hield ik het ook niet meer waardoor mijn ballen zich verlosten van hun lading die met volle kracht in haar onderlichaam spoot.

Wim kwam eveneens en spoot zijn sperma tegen Els d'r heerlijke kont. Enkele tellen later toostten wij met een glas champagne in de hand op deze supergeile ontmoeting en Els bekende, dat de werkelijkheid nog veel beter was dan haar fantasie. Ze ging languit naast mij op het bed liggen en deed haar benen wijd.

Ik zette mijn glas op het nachtkastje en dook tussen haar lange benen. Ik likte mij een weg naar boven en kwam uit bij haar geil geschoren kutje en begon haar schaamlippen eens lekker onder handen te nemen. Zelfs in slappe toestand was het apparaat indrukwekkend en nu hij stijf stond, begaf zijn broek het bijna onder de druk. Carla kreeg gelijk een nat kutje toen ze de dikke grote pik voelde en al snel waren de rollen omgedraaid als het om opgeilen ging.

De blondine had zich omgedraaid en keek met grote ogen naar de bolling in de broek van haar beste vriend. Ze was nog steeds technisch gezien maagd, maar niet voor lang nog, dacht ze bij zichzelf. Ze keek Jerry recht in zijn gezicht aan en trok haar topje over haar hoofd en gooide die in de hoek van haar slaapkamer. Haar onderbroekje kwam op dezelfde plek terecht en ze keek Jerry geil aan:. Jerry wist niet hoe snel hij zijn kleren uit moest doen en stond een beetje onwennig naakt met zijn pik die fier de lucht in wees.

Hij had zijn pik ooit wel eens gemeten en had toen al gezien dat het ding een eindje boven de 20 centimeter was. Zijn pik was niet alleen lang, maar ook nog eens dik in omvang. Carla schrok er een beetje van, want ze had geen idee hoe ze dat apparaat in haar strakke kutje kwijt moest.

Waar ze wel een idee over had was de combinatie van haar mond en Jerry zijn pik. Ze ging op haar knietjes voor hem zitten en probeerde zoveel mogelijk van de pik in haar mond te krijgen, maar helemaal was onbegonnen werk. Carla keek omhoog toen ze hem zachtjes begon te pijpen en ze genoot van het genot dat van Jerry zijn gezicht afstraalde. Ze was op slag verliefd op hem geworden en deed haar uiterste best om hem het naar zijn zin te maken. De pik verdween steeds sneller in en uit haar mond, en ze kreeg bijna kramp in haar kaak omdat ze haar mond erg ver open moest doen.

Carla had besloten om al zijn zaad door te slikken, maar wist niet echt wat ze moest verwachten. Ze had ooit wel eens een vriendje, met een veel kleinere pik, gepijpt en toen hij klaarkwam in haar mond, kon ze zonder problemen alles doorslikken. De grote hoeveelheid sperma die uit de pik van Jerry kwam spuiten, toen ze zijn pik zo diep als het kon in haar mond had zitten, overdonderde haar.

Ze slikte als en bezetene maar het leek wel alsof de grote lul een eigen leven ging leiden. Hij bleef spuiten en er liep een dikke straal zaad over haar kin op haar grote tieten. Ze liep een klein beetje rood aan, omdat ze niet goed kon ademen en liet snel de pik uit haar mond glijden. Ze pakte hem vast en richtte het ding op haar gezicht, zodat ze de laatste klodders sperma op haar mond, haar neus en zelfs op haar ogen kreeg, die ze uit voorzorg dicht had gedaan.

De aanblik van het sperma op haar gezicht en grote tieten zorgden ervoor dat zijn pik niet eens de kans kreeg om slap te worden. Carla gebruikte haar liefste stemmetje toen ze vroeg of hij haar ook wilde neuken, maar wel voorzichtig. Ze was allang geen maagd meer, maar dat kwam niet omdat ze al geneukt had. Op haar vijftiende had ze stiekem online een dildo gekocht en de nacht, nadat de dildo in een anonieme verpakking aan de deur bezorgd was, kon ze haar maagdenvlies gedag zeggen. Ze ging met haar benen wijd op bed liggen en pakte de pik van Jerry vast en leidde die naar de ingang van haar kutje.

Het ging uiteindelijk makkelijker dan ze gedacht had en ze voelde dat haar strakke kut als een handschoen om de grote pik van Jerry zat. Ze was nog nooit zo goed gevuld geweest en ze wist ook dat als ze een man met een kleinere pik haar zou neuken, ze er weinig van zou voelen.

Ze voelde de eikel tegen haar baarmoeder aangaan en de dikke ballen van Jerry tegen haar kontje aan kletsen. Het neuken leek wel één groot multipel orgasme voor haar, want na vijf minuten begon ze klaar te komen en het stopte niet meer. Ze begon zwaar te hijgen en op een gegeven moment hield ze het niet meer en duwde ze Jerry van haar af. Die dacht gelijk dat hij iets fout gedaan had en keek haar met vragende ogen aan. Carla zag het geschrokken gezicht van haar nieuwe vriendje en zei snel: Ik ben nog nooit zo goed geneukt.

De laatste zin zorgde voor een grote glimlach op het gezicht van Jerry, die zich langzaam aan het aftrekken was. Hij stond bijna op het punt om klaar te komen toen Carla was gestopt.

Hij genoot van de grote tieten van Carla, die door haar heftige ademen ritmisch op en neer gingen. Jerry wilde niets liever dan over haar tieten klaarkomen op dat moment en ging over haar heen zitten en begon zich sneller af te trekken. Dat was het moment voor Carla om hem vragend aan te kijken en ze had pas door wat het plan van Jerry was toen hij een beetje moeizaam: Ze reageerde gelijk en duwde haar grote borsten tegen elkaar aan, en kreeg toen een beter plan.

Ik wil je warme zaad voelen. Jerry had nog niet nagedacht over de optie tietneuken, maar hij vond het direct een goed plan. Hij duwde zijn lul tussen de twee grote borsten en begon haar enthousiast te neuken. Elke keer als zijn eikel tussen haar tieten uitkwam gaf Carla er een lik aan. Hij werd gek van opwinding en begon haar tieten steeds harder te neuken totdat hij met een schreeuw klaarkwam en hij al zijn zaad over de grote borsten van zijn nieuwe vriendin begon te spuiten.

..

Tieten spelen duo sex

Ik pik haar aangename geur op. Een hese stem vraagt of ik iets wil drinken en ik bestel een colaatje, geniet van een wiegend kontje als ze uitwijkt voor een tegemoetkomende man. Indrukwekkende slurf heeft hij in die broek zitten, zelfs in —duidelijk- slappe toestand! Hij knikt een keer naar me en gaat links van me zitten aan andere kant van het pad in mijn hoek van het terras.

Op het moment dat ik mijn fotootjes aan het keuren ben, zie ik hem in een ooghoek naast me iets oprapen. Mijn hart bonkt in mijn keel. Hij zoekt schuin onder de tafel duidelijk naar mijn blote pik, ziet niet genoeg naar zijn zin en trekt het tafelkleed opzij. Mijn stijve penis is vol in beeld.

Gek genoeg schaam ik me niet, misschien ook wel omdat ik mezelf door de aandacht van de vreemde man juist nog stijver voel worden. Op het moment dat ik denk dat het bij de peepshow blijft, voel ik zijn rechterhand op mijn linker been! Op de tast vindt hij eerst mijn lies en dan snel mijn keiharde erectie. Hij legt vervolgens mijn spreiden van mijn benen terecht uit als uitnodiging om verder te gaan.

Hij voelt aan mijn balzak, mijn testikels rollen door zijn vingers. Mijn balzak wordt er strak van! Zijn handpalm glijdt naar boven, betast mijn stijve stam, beroert mijn eikel, trekt dan mijn voorhuid een paar keer heerlijk op en neer, knijpt een keer lekker in mijn eikel. Het knappe blonde serveerstertje met haar ronde billen en zware tieten komt de bestelling van mijn buurman opnemen.

De serveerster weet niet waar het over gaat, maar antwoordt bijzonder treffend: Ja, het is heerlijk hier! De jongedame is weg. De hand van mijn buurman glijdt gelukkig weer onder de tafel. Zacht stoot ik verwelkomend mijn stijve penis in zijn hand. Ik zie de glimlach om zijn gezicht en de man gaat verder met masseren. Zijn handen zijn zacht en soepel en ik laat me heerlijk betasten en masseren.

Af en toe trekt hij me kort af in een aantal felle rukken achter elkaar. Zwijgend, hooguit zuchtend van genot kijken we uit over het strand.

Zijn handpalm wrijft erg lekker over mijn natwordende eikel. Hij is mij dan ook inmiddels al minutenlang aan het betasten.

Ik ga er nog eens goed voor zitten, benen maximaal gespreid. Dan komt eindelijk het serveerstertje met onze colaatjes aanzetten. Terwijl ze de glazen neerzet, geniet ik weer van de schokkende tieten. Ze schudt namelijk met haar hoofd de losglijdende knot los en haar haren over een schouder opzij.

Een pand van haar bloes schuift daarbij ook van haar schouder af en een grote roze borst wordt zo goed als ontbloot. Inderdaad te grote borsten voor het slanke meisje en haar bloes hangt nog net op een harde tepel… en schuift dan ook daar vanaf.

En op dat moment trekt mijn buurman even stevig door aan mijn harde pik. En onderzoekend buigt ze ver voorover over de tafel. Haar zware tiet bungelt aangenaam voor mijn gezicht. Mijn stijve pik heeft ze goed gezien. Het hek is van de dam! Het tempo wordt weliswaar opgevoerd maar wel subtiel. Een sjorrende kerel, zelfs achter op het terras, zou opvallen. Mijn pik maakt opwindende smakkende geluiden van het voorvocht dat Oliver uit mijn harde pik masseert.

Dik zwart schaamhaar krult boven zijn half stijve slurf. Zo lang als nodig was om zijn zwembroek uit te doen, had hij me los gelaten. En om het serveerstertje te wenken om twee nieuwe colaatjes. Met een ferme greep pakt hij mijn penis nu echt beet, masseren is voorbij en met een subtiele polsbeweging gaat Oliver mij aftrekken. En Oliver geeft mij ook meteen mijn gsm aan. Van mezelf, van hem. Stijf van de zenuwen graai ik eerst wat onhandig langs zijn pik.

Die warme slurf heb ik zo gevonden. Voel hem stijf worden tussen mijn vingers. Het sexy serveerstertje kwam alweer met onze drankjes aan. Ik zag in gedachten deze mooie vrouw heerlijk met mijn collega Wim tekeer gaan en in mijn kruis begon dicky zich te roeren. Helemaal toen Els even ging verzitten en daarbij niet de moeite nam, om haar benen te sluiten, waardoor ik een prachtig uitzicht had op haar felrode slipje.

Nu moest de bobbel in mijn broek voor Els ook zichtbaar zijn en inderdaad leek ze er naar te kijken. Op dat moment hoorden wij de voordeur opengaan en vond ik het eigenlijk jammer dat Wim binnenkwam. Wij namen nog een borreltje en nog een en nog een en gingen rond half negen aan tafel, waar bij de heerlijke maaltijd een goede wijn werd geschonken en toen wij na het dessert nog een likeurtje namen bij de koffie waren we alledrie lichtelijk aangeschoten.

Natafelend bracht Els het thema sex weer naar boven en ik keek geschokt naar Wim z'n reactie, maar hij scheen het heel normaal te vinden, dat zij aan mij vroeg: Oeff, nu werd het wel heel close en privé. Wim mengde zich in de conversatie en zei: Tevens pompte mijn bloedstelsel alles naar mijn penis, die onmiddellijk zo stijf werd, dat het pijn in mijn broek deed.

En toen mijn verbazing over was, sloeg het om in geilheid, pure ongeremde sexlust. Daar had hij mij klem! Natuurlijk had ik wel eens een slippertje gemaakt en ook samen met Wim onze 'veroveringen' besproken.

Ik kon en wilde er absoluut niet meer onderuit en ik begon me ontzettend te verheugen op het vooruitzicht zo direkt met zo'n mooie jonge geile meid in bed te liggen. Els had door de opgewonden spanning die in de lucht hing, alsmede door de genuttigde alcohol zichzelf niet meer zo in de hand, of liever gezegd, juist wel in de hand, want haar linkerhand wreef nu onder haar korte rokje over haar kruisje.

Ik zat er recht tegenover en zag dat haar poesje zo nat was, dat haar slipje nu donkerrrood werd. Ze stond op, liep op mij af en kneep in mijn erectie en fluisterde: Wim pakte inmiddels drie glazen en een fles champagne uit de koelkast, terwijl Els mij voorging op de trap naar hun slaapkamer.

Ik ging in een fauteuil zitten en wachtte met spanning af, ondertussen mijn stijve pik even rechtleggend. Dit was Els niet ontgaan, en terwijl Wim met de champagne binnenkwam, ging Els voor mij staan en begon haar bloesje langzaam los te knopen. Ze wierp het met een zwaai mijn richting uit en kwam vlak naast mij neer. Haar rokje volgde dezelfde weg.

Daar stond ze dan, uitdagend met haar grote tieten in dat kleine behaatje en een string, waar het kruisje door het vocht donker was. Ze liep naar Wim en trok zijn overhemd uit, gespte zijn riem los en knoopte zijn broek open.

Ik beleefde het als in een droom en toen Els naar mij kwam, begon zij eerst met haar vlakke hand over mijn stijve leuter te wrijven en zuchtte: Inmiddels had ik zelf mijn shirt uitgedaan en Els had geen moeite met mijn broek, die na mijn schoenen en sokken achteloos in de hoek werden gegooid. Daar stond ik dan met een geweldige erectie en mijn eikel kwam boven mijn slip uit, alsof hij ook wel eens wilde kijken, waarom hij zo groot en opgewonden was.

Wim was al poedelnaakt en stond nu achter Els, die mijn slip naar beneden trok, en een goedkeurende mmm…. Wim begon eens lekker over het kutje van zijn vrouw te wrijven. Ik haakte het behaatje los en nam de grote en stevige borsten in mijn hand.

Allemachtig, wat waren die lekker om beet te houden. Haar bruine tepels stonden recht vooruit.. Els vond het zalig en bukte toen om mijn leuter met beide handen beet te pakken en probeerde de grote knots in haar mond te krijgen. Wauw, wat een heerlijke pijpbeurt ging ze me geven. Iets wat mijn eigen Marian nooit deed. Ze had mijn staaf nu voor driekwart in haar mond en begon er heerlijk op te zuigen. Wim had inmiddels haar slipje uitgedaan en door deze geile aanblik niet veel meer nodig en inmiddels zijn pik in Els' neukgaatje gestopt en begon haar met forse stoten te neuken.

Els nam het tempo van Wim over en kokhalsde bijna, toen mijn eikel haar keelgat bijna verstopte, maar bleef doorzuigen. Wat een ontzettende geile vrouw………. Omdat ik niet zo snel wilde komen, pakte ik Els d'r haren en trok haar langzaam omhoog totdat ze weer rechtstond en Wim moeite had zijn pik in d'r kut te houden.

Els stortte zich op mijn mond en wij raakten verstrikt in een eindeloze tongzoen. Wim ging op bed liggen en lag met zijn pik te spelen, terwijl Els en ik tegen elkaar stonden te zoenen en zij haar kut tegen mijn stijve kloris aandrukte. Ik ging naast Wim op het bed liggen en Els kwam gehurkt boven mijn pik hangen.

Zij pakte hem beet en leidde deze ontzettend verlangende neukstaaf naar haar kut en liet mijn eikel langzaam in haar hete doosje zakken. Mijn God, wat was die meid nauw. Langzaam gleed mijn paal erin, en schreeuwde Els het uit: Ik omvatte haar borsten en begon deze heerlijk te kneden terwijl zij bleef doorpompen. Wim was inmiddels achter haar gaan zitten en trok z'n pik af, terwijl hij met z'n middelvinger in Els' kontgaatje drong.

Dit was te veel voor deze supergeile meid. Met een oerkreet kwam ze klaar en op dat moment hield ik het ook niet meer waardoor mijn ballen zich verlosten van hun lading die met volle kracht in haar onderlichaam spoot. Wim kwam eveneens en spoot zijn sperma tegen Els d'r heerlijke kont. Enkele tellen later toostten wij met een glas champagne in de hand op deze supergeile ontmoeting en Els bekende, dat de werkelijkheid nog veel beter was dan haar fantasie.

Ze ging languit naast mij op het bed liggen en deed haar benen wijd. Ik zette mijn glas op het nachtkastje en dook tussen haar lange benen. Ik likte mij een weg naar boven en kwam uit bij haar geil geschoren kutje en begon haar schaamlippen eens lekker onder handen te nemen.

Al likkend en bijtend op haar clit begon ze kreunend te schokken en toen ze Wim begon af te trekken kwam ze voor de tweede keer gillend klaar. Het vocht droop uit haar neukgaatje terwijl ik door bleef likken. Wim kwam eveneens voor de tweede keer klaar en spoot zijn tweede lading op de borsten van Els. Ik ging op mijn rug liggen en die lieve kleine meid pakte mijn ballen en begon er mee te spelen.

Mijn pik was nog steeds op oorlogssterkte terwijl Els mijn ballen likte en mijn lid op en neer bewoog. Ze pakte uit haar nachtkastje een potje vaseline en smeerde mijn grote neukapparaat daarmee in. Ik smeerde wat op haar sterretje en zette mijn eikel ertegen. Uiteindelijk zat'ie er helemaal in en werd'ie bijna fijngeknepen.

Ik begon langzaam met gesloten ogen te pompen om er zoveel mogelijk van te genieten en opeens voelde ik Wim z'n lul, die haar kutje kwam opvullen. Allebei neukten wij Els en toen ik haar tieten omvatte kwam ze voor de derde keer ongeremd klaar en spoot ik voor de tweede keer mijn sperma in haar lijf.

Uitgeput lagen we op bed en dronken verder van de champagne. Die avond zijn er nog twee flessen doorheen gegaan en ik ben 's-nachts blijven slapen, nadat ik Marian gebeld had om niet het risico te lopen, dat zij naar ons huis zou bellen.

Toen ik om half vijf wakker werd, moest ik ontzettend naar het toilet en liep naar de badkamer. Els, die in het midden lag, was uit bed en Wim lag te ronken.
dikke bruine tieten stijve lul in broek

Zo rond half vijf had ik het wel gehad en zette koers naar Nieuwegein. Els deed open en haar outfit bracht mij een beetje van m'n stuk. Een superkort strak rokje, met daarboven een veel te klein bloesje, waar haar borsten bijna uitpuilden, want ze droeg een eveneens veel te kleine BH en zoals gebruikelijk had ze drie knoopjes open. Wij gaven elkaar de bekende drie kussen op de wang en waarschijnlijk verbeeldde ik het me, maar het leek wel, of Els zich enigszins tegen mij aandrukte.

Els schonk een whisky voor mij en een sherry voor haarzelf in en ging tegenover mij zitten. Toen ze ging zitten, schoof het rokje nog verder op en zat ze bijna in haar slip.

Mijn God, ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Zij moest mijn geile verlangende blikken wel zien, en door haar glimlach scheen ze er plezier in te hebben. Toen zij zich voorover boog om nog een whisky in te schenken had ik een riant uitzicht in haar decolleté en kon net niet de tepels ontwaren, maar het scheelde niets.

Wat een fantastische borsten had deze vrouw en wat een ontzettend geil lichaam. Wat een bofferd is die Wim toch. Ons gesprek ging over koetjes en kalfjes, wat wij in het weekend gedaan hadden en meer van deze vrijblijvende onderwerpen. Ongemerkt kreeg ons gesprek een meer erotische wending toen Els vroeg hoeveel keer Marian en ik sex hadden in de week.

Ik schrok een beetje van deze direkte vraag, maar antwoordde naar waarheid: Ik zag in gedachten deze mooie vrouw heerlijk met mijn collega Wim tekeer gaan en in mijn kruis begon dicky zich te roeren.

Helemaal toen Els even ging verzitten en daarbij niet de moeite nam, om haar benen te sluiten, waardoor ik een prachtig uitzicht had op haar felrode slipje. Nu moest de bobbel in mijn broek voor Els ook zichtbaar zijn en inderdaad leek ze er naar te kijken. Op dat moment hoorden wij de voordeur opengaan en vond ik het eigenlijk jammer dat Wim binnenkwam.

Wij namen nog een borreltje en nog een en nog een en gingen rond half negen aan tafel, waar bij de heerlijke maaltijd een goede wijn werd geschonken en toen wij na het dessert nog een likeurtje namen bij de koffie waren we alledrie lichtelijk aangeschoten.

Natafelend bracht Els het thema sex weer naar boven en ik keek geschokt naar Wim z'n reactie, maar hij scheen het heel normaal te vinden, dat zij aan mij vroeg: Oeff, nu werd het wel heel close en privé. Wim mengde zich in de conversatie en zei: Tevens pompte mijn bloedstelsel alles naar mijn penis, die onmiddellijk zo stijf werd, dat het pijn in mijn broek deed. En toen mijn verbazing over was, sloeg het om in geilheid, pure ongeremde sexlust.

Daar had hij mij klem! Natuurlijk had ik wel eens een slippertje gemaakt en ook samen met Wim onze 'veroveringen' besproken. Ik kon en wilde er absoluut niet meer onderuit en ik begon me ontzettend te verheugen op het vooruitzicht zo direkt met zo'n mooie jonge geile meid in bed te liggen. Els had door de opgewonden spanning die in de lucht hing, alsmede door de genuttigde alcohol zichzelf niet meer zo in de hand, of liever gezegd, juist wel in de hand, want haar linkerhand wreef nu onder haar korte rokje over haar kruisje.

Ik zat er recht tegenover en zag dat haar poesje zo nat was, dat haar slipje nu donkerrrood werd. Ze stond op, liep op mij af en kneep in mijn erectie en fluisterde: Wim pakte inmiddels drie glazen en een fles champagne uit de koelkast, terwijl Els mij voorging op de trap naar hun slaapkamer. Ik ging in een fauteuil zitten en wachtte met spanning af, ondertussen mijn stijve pik even rechtleggend.

Dit was Els niet ontgaan, en terwijl Wim met de champagne binnenkwam, ging Els voor mij staan en begon haar bloesje langzaam los te knopen. Ze wierp het met een zwaai mijn richting uit en kwam vlak naast mij neer.

Haar rokje volgde dezelfde weg. Daar stond ze dan, uitdagend met haar grote tieten in dat kleine behaatje en een string, waar het kruisje door het vocht donker was.

Ze liep naar Wim en trok zijn overhemd uit, gespte zijn riem los en knoopte zijn broek open. Ik beleefde het als in een droom en toen Els naar mij kwam, begon zij eerst met haar vlakke hand over mijn stijve leuter te wrijven en zuchtte: Inmiddels had ik zelf mijn shirt uitgedaan en Els had geen moeite met mijn broek, die na mijn schoenen en sokken achteloos in de hoek werden gegooid. Daar stond ik dan met een geweldige erectie en mijn eikel kwam boven mijn slip uit, alsof hij ook wel eens wilde kijken, waarom hij zo groot en opgewonden was.

Wim was al poedelnaakt en stond nu achter Els, die mijn slip naar beneden trok, en een goedkeurende mmm…. Wim begon eens lekker over het kutje van zijn vrouw te wrijven. Ik haakte het behaatje los en nam de grote en stevige borsten in mijn hand. Allemachtig, wat waren die lekker om beet te houden. Haar bruine tepels stonden recht vooruit.. Els vond het zalig en bukte toen om mijn leuter met beide handen beet te pakken en probeerde de grote knots in haar mond te krijgen.

Wauw, wat een heerlijke pijpbeurt ging ze me geven. Iets wat mijn eigen Marian nooit deed. Ze had mijn staaf nu voor driekwart in haar mond en begon er heerlijk op te zuigen. Wim had inmiddels haar slipje uitgedaan en door deze geile aanblik niet veel meer nodig en inmiddels zijn pik in Els' neukgaatje gestopt en begon haar met forse stoten te neuken.

Els nam het tempo van Wim over en kokhalsde bijna, toen mijn eikel haar keelgat bijna verstopte, maar bleef doorzuigen. Wat een ontzettende geile vrouw………. Omdat ik niet zo snel wilde komen, pakte ik Els d'r haren en trok haar langzaam omhoog totdat ze weer rechtstond en Wim moeite had zijn pik in d'r kut te houden. Els stortte zich op mijn mond en wij raakten verstrikt in een eindeloze tongzoen. Wim ging op bed liggen en lag met zijn pik te spelen, terwijl Els en ik tegen elkaar stonden te zoenen en zij haar kut tegen mijn stijve kloris aandrukte.

Ik ging naast Wim op het bed liggen en Els kwam gehurkt boven mijn pik hangen. Zij pakte hem beet en leidde deze ontzettend verlangende neukstaaf naar haar kut en liet mijn eikel langzaam in haar hete doosje zakken. Mijn God, wat was die meid nauw.

Langzaam gleed mijn paal erin, en schreeuwde Els het uit: Ik omvatte haar borsten en begon deze heerlijk te kneden terwijl zij bleef doorpompen. Wim was inmiddels achter haar gaan zitten en trok z'n pik af, terwijl hij met z'n middelvinger in Els' kontgaatje drong. Dit was te veel voor deze supergeile meid. Met een oerkreet kwam ze klaar en op dat moment hield ik het ook niet meer waardoor mijn ballen zich verlosten van hun lading die met volle kracht in haar onderlichaam spoot.

Wim kwam eveneens en spoot zijn sperma tegen Els d'r heerlijke kont. Enkele tellen later toostten wij met een glas champagne in de hand op deze supergeile ontmoeting en Els bekende, dat de werkelijkheid nog veel beter was dan haar fantasie.

Ze ging languit naast mij op het bed liggen en deed haar benen wijd. Ik zette mijn glas op het nachtkastje en dook tussen haar lange benen. Ik likte mij een weg naar boven en kwam uit bij haar geil geschoren kutje en begon haar schaamlippen eens lekker onder handen te nemen.

Zelfs in slappe toestand was het apparaat indrukwekkend en nu hij stijf stond, begaf zijn broek het bijna onder de druk. Carla kreeg gelijk een nat kutje toen ze de dikke grote pik voelde en al snel waren de rollen omgedraaid als het om opgeilen ging. De blondine had zich omgedraaid en keek met grote ogen naar de bolling in de broek van haar beste vriend. Ze was nog steeds technisch gezien maagd, maar niet voor lang nog, dacht ze bij zichzelf.

Ze keek Jerry recht in zijn gezicht aan en trok haar topje over haar hoofd en gooide die in de hoek van haar slaapkamer. Haar onderbroekje kwam op dezelfde plek terecht en ze keek Jerry geil aan:. Jerry wist niet hoe snel hij zijn kleren uit moest doen en stond een beetje onwennig naakt met zijn pik die fier de lucht in wees. Hij had zijn pik ooit wel eens gemeten en had toen al gezien dat het ding een eindje boven de 20 centimeter was. Zijn pik was niet alleen lang, maar ook nog eens dik in omvang.

Carla schrok er een beetje van, want ze had geen idee hoe ze dat apparaat in haar strakke kutje kwijt moest. Waar ze wel een idee over had was de combinatie van haar mond en Jerry zijn pik. Ze ging op haar knietjes voor hem zitten en probeerde zoveel mogelijk van de pik in haar mond te krijgen, maar helemaal was onbegonnen werk.

Carla keek omhoog toen ze hem zachtjes begon te pijpen en ze genoot van het genot dat van Jerry zijn gezicht afstraalde. Ze was op slag verliefd op hem geworden en deed haar uiterste best om hem het naar zijn zin te maken. De pik verdween steeds sneller in en uit haar mond, en ze kreeg bijna kramp in haar kaak omdat ze haar mond erg ver open moest doen.

Carla had besloten om al zijn zaad door te slikken, maar wist niet echt wat ze moest verwachten. Ze had ooit wel eens een vriendje, met een veel kleinere pik, gepijpt en toen hij klaarkwam in haar mond, kon ze zonder problemen alles doorslikken.

De grote hoeveelheid sperma die uit de pik van Jerry kwam spuiten, toen ze zijn pik zo diep als het kon in haar mond had zitten, overdonderde haar. Ze slikte als en bezetene maar het leek wel alsof de grote lul een eigen leven ging leiden.

Hij bleef spuiten en er liep een dikke straal zaad over haar kin op haar grote tieten. Ze liep een klein beetje rood aan, omdat ze niet goed kon ademen en liet snel de pik uit haar mond glijden. Ze pakte hem vast en richtte het ding op haar gezicht, zodat ze de laatste klodders sperma op haar mond, haar neus en zelfs op haar ogen kreeg, die ze uit voorzorg dicht had gedaan. De aanblik van het sperma op haar gezicht en grote tieten zorgden ervoor dat zijn pik niet eens de kans kreeg om slap te worden.

Carla gebruikte haar liefste stemmetje toen ze vroeg of hij haar ook wilde neuken, maar wel voorzichtig. Ze was allang geen maagd meer, maar dat kwam niet omdat ze al geneukt had. Op haar vijftiende had ze stiekem online een dildo gekocht en de nacht, nadat de dildo in een anonieme verpakking aan de deur bezorgd was, kon ze haar maagdenvlies gedag zeggen. Ze ging met haar benen wijd op bed liggen en pakte de pik van Jerry vast en leidde die naar de ingang van haar kutje.

Het ging uiteindelijk makkelijker dan ze gedacht had en ze voelde dat haar strakke kut als een handschoen om de grote pik van Jerry zat. Ze was nog nooit zo goed gevuld geweest en ze wist ook dat als ze een man met een kleinere pik haar zou neuken, ze er weinig van zou voelen. Ze voelde de eikel tegen haar baarmoeder aangaan en de dikke ballen van Jerry tegen haar kontje aan kletsen. Het neuken leek wel één groot multipel orgasme voor haar, want na vijf minuten begon ze klaar te komen en het stopte niet meer.

Ze begon zwaar te hijgen en op een gegeven moment hield ze het niet meer en duwde ze Jerry van haar af. Die dacht gelijk dat hij iets fout gedaan had en keek haar met vragende ogen aan. Carla zag het geschrokken gezicht van haar nieuwe vriendje en zei snel: Ik ben nog nooit zo goed geneukt.

De laatste zin zorgde voor een grote glimlach op het gezicht van Jerry, die zich langzaam aan het aftrekken was. Hij stond bijna op het punt om klaar te komen toen Carla was gestopt. Hij genoot van de grote tieten van Carla, die door haar heftige ademen ritmisch op en neer gingen. Jerry wilde niets liever dan over haar tieten klaarkomen op dat moment en ging over haar heen zitten en begon zich sneller af te trekken. Dat was het moment voor Carla om hem vragend aan te kijken en ze had pas door wat het plan van Jerry was toen hij een beetje moeizaam: Ze reageerde gelijk en duwde haar grote borsten tegen elkaar aan, en kreeg toen een beter plan.

Ik wil je warme zaad voelen. Jerry had nog niet nagedacht over de optie tietneuken, maar hij vond het direct een goed plan.

Hij duwde zijn lul tussen de twee grote borsten en begon haar enthousiast te neuken. Elke keer als zijn eikel tussen haar tieten uitkwam gaf Carla er een lik aan. Hij werd gek van opwinding en begon haar tieten steeds harder te neuken totdat hij met een schreeuw klaarkwam en hij al zijn zaad over de grote borsten van zijn nieuwe vriendin begon te spuiten.

..

Tienertietjes gratis sex almere


De gastvrouw had haar lange dikke bruine haren losjes opgestoken in een speelse knot. Knalrode lippenstift en zware make-up en een geil geurtje maakten de opwindende verschijning af! Mijn meisje had ook een mini-jurkje aan gedaan. Boothals zo wijd dat de rand van haar jurkje maar net op haar borstjes bleef hangen.

De aanzet van haar borstjes was in elk geval al gemakkelijk te zien. Een kruisloos stringetje daaronder wist alleen ik toen al. Deborah had eigenlijk een lange trui of een wijd jurkje aan. Te kort om haar volle billen en brede heupen überhaupt te kunnen bedekken want de trui had al de grootste moeite om haar indrukwekkende, zware borsten te bedekken. Een duizelingwekkend diep decolleté was het gevolg.

Haar flinke borsten waren in de V-hals tot aan de laagste bolling te zien! Complimenten gingen over en weer. De dames vroegen elkaar welke lingerie het nou geworden was; de heren gingen op onderzoek uit bij elkaars vrouwen.

Die lieten zich gewillig in hun truitjes en onder hun rokjes kijken. De heren waren in dunne witte broeken gekleed met daaronder -zichtbaar- felgekleurde strings, witte bloezen half open én allemaal een strikje.

Inmiddels hadden we allemaal de eerste glazen wijn op. We wisten waarvoor we kwamen dus de dames waren al wat wulpser geworden in hun aankleding. Debs billen waren al geheel niet meer bedekt en strikken op haar heupen verrieden een sexy stringetje. Mijn Belle had nu te pas en te onpas of haar rechter tepel boven haar topje uit of haar linker tepel. Ook Chelseas billen waren inmiddels bloot, ik herkende geheel geen lingerie, niet het kleinste stringetje!

Chelsea sprak ons toe met geheven glas, verheugde zich zeer op haar verjaardagscadeau en vond toen dat het tijd was om elkaar eens op te gaan geilen. Bob had razendsnel Belles topje gevonden. Trok het topje van Belles jurkje nu over haar beide bh-loze blote borsten.

Hij had aangenaam verrast haar zilveren tepelschildjes gevonden en kneedde nu Belles stijve knoppen. Ik was gehypnotiseerd door Debs enorme borsten en duizelingwekkende inkijk. Die paar knopen in haar V-hals had ik opengerukt en in dezelfde beweging over haar zware bolle tieten geschoven. Ze droeg een halve cup bh met dezelfde strikken als haar string.

Haar indrukwekkende prammen werden flink opgestuwd en deinden mee met elke bewegingen van haar. Ze was bij mij op schoot gaan zitten, haar vingers strelend over mijn gevoelige pik. Ben stond achter Chelsea en wreef glijdend met zijn handen over haar lijf subtiel alle strategische rimpels in haar doorschijnende jurkje glad.

Hadden de rimpels nog haar edel delen min of meer bedekt; nu waren haar gladde borsten sensueel zichtbaar! Haar roze tepels lichtten op achter de dunne stof. Chelsea keek me strak aan toen Ben de stof over haar heupen naar boven schoof. Ze deed haar benen uiteen en zette vervolgend een voet op de armleuning van de bank.

De pruim die ik al eens eerder, boven aan de trap, had gezien, was nu erg fraai in beeld. Bruin lang krullend schaamhaar in de langst mogelijke streep boven gladgeschoren getinte schaamlippen, bungelende glimmers links en rechts over haar pruim.

Bens actie werd goedkeurend opgevolgd door de andere mannen. Bob had al de borsten van mijn vriendin ontbloot. Nu trok hij Belles rokje over haar buik omhoog. Ik zag hoe Belle probeerde Bob duidelijk te maken dat ze een open kruis had in haar toch al niet erg grote witte stringetje. Belle leidde Bobs hand naar haar kruis. Die voelde en glimlachte breed. Met hààr fantasie in haar achterhoofd probeerde ze vast en zeker Bobs harde paal tussen haar natte schaamlippen te krijgen vanavond.

Ik schoof mijn handen onder Deborahs opgestroopte jurkje, voelde haar warme buik, haar navel. Haar zware borsten stopten de verdere opmars van mijn handen. Ik kraste nog eens over haar bollingen, betastte gemakkelijk nog weer haar tepels in de open cups. Deb had een stringetje aan met strikken op haar heupen, dus… die had ik zo losgetrokken. De veter bleef echter tussen haar ronde billen steken. Mijn handen gleden over haar bovenbenen, zij spreidde haar benen en met mijn vingertoppen gleed ik tussen haar venusheuvel en de vochtige stof van haar stringetje, die tussen haar schaamlippen klem was gaan zitten.

Intussen had zij mijn broek verbluffend eenvoudig losgeknoopt en betastte ze mijn nog opgerolde, half stijve pik. Alle dames waren half ontbloot en Chelsea vond het de hoogste tijd voor haar cadeautjes.

Enthousiast zongen we haar toe, glimlachten toen we 40 keer hoera wilden doen alleen maar om drie paar borsten op en neer te zien schudden met het heffen van de armen. Toen werd het menens. Chelsea ging haar cadeautjes uitpakken. Ze wilde met de meiden beginnen. Natuurlijk sprong mijn Belle naar voren al met haar armen al omhoog. Chelsea had in no time haar jurkje over haar hoofd uitgedaan.

Chelsea streelde Belles borsten en tepels over de tepelschildjes. Ze draaide zich om naar Deborah en Belle droomde met haar ogen dicht en haar armen nog boven haar hoofd nog na, had Chelsea niet meer verwacht en schrok dus op toen Chelsea nog een hand door het open kruisje van Belle veegde. Chelsea trok in slow motion het topje van Deborah over haar enorme tieten. Ze floot bij het zien van de zachte ronde kogels. Chelsea legde haar handen op de grote tepels en gleed met haar handen onder de schouderbandjes, over Debs rug naar de strikken aan de nietsverhullende bh en Debs prammen ploften uit de bh.

Haar jurkje werd op de grond getrokken. En zo viel het Chelsea op, knielend nu voor Deb dat Debs slipje wel los was, maar niet uit. Ook Chelseas vingers schoven in het kruis van Deb, voelden aan haar natte pruim, terwijl Chelsea dacht dat het stringetje daar vastgeklemd zat, maar het stringetje wilde nog niet uit.

Deb moest zich omdraaien van Chelsea en in de draai ging Deborah ook voorover hangen met haar handen op haar knieën. Chelsea kreeg Debs volle billen haast in haar gezicht gedrukt. Bedacht zich overigens geen moment en beet plagerig in een bil.

Trok vervolgens met haar handen Debs billen uiteen op zoek naar de oorzaak van de klemmende string. Weer ging er een fluitje over Chelseas lippen en anders over de mijne! Ik keek over Chelseas schouders mee en zag een sprankelende diamant van een paar centimeter in doorsnee op de plek van Debs sterretje.

Ik dacht dat mijn Belle alleen uit zichzelf de tepelschildjes had aan gedaan, maar kennelijk hadden de mannen én de vrouwen afspraken gemaakt over de dresscode vanavond!.

Belle met haar tepelschildjes, Chelsea met haar lipclip en nu Deb met een diamanten butplug! Het bleek dat Debs stringetje verstrikt zat in die butplug. Behendig, maar niet zonder die butplug een paar keer te hebben moeten aanraken, draaien, trekken, duwen, maakte Chelsea het stringetjes los. Chelsea zelf had ons mannen gevraagd om extreme strings aan te doen en daar hadden we allemaal goed naar geluisterd. Haar eigen Bob eerst: Hij had een gele string aan waarin zijn tengere maar lange stijve pik omhoog opgeknoopt zat met een stuk of tien kleine strikken om zijn harde paal.

Ben had een glanzend blauwe string aan waarbij alleen zijn pik in een stretch slurf zat ingepakt en zijn ballen juist geheel niet ingepakt waren, glad, zwaar en kaal, vrij bungelend.

Hij had een dikke pik en de dunne stof zat zo strak om zijn stijve penis, dat ik genoot van de contouren van zijn eikel en de aders en vooral ook van zijn zware ballen onder zijn ingepakte penis! Toen was ik aan de beurt. Bloes uit, broek open geknoopt, ik had verder niet zoveel meer aan. Een rode veter met een open pouch aan de bovenkant dus een en al inkijk. Ze haakte een roodgelakte lange vingernagel achter het randje, gluurde naar mijn dikke half stijve, opgerolde pik, pakte mijn penis even vast als begroeting en maakte een veelbetekenend en goedkeurend geluidje.

Chelsea keek mij strak aan. Haar tepels had ik heerlijk onder mijn handen voelen krassen. Meteen trok ik de klem uit haar haren. Wulps schudde ze haar haren los. Ze draaide met haar vingertoppen in mijn openstaande pouch rondjes door mijn korte schaamhaar, zocht en vond mijn eikel, speelde met mijn voorhuid tussen duim en wijsvinger, legde al spelend met mij haar jarenlange fantasie uit. Chelsea deed nog eens het hele verhaal van stijve pik nummer 1 in haar kutje en demonstratief sopte ze twee vingers in en uit haar kut.

Pik nummer 2 moest in haar mondje en haar nat gevingerde vingers stopte ze tussen haar felrode pijplipjes. Penis nummer drie moest dan in haar kontje en terwijl ze weer een been op de armleuning van de bank plaatste, zakte ze met haar sterretje op haar natte vinger, zakte een aantal keer diep op haar vingers. Harde palen nummers 4 en 5 had ze dan willen aftrekken, zuchtend trok ze haar vinger uit haar kontje, liet pas toen mij los en maakte rukkende bewegingen met twee handen.

De zesde pik moest klaarkomen tussen haar borsten en geil wreef ze haar borsten tegen elkaar, trok uiteindelijk zo hard aan haar tepels zodat haar ronde borsten er spits van werden. Chelsea bracht een kreuntje voort en ik werd er nog stijver van. Maar alleen ons vertrouwde ze en dus had Chelsea haar plannen aangepast. Eén stijve lul moest zijn zaad in haar mondje spuiten. De meiden wilde ze lekker nat vingeren. We mochten van Chelsea vervolgens verder gaan met elkaar opgeilen, maar nog steeds niet met de eigen partner!

Met mij was ze al lang bezig! Maar ik knielde voor haar. Ik keek recht tegen haar bruine streep schaamhaar. Ze ging wijdbeens voor me staan en gaf me een fantastische close up op haar schaamlippen. Ik likte haar clit eerst, toen lang en nat over haar kutlippen.

De lipclip zat me ondertussen wel in de weg, hoe geil ook, maar die moest uit. Met mijn tanden trok ik aan de glimmers de clip van haar schaamlippen. Toen kon ik pas echt losgaan in haar natte kruis. Ik stak mijn neus, mijn tong tussen haar kutlippen, begroef mijn gezicht in haar heerlijke kruis. Nou was Ben met Belles tepelschildjes in de weer. En Belle trok hem resoluut af terwijl hij aan haar tepels zoog. Deborah was de strikken van Bobs gele string om zijn stijve pik los aan het trekken… met haar tanden en pijpte hem diep toen zijn pik los was.

En terwijl ik Chelsea befte voelde ik een hand zoekend naar mijn pik, kon niet van Chelsea zijn. Chelsea had duidelijk in haar hoofd wat er moest gebeuren op haar orgie. Het was tijd voor haar wens! Ik ben een man van 26 jaar, woon in Arnhem en ben benieuwd wat jullie van mijn pik vinden? Testosteron wordt dicht bij de ballen van de man gemaakt. Zwart Arabisch meisje met grote tieten houdt van een dikke lul Wie maakt me stijf?

Die macht maakt haar geil. Uit een ooghoek zag Sean wat Robbie deed en kreeg onmiddellijk een enorme erectie. Een grote stijve harde lul. Een heerlijk poesje heb je. Robbie keek toe en aarzelend begon ook hij het zelfde te doen. Hij probeerde met zijn hand zijn bobbel in te drukken, om deze alsnog in de broek te krijgen.

Ik probeerde het niet te laten merken, schreeuwde niet en zei het niet, maar kreunden wel aan één stuk door. Echter ik voelde ook zijn grote stijve lul die steeds weer heel diep in mijn kutje kwam, ik was in paniek, werd er draaierig van in mijn hoofd, maar kon toch ook niet meer tegenhoudend dat ik er opgewonden van begon te raken.

Jong amateur sletje wordt lekker gebeft en gevingerd om haar in de mood te krijgen. Mijn dikke zwarte neukstaaf! Strakke tiener meisjes sex met een geile opa Met haar heerlijke strakke tiener kutje zit ze boven op e Erg sexy meiden neuken elkaar met dildo's Een super sexy italiaanse geile meid neukt het geile kutje van de andere lekkere stoot met een vibrator.

Alleen in de weekenden kwam dit bijna niet voor, dan kon ik geen seks hebben met mijn zoon, met mijn man de hele dag om mij heen.

Meesteres drenthe oma laat zich beffen


Laatst vroeg ze mij nog of ik liever in haar kutje, kontje of mondje zou willen klaarkomen. En net zo breed lachend had ik gezegd: Ze naderde haar veertigste verjaardag en vertrouwde mij toe dat ze bij wijze van verjaardagsfeestje met mij en mijn vriendin en nog een ander stel een lang gekoesterde sexwens wilde laten uitkomen.

Ze wilde een keer echt al haar gaatjes met stijve penissen gevuld en haar handen vol hebben aan de dames. Eigenlijk wilde ze al jaren genomen worden door zes kerels tegelijkertijd. Een pik in haar kut, een pik in haar kont, een pik in haar mond. Dan nog twee stijve palen aftrekken met haar handen. En nummer zes zou haar dan tussen haar borsten neuken. Maar ze kon geen zes mooie mannen bedenken die ze genoeg vertrouwde en dus was had ze een alternatief plan: Ze fantaseerde er al jàren over.

Wachtend op mijn reactie, die kennelijk te lang uitbleef, gleed ze met haar warme hand op de bobbel in mijn broek. Ze kneep zachtjes in mijn groeiende erectie. Mijn vriendin —Belle, blond koppie, kleine borstjes met heerlijke spitse en harde tepels en lellende, vaak kletsnatte schaamlippen- was ook zo te porren geweest voor het plan.

Hààr fantasie was het al jaren om te sexen met twee grote mannen, door de een volgespoten te worden in haar kut en door de ander volgespoten worden in haar mond.

Het andere stel kenden we ook al jaren. Hij was een afgetrainde, grijzende sporter -Ben- en zij was een pittig volslanke brunette met een korte bob, een flink kontje en volle, hangende borsten -Deborah, of Deb-.

Op de bewuste avond waren we waren allemaal feestelijk maar schaars gekleed. Chelsea opende zelf in een adembenemend mini-jurkje en pumps de voordeur. Zwart, kort, maar net over haar billen, lange mouwen. Dat we haar borsten en kruis en billen nog niet goed zagen, kwam doordat ze daar de stof net genoeg opgerimpeld had. De gastvrouw had haar lange dikke bruine haren losjes opgestoken in een speelse knot. Knalrode lippenstift en zware make-up en een geil geurtje maakten de opwindende verschijning af!

Mijn meisje had ook een mini-jurkje aan gedaan. Boothals zo wijd dat de rand van haar jurkje maar net op haar borstjes bleef hangen. De aanzet van haar borstjes was in elk geval al gemakkelijk te zien. Een kruisloos stringetje daaronder wist alleen ik toen al. Deborah had eigenlijk een lange trui of een wijd jurkje aan. Te kort om haar volle billen en brede heupen überhaupt te kunnen bedekken want de trui had al de grootste moeite om haar indrukwekkende, zware borsten te bedekken.

Een duizelingwekkend diep decolleté was het gevolg. Haar flinke borsten waren in de V-hals tot aan de laagste bolling te zien! Complimenten gingen over en weer. De dames vroegen elkaar welke lingerie het nou geworden was; de heren gingen op onderzoek uit bij elkaars vrouwen.

Die lieten zich gewillig in hun truitjes en onder hun rokjes kijken. De heren waren in dunne witte broeken gekleed met daaronder -zichtbaar- felgekleurde strings, witte bloezen half open én allemaal een strikje. Inmiddels hadden we allemaal de eerste glazen wijn op. We wisten waarvoor we kwamen dus de dames waren al wat wulpser geworden in hun aankleding. Debs billen waren al geheel niet meer bedekt en strikken op haar heupen verrieden een sexy stringetje.

Mijn Belle had nu te pas en te onpas of haar rechter tepel boven haar topje uit of haar linker tepel. Ook Chelseas billen waren inmiddels bloot, ik herkende geheel geen lingerie, niet het kleinste stringetje! Chelsea sprak ons toe met geheven glas, verheugde zich zeer op haar verjaardagscadeau en vond toen dat het tijd was om elkaar eens op te gaan geilen. Bob had razendsnel Belles topje gevonden. Trok het topje van Belles jurkje nu over haar beide bh-loze blote borsten.

Hij had aangenaam verrast haar zilveren tepelschildjes gevonden en kneedde nu Belles stijve knoppen. Ik was gehypnotiseerd door Debs enorme borsten en duizelingwekkende inkijk. Die paar knopen in haar V-hals had ik opengerukt en in dezelfde beweging over haar zware bolle tieten geschoven.

Ze droeg een halve cup bh met dezelfde strikken als haar string. Haar indrukwekkende prammen werden flink opgestuwd en deinden mee met elke bewegingen van haar. Ze was bij mij op schoot gaan zitten, haar vingers strelend over mijn gevoelige pik. Ben stond achter Chelsea en wreef glijdend met zijn handen over haar lijf subtiel alle strategische rimpels in haar doorschijnende jurkje glad. Hadden de rimpels nog haar edel delen min of meer bedekt; nu waren haar gladde borsten sensueel zichtbaar!

Haar roze tepels lichtten op achter de dunne stof. Chelsea keek me strak aan toen Ben de stof over haar heupen naar boven schoof. Ze deed haar benen uiteen en zette vervolgend een voet op de armleuning van de bank. De pruim die ik al eens eerder, boven aan de trap, had gezien, was nu erg fraai in beeld. Bruin lang krullend schaamhaar in de langst mogelijke streep boven gladgeschoren getinte schaamlippen, bungelende glimmers links en rechts over haar pruim.

Bens actie werd goedkeurend opgevolgd door de andere mannen. Bob had al de borsten van mijn vriendin ontbloot. Nu trok hij Belles rokje over haar buik omhoog. Ik zag hoe Belle probeerde Bob duidelijk te maken dat ze een open kruis had in haar toch al niet erg grote witte stringetje. Belle leidde Bobs hand naar haar kruis. Die voelde en glimlachte breed. Met hààr fantasie in haar achterhoofd probeerde ze vast en zeker Bobs harde paal tussen haar natte schaamlippen te krijgen vanavond.

Ik schoof mijn handen onder Deborahs opgestroopte jurkje, voelde haar warme buik, haar navel. Haar zware borsten stopten de verdere opmars van mijn handen. Ik kraste nog eens over haar bollingen, betastte gemakkelijk nog weer haar tepels in de open cups. Deb had een stringetje aan met strikken op haar heupen, dus… die had ik zo losgetrokken. De veter bleef echter tussen haar ronde billen steken. Mijn handen gleden over haar bovenbenen, zij spreidde haar benen en met mijn vingertoppen gleed ik tussen haar venusheuvel en de vochtige stof van haar stringetje, die tussen haar schaamlippen klem was gaan zitten.

Intussen had zij mijn broek verbluffend eenvoudig losgeknoopt en betastte ze mijn nog opgerolde, half stijve pik. Alle dames waren half ontbloot en Chelsea vond het de hoogste tijd voor haar cadeautjes. Enthousiast zongen we haar toe, glimlachten toen we 40 keer hoera wilden doen alleen maar om drie paar borsten op en neer te zien schudden met het heffen van de armen.

Toen werd het menens. Chelsea ging haar cadeautjes uitpakken. Ze wilde met de meiden beginnen. Natuurlijk sprong mijn Belle naar voren al met haar armen al omhoog. Wie is die kerel, hij moet op één of andere manier geweten hebben dat Paul op zakenreis is, anders had hij nooit gedurfd zo ons huis binnen te vallen en mij te chanteren en misbruiken. Oh Paul was je maar hier, moet je me nou zien, ik heb me voor deze verschrikkelijke kerel moeten uitkleden en nu staat hij vast en zeker met een stijve lul achter me, mijn billen te bekijken.

Als hij Tim en Bram maar niets aandoet, oh mijn god, als die kerel het ook maar in zijn hoofd haalt om met zijn smerige poten aan mijn kinderen te komen'.!! Ik ben zo bang, maar ik moet mijn eigen kinderen beschermen, je weet maar nooit waar zo iemand toe in staat is. Godverdomme, die smeerlap dat hij is, ik heb gewoon geen keus, ik kan maar beter zorgen dat ik gewoon voorover gebukt blijf staan en hem gewoon zijn gang laat gaan, des te sneller is het voorbij, hoe smerig ik het ook vind.

Ik kan horen hoe hij z'n broek opendoet en zijn penis eruit haalt, en bijt op mijn lippen, hij gaat me echt verkrachten!? Had ik nu maar geluisterd naar wat hij had gezegd. Zijn riem klettert op de grond en meteen voel ik zijn eikel tegen mijn kutje aandrukken. En waarom penetreert hij me niet gewoon, dit is zeker weer één van zijn vernederende spelletjes, klootzak dat hij is.

Hij begint zijn zware zak en stijve lul nu gewoon langs mijn billen af te wrijven, en staat zich gewoon langs mijn kont af te rijgen, gore smeerlap dat hij is, ik voel me zo vernederd.

Waar moet dit naar toe!!? Ik kan niet anders dan voorover gebukt blijven staan en afwachten wat hij met me van plan is. Langzaam voel ik hoe hij zijn ballen en zijn grote pik tegen mijn billen aandrukt en zijn enorme stijve gevaarte tussen mijn bilnaad doorhaalt. Waar moet dit in godsnaam naar toe!? Terwijl ik mijn lul in de lange weg tussen haar geile billen steek gebied ik haar iets omhoog te komen en pak haar nu iets minder strak staande billen vast en druk ze samen tegen mijn stijve lul, ik moet me inhouden om het niet uit te schreeuwen van puur genot.

Ik besluit haar echter nog niet te penetreren, en doe mijn lul weer terug in mijn broek , ik heb eerst nog andere plannen met haar.

Verbaasd gaat ze weer rechtop staan en kijkt me met haar mooie grote ogen aan ' Geile slet die je bent! Verbaasd blijft ze me aankijken, '' ' Schiet op , zeg van jezelf dat je een geile slet bent! Ik lach gemeen terug en vervolg , ' Zeg dat je een lekkere kont en dikke tieten hebt , sloerie!

En nu geef je, je zoontjes wat van dit drankje, zodat we tenminste lekker ongestoord verder kunnen gaan! Met het slaapdrankje in haar handen loopt ze naakt de kamer op van haar jongste zoontje. En met pijn in het hart kijkt ze toe hoe haar eigen zoontje het drankje goedgelovig opdrinkt , het duurt niet lang voor Tim wegdoezelt.

Ze pakt het lege bekertje mee en loopt naar de kamer van haar oudste zoontje toe. Verbaasd opent kleine Bram zijn ogen '. Het is een geil gezicht om haar zo naakt naast het bed van haar zoontje te zien zitten. Langzaam staat ze weer op en loopt de kamer uit, met haar rug naar me toe sluit ze zachtjes de deur van de kamer van haar zoontje wanneer ik haar ruw van achteren beetpak ze schrikt en slaakt een gilletje , ik voel haar dikke kont in mijn kruis drukken terwijl ik haar stevig vastheb , ' Zo sletje , we gaan eens lekker in bad!

Ze opent de deur van de badkamer terwijl ik achter haar aan loop , het is een mooie grote badkamer met zowel een douche als een groot bad met ruimte voor twee. Op het moment heb ik een ongelooflijke moeite om me in te houden, en haar geile lichaam niet meteen te verkrachten. Ik heb echter nog de hele nacht om me aan haar te vergrijpen en voor ik haar daadwerkelijk penetreer zal ik die snol in iedere positie krijgen die ik wil, ze zal alles doen wat ik haar zeg en vervolgens zal ik haar genadeloos hard verkrachten.

In wezen vind ze het allang lekker om aan zo'n dikke harde lul te worden geregen en vanavond zal ze het toegeven ook! Ik kijk toe hoe ze mijn bevelen opvolgt terwijl ik me op een stoel recht tegenover het bad neerzet en haar kont bekijk terwijl ze hangend over het grote bad het water tot een aangename temperatuur aan het mengen is.

Omdat het nog wel een tijdje duurt, voor het grote bad is volgelopen, besluit ik mijn machtsspelletje nog even door te zetten. Ik beveel Angela om met haat gezicht naar mij toe op de badrand te gaan zitten. Met haar benen strak over elkaar gaat ze op de rand van het bad zitten en met haar beide armen gekruist voor haar lichaam bedekt ze haar grote borsten waardoor haar mooie lichaam vrijwel helemaal voor me bedekt blijft.

Met een angstige maar tevens woedende blik in haar ogen tuurt ze afwachtend naar de grond, ze heeft er duidelijk genoeg van om de hele tijd bekeken te worden. Voor mij is het echter al genoeg om haar mooie bruine benen te bekijken, die gewoon ,net als de rest van haar lichaam, perfect gevormd zijn!!

Maar goed, het is tijd om mijn dominante spelletje voort te zetten, blij zal ze er niet mee zijn net nu ze dacht even ongestoord met haar intieme plaatsen bedekt te kunnen blijven zitten. Welke Aziatische stad heeft de grootste aandelenbeurs ter wereld? Financieel heeft ze het goed genoeg met een man die een topfunctie in het bedrijfsleven heeft. Wacht maar tutje ik krijg je wel waar ik je hebben wil, denk ik bij mezelf, en ik besluit wat lulligere vragen te gaan stellen.

Voor welke soort sporters vormt de Annapurna een uitdaging? Fout antwoord ik ,.. Langzaam strekt ze haar linkerarm uit en plaatste deze op de badrand, met haar rechterarm probeert ze haar grote borsten te bedekken, wat maar moeilijk lukt , de bovenkant van de samengedrukte borsten steken geil over haar arm heen, het lukt haar echter wel om allebei haar tepels netjes bedekt te houden.

Ik besluit haar een lullige sportvraag te stellen , en alweer gokt ze het foute antwoord, ze is een intelligente vrouw maar van sport weet ze zoals ik had verwacht niks af. Met tegenzin haalt ze haar arm voor haar borsten weg , haar immense tieten , schudden een beetje op en neer wanneer ze, ze ontbloot, en ik kan weer ongegeneerd naar haar lekkere grote meloenen kijken, nog steeds verwondert het me hoe ontzettend mooi en rond dit paar ferme tieten gevormd is en hoe fier en strak ze vooruitsteken.

Wat ziet ze er toch geil uit, nog een paar vragen en deze sloerie zal wijdbeens voor me zitten en haar strakke kut aan me laten zien , en ze zal simpelweg niets durven te weigeren. In welke stad werd Jan Vermeer geboren? Ze blijft zitten , en ik zie haar twijfelen , ze gunt me het plezier niet , maar ik kijk haar dreigend aan en ze weet ze dat ze geen keus heeft en aarzelend haalt ze haar benen van elkaar.

Ik krijg zicht op het bovenste gedeelte van het kleine streepje schaamhaar dat over haar kutje heenloopt. Ik besluit haar te kloten en pik er argeloos een sportvraag uit ' ' Wie kreeg in de Gouden Voetbalschoen uitgereikt als voetballer van het jaar?

Met haar armen wijd gespreid op de badrand , haar dikke borsten open en bloot de lucht in stekend maar haar benen stevig tegen elkaar houdend kijkt ze me pissig en tegelijk bang aan ' ' Ik weet het niet antwoordt ze zachtjes ' '''. Het wordt haar teveel en ze gaat ineen geschrompeld met haar handen voor haar gezicht zitten huilen. Snikkend zit ze daar , haar hoofd achterover hangend, wijdbeens met haar borsten fier vooruit.

Ik ga tussen haar benen instaan en pak haar hoofd vast.. Ze sluit haar ogen en bijt op haar lippen , ze voelt zich vernederd maar wil zich niet laten kennen. Het is zo'n geil gezicht om haar zo te zien zitten , haar hele lichaam blootgegeven en vooruitstekend terwijl ze met haar hoofd achterover naar het plafond staart en niet kan zien wat ik allemaal met haar lekkere lijf kan uithalen , wat moet ze zich ongelooflijk vernederd en machteloos voelen , volledig overgeleverd aan de geile driften van haar aanrander.

Met 2 handen pak ik haar grote borsten vast , ze schrikt maar blijft strak in dezelfde positie zitten , ongegeneerd kan ik aan haar grote ronde tieten zitten.

Ik kneed haar volle borsten en druk ze samen terwijl ik ruw in haar roze tepels knijp , haar gezicht vertrekt van de pijn ''.. Langzaam ga ik naar beneden en ga op mijn knieën voor haar zitten , met mijn gezicht recht voor haar gespreide kut ' ' Wat heb je toch een geile kut! Ze zit nog steeds strak in dezelfde positie en durft zich niet te verroeren , met haar hoofd achterover kan ze niet zien wat er allemaal tussen haar benen gebeurt , ze kan alleen maar afgaan op wat ze voelt en hoort en dit heeft ze maar te ondergaan.

Met het grote mes op haar dijen houdend druk ik mijn lippen op haar strakke kut en laat mijn tong tussen haar schaamlippen en over haar goed zichtbare klitje glijden , van schrik schokt haar onderlichaam een beetje op en neer.

Dit moet haar wel opwinden , en hoe zeer ze het waarschijnlijk ook probeert tegen te houden merk ik dat haar kut behoorlijk nat aan het worden is , driftig bef ik door terwijl haar kutvocht inmiddels langs mijn lippen begint te lopen. Zwaar vernederd roept ze.. Ik wil dit niet! Ik druk het scherpe mes nu hard tegen haar dijen aan..

Snel laat ik mijn tong weer in haar warme , natte gleufje glijden en ga vrolijk door. Ze vertikt het echter om te kreunen , ik druk het mes nogmaals stevig op haar dijen en roep.. Nooit gedacht dat die nette buurvrouw , moeder van 2 kinderen , zo geil kon klinken. Ik heb genoeg gehoord en kom weer omhoog en pak haar hoofd vast , het grote bad is inmiddels volgelopen '.

Ze draait zich om en stapt in bad , pestend geef ik haar met mijn vlakke hand een klap op haar mooie ronde billen, zo snel als ze kan gaat ze op haar rug in het grote bad liggen. Ik pak een stoel en zet deze ter hoogte van haar hoofd naast het bad , en bekijk genietend hoe dit lekkere wijf voor me in bad ligt ' ' Ga je ook zo tekeer als je door je man genomen wordt! Beschaamd slaat ze haar ogen neer ' ' Een vrouw als jou vraagt er gewoon om verkracht te worden, zo hard en geil heb ik een vrouw nog nooit horen kreunen , je bent een echte hoer!!!

Doe je benen uit elkaar!!!! Die trut begint moeilijk te doen , ze wil er maar niet in geloven dat ik hier de baas ben , ik zal haar leren. Ik zet het grote mes drukkend op haar keel ''. Aarzelend doet ze langzaam haar benen uit elkaar, met opengesperde kut ligt ze in bad , en ik kijk haar lekkere neukgrotje in dat open en bloot in het heldere water ligt.

Wetend dat ze geen keus heeft slaat ze haar ogen neer , met haar hoofd naar beneden hangend tuurt ze enkele seconden naar het water en trekt dan met 2 vingers haar mooie schaamlippen wat opzij en steekt vervolgens behoedzaam haar middelste twee vingers in haar kutje.

Dit is een ontzettend geil gezicht en langzaam wrijf ik met mijn hand over de dikke lul in mijn broek. Nog even kijkt ze me aan '. Gewillig gaat ze door zichzelf met gesloten ogen te vingeren en af en toe hoor ik haar mooie stem lekker geil kreunen. Het heeft wat moeite gekost maar nu doet ze ook alles wat ik wil.

Wat moet ze dit afschuwelijk vinden om te doen , de manier waarop ze tegenstribbelde. Het is werkelijk ook een van de meest vernederende posities waarin je een vrouw kan dwingen , wat moet ze zich ongelooflijk schamen op het moment.

Ik besluit me eindelijk eens uit te kleden om me eens lekker op haar geile lichaam af te rukken. Ik zie haar benen en mooie gladde strakke dijen en kijk hoe haar vingers in haar lekkere kutje op en neer bewegen terwijl het water hevig op en neer klotst , haar ferme tieten steken half boven het water uit en haar roze tepels staan recht overeind , ik word gek van geilheid en begin steeds harder aan mijn pik te trekken kijkend naar hoe dat mooie lichaam , nat van het warme water , open en bloot voor me ligt.

Ik zie haar mooie gezicht , en word wild van lust terwijl ik haar met gesloten ogen en een verbeten gezicht hoor kreunen terwijl ze dat lekkere lijf van zichzelf eens goed verwent. Ik sta op het punt om klaar te komen en haar geile lichaam helemaal onder te spuiten wanneer ze verschrikt haar ogen opent en me daar helemaal naakt naast haar ziet staan aan trekkend aan mijn grote pik.

Ze verwacht natuurlijk dat het nu tijd is voor de lang gevreesde penetratie maar in plaats daarvan stop ik mijn ballen en mijn lul terug in mijn boxershort '. Angstig kijkt ze me aan. Angstig gaat ze in het bad voor me staan en legt haar handen langs haar zij. Dat kutwijf , mijn pik staat nu echt op knappen.

Ik zie haar bijgeschoren kut met het kleine streepje schaamhaar en mijn ogen vallen op de scheerspullen van haar man die op het kastje naast het bad staan , en krijg het ongelooflijk geile idee haar kut helemaal kaal te scheren als straf..

Zonder iets te zeggen ga ik met mijn armen het bad in, pak haar stevig bij haar benen vast en trek haar ruw in 1 keer met haar kont het kindersteuntje, dat schuin over het bad heen ligt op , geschrokken grijpt ze zichzelf paniekerig vast aan de zijkanten van het bad zodat ze niet kopje onder gaat. Ze ligt nu schuin in bad met haar onderlichaam boven het water uitstekend, haar benen over het smalle plankje kindersteuntje heen stekend waar ze met haar dikke kont opligt.

Haar kut steekt nu fier de hoogte in, terwijl ze met haar armen op de badrand haar onderlichaam omhoog probeert te houden zodat ze met het hoofd boven water blijft. Dit is een ongelooflijk vernederende positie aangezien haar kut uitdagend omhoog steekt en ze haar kont nooit zelf van het plankje af zal krijgen tenzij ze haar armen loslaat en hopeloos kopje onder gaat, op deze manier is haar onderlichaam volledig aan mij overgeleverd.

Zonder iets te zeggen pak ik haar benen vast en duw ze uit elkaar '. Ze ligt nu helemaal klaar om geschoren te worden. Ik draai me om en pak de bus scheerschuim en het grote scheermes en al schuddend met de bus scheerschuim loop ik op het bad af , met grote ogen kijkt ze naar het scheerschuim en het mes en dan weer naar de grote bobbel in mijn inmiddels te kleine boxershort.

Huilend van vernedering kijkt ze toe hoe ik haar kutje met het scheerschuim insmeer en het grote scheermes vervolgens in het water doop. En al snikkend moet ze toezien hoe ik het mes boven tegen haar poesje aanzet en langzaam naar beneden haal, het laatste streepje trots op haar ongelooflijk mooie strakke kutje wegscherend.

Zorgvuldig werk ik haar hele kutje af en binnen een paar minuten is haar hele kut glad en kaal, met de waterslang van het bad spuit ik de laatste restjes scheerschuim en de losse haartjes vervolgens van haar poesje af. Met mijn hoofd tussen haar benen bekijk ik tevreden het resultaat, ik kan haar kutje zo nog beter inkijken en iedere handeling die ik bij haar zal doen zal ze nog beter kunnen voelen.

Wat heeft ze toch een mooi roze kut en wat zijn haar schaamlippen strak en mooi gevormd. Langzaam wrijf ik met mijn hand over haar kale grotje, het voelt zo lekker zacht en glad ik kan bijna niet wachten mijn grote pik bij haar naar binnen te steken.

Angela is inmiddels gestopt met huilen en ligt beschaamd en machteloos in nog steeds dezelfde positie met haar benen wijd toe te kijken hoe ik schaamteloos haar kaalgeschoren kutje bekijk en betast. In 1 ruk trek ik het steuntje vervolgens onder haar kont vandaan en met een plons knalt ze met haar lekkere billen weer terug in het water.

Ze is blij dat ze haar lekkere lijf weer helemaal onder het water kan verbergen , even uit het oog van haar aanrander. Maar dan commandeer ik haar weer rechtop in bad te gaan staan. Met tegenzin komt ze langzaam omhoog en staat ze weer spiernaakt voor me , ' 'Tijd om je eens even lekker in te soppen, hoertje van me! Met in mijn linkerhand de sproeier en in mijn rechterhand een flinke klodder doucheschuim sop ik haar helemaal in. Haar grote borsten schudden op en neer terwijl ik ze eens lekker inwrijf, en zorgvuldig wrijf ik over haar poesje terwijl ik de harde stralen van de sproeier tussen haar benen inricht en tegen haar grotje aanduw zodat de warme stralen water naar binnen spuiten en ze een lekkere vaginale douche krijgt.

Voorzichtig trek ik haar billen iets uit elkaar en sproei het warme water tussen haar billen en zet de sproeier op haar kontgaatje , het water spuit naar binnen en ze probeert haar billen tevergeefs weer bij elkaar te knijpen maar ik hou ze stevig uit elkaar , zodat ze niet aan een grondige anale douche kan ontkomen.

Wat heeft die vrouw een perfect verzorgd lichaam , ze ruikt zelfs tussen haar billen heerlijk en schoon, en ook hier is alles mooi glad geschoren , '. Ik laat haar billen los en zeg dat ze zich weer om moet draaien , vervolgens sproei ik haar helemaal af en staat ze van top tot teen schoon en wel voor me. Schaamteloos bekijk ik van een afstandje nog een keer goedkeurend haar lichaam. Ik heb nog steeds de bivakmuts over mijn kop en daar heb ik inmiddels schoon genoeg van , ik ga die trut gewoon laten zien met wie ze te maken heeft , het kan gevolgen hebben maar dat risico ben ik bereid te nemen.

Ze zal wel schrikken als ze ziet dat het haar 19 jaar jongere buurjongen is die haar genadeloos misbruikt. Ze moet gewoon mijn gezicht kunnen zien en weten wie ik ben als ik haar straks verkracht, het maakt me ongelooflijk geil om te bedenken hoe ze alle vernederingen moet doorstaan , hoe ze gepenetreerd wordt en alles moet doen voor haar eigen buurjongen.

Angela heeft ooit eens tegen mijn moeder gezegd dat mijn moeder toch maar een knappe zoon had , en vaker heb ik haar zien kijken naar mijn licht gebruinde gespierde lichaam terwijl ik in mijn zwembroek in de achtertuin stond.

Met die uitspraak doelde ze er totaal niet op mij te verleiden , zo'n type is ze niet. Integendeel , ze ziet mij als de nog altijd kleine buurjongen van tien jaar geleden , maar stiekem genoot ze wel van het mooi gespierde lichaam van haar 17 jarige buurjongen toen ze me in de achtertuin zag staan. Ik heb altijd veel gesport en heb ' al zeg ik het zelf ' hier inderdaad een atletisch en mooi gespierd lichaam van gekregen en weet ik van mezelf dat ik er best goed uit zie, aangezien ik dit vaak genoeg van verschillende meisjes te horen heb gekregen.

Maar goed, tijd voor wat actie, ze zal zien met wie ze te maken heeft , en terwijl ze naakt rechtopstaand in het bad naar mijn nog slechts in boxershort gehulde, lichaam kijkt en naar de grote stijve lul die tot nu toe verborgen in de te kleine boxershort zit samengedrukt trek ik in 1 ruk de bivakmuts van mijn hoofd en onthul mijn ware aard. Met grote ogen kijkt ze me geschrokken aan ''. Meteen bedekt ze haar intieme plaatsen en draait zich een beetje van me weg zodat ik geen zicht meer heb op haar mooie lichaam.

Ze schaamt zich natuurlijk dood, dat ze hier naakt voor haar eigen buurjongen staat,en bedenkt hoe ze wijdbeens en gebukt voor me heeft gestaan, hoe ik haar heb gebeft en hoe ze voor me gekreund heeft. Ze is immers mijn 19 jaar oudere buurvrouw, die nog steeds het idee heeft dat ze een voorbeeld functie voor mij moet vertolken en nu staat ze poedelnaakt als een lustobject voor me en wordt ze misbruikt als één of andere geile slet. Ondertussen voelt ze zich volgens mij ook wel een beetje vereerd dat haar 17 jarige buurjongen nog zo op haar geilt , en ergens vindt ze mijn mooie jonge lichaam allang opwindend.

Ze zal alleen de laatste zijn om dit toe te geven of er überhaupt gehoor aan te geven, ik ken haar goed genoeg. Ik weet zeker dat ze dit niet wil , hoe geil ze me ook zal vinden, ze zal er nooit aan toegeven''' Ik zal die arrogante trut eens leren!! Zonder ook maar iets tegen haar te zeggen trek ik mijn boxershort naar beneden , schuddend komt mijn stijve pik naar buiten. Met grote ogen kijkt ze angstig naar mijn grote 20 cm lange , dikke omhoog staande lul , ze had natuurlijk nooit van haar eigen buurjongen verwacht dat hij zo'n enorme lul zou hebben.

Die trut vindt het allang lekker om nog eens zo'n lekkere jonge pik te zien, alleen zal ze het niet toegeven. Wat moet ze zich vernederd voelen wetend dat die enorme pik van haar buurjongen haar genadeloos gaat verkrachten ''.

Met het grote mes in mijn handen loop ik op haar af , '. Die trut wil er maar niet aan geloven. Met mijn vlakke hand geef ik haar een harde klap in haar gezicht , door de kracht draait haar hoofd weg en vervolgens laat ze haar hoofd vernederd naar beneden hangen.

Het is stil , terwijl ze naar het water kijkt. Ze weet nu dat ze geen keus heeft en zal moeten doen wat ik haar zeg. Eindelijk schijnt ze te begrijpen dat ze geen keus heeft en vernederd en beschaamd gaat ze langzaam met gebogen hoofd rechtop staan en legt haar armen langs haar zij en laat haar begin ik tegen haar.

Met gebogen hoofd blijft ze staan. Ze heeft haar best gedaan om me te stoppen maar nu weet ze dat ze geen keus meer heeft. Ja ' klinkt het zacht en beschaamd. Dan vindt u het vast niet erg als ik u vergezel in dit warme bad! Haar hoofd hangt beschaamd naar beneden, terwijl ik haar af en toe haar ogen zie opslaan om mijn grote stijve penis te bekijken '..

Hij is mij dan ook inmiddels al minutenlang aan het betasten. Ik ga er nog eens goed voor zitten, benen maximaal gespreid. Dan komt eindelijk het serveerstertje met onze colaatjes aanzetten. Terwijl ze de glazen neerzet, geniet ik weer van de schokkende tieten. Ze schudt namelijk met haar hoofd de losglijdende knot los en haar haren over een schouder opzij.

Een pand van haar bloes schuift daarbij ook van haar schouder af en een grote roze borst wordt zo goed als ontbloot. Inderdaad te grote borsten voor het slanke meisje en haar bloes hangt nog net op een harde tepel… en schuift dan ook daar vanaf.

En op dat moment trekt mijn buurman even stevig door aan mijn harde pik. En onderzoekend buigt ze ver voorover over de tafel. Haar zware tiet bungelt aangenaam voor mijn gezicht. Mijn stijve pik heeft ze goed gezien. Het hek is van de dam! Het tempo wordt weliswaar opgevoerd maar wel subtiel.

Een sjorrende kerel, zelfs achter op het terras, zou opvallen. Mijn pik maakt opwindende smakkende geluiden van het voorvocht dat Oliver uit mijn harde pik masseert. Dik zwart schaamhaar krult boven zijn half stijve slurf. Zo lang als nodig was om zijn zwembroek uit te doen, had hij me los gelaten. En om het serveerstertje te wenken om twee nieuwe colaatjes. Met een ferme greep pakt hij mijn penis nu echt beet, masseren is voorbij en met een subtiele polsbeweging gaat Oliver mij aftrekken.

En Oliver geeft mij ook meteen mijn gsm aan. Van mezelf, van hem. Stijf van de zenuwen graai ik eerst wat onhandig langs zijn pik. Die warme slurf heb ik zo gevonden. Voel hem stijf worden tussen mijn vingers. Het sexy serveerstertje kwam alweer met onze drankjes aan. Ik zie hem verwonderd kijken en glimlachend knikken.

Nog sneller sjort hij aan mijn pik. En ik kom zo stil en opvallend mogelijk klaar vanwege de anderen op het terras natuurlijk! Schokkend in de hand van mijn buurman, die daardoor merkt dat ik inderdaad klaarkom.

Het serveerstertje zet ongeveer tegelijkertijd onze glazen op tafel. Kijkt nog eens goed over de rand, ziet onze twee stijve pikken en ongetwijfeld mijn witte zaad. Ze kijkt van mijn klaargekomen penis naar de stijve pik van mijn buurman, glimlacht en loopt dan hoofdschuddend naar andere gasten die haar wenken. Oliver veegt intussen zijn kleverige hand af aan mijn zwembroek. Ik voel kale ballen en een stevige, lange harde piemel.