Hete pruim meisjes met elkaar

hete pruim meisjes met elkaar

Leanne maakte de broek van Dick los en haalde zijn erectie tevoorschijn. Daarna pakte ze de hand van haar dochter en legde deze om het forse apparaat. Aan de andere kant van het meisje maakte Maurice zelf zijn broek los en legde even later de andere hand van Sharon om zijn harde pik.

Met een gelukzalige lach om haar mond begon het tienersletje de twee mannen af te trekken. Minke was ondertussen weer naar Eline gelopen, die geen idee had wat er verder allemaal in de kamer gebeurde en angstig stond af te wachten.

Minke streelde de ranke nek van het tienertje en gaf haar een zoentje op haar mond. Daarna begon ze de bloes van het meisje los te knopen, zodat de aanwezigen even later haar prille borsten konden zien. Eline liet haar in eerste instantie begaan, maar toen Minke haar blote borsten begon te strelen, zei ze resoluut: De volwassen vrouw gaf het jonge meisje direct een klap in haar gezicht. Hebben je ouders je niet geleerd dat je moet doen wat volwassenen zeggen?

Eline was totaal onthutst door de klap. Het werd haar nu pas echt duidelijk dat ze niks in te brengen had en alles diende te doen wat deze mensen wilden of ze dat nou leuk vond of niet.

Direct daarop volgde nog een zoentje en nu drong ze met haar tong de mond van het tienertje binnen. Deze besefte maar al te goed wat er net tegen haar was gezegd en werkte mee. Eline opende haar mond en zoende terug. Haar tong streelde die van de volwassen vrouw, die ineens verassend teder was. Het was zeker niet de eerste keer dat Eline tongzoende, zo onschuldig was ze niet.

Ze had zelfs al wel eens met een ander meisje gezoend. Nieuwsgierig als ze was, had ze een paar maanden geleden op haar kamer wat zitten experimenteren met haar vriendinnetje.

Met rode blosjes op hun wangen van opwinding hadden de twee meisje op bed elkaar gezoend. Meer dan twintig minuten hadden de twee pubertjes met elkaar liggen vrijen. Toen waren ze ruw gestoord door een telefoontje en daar was het verder bij gebleven. Nu stond Eline met een volwassen vrouw te tongen, maar ze moest toegeven dat die vrouw erg lekker zoende en toen Minke haar borsten opnieuw begon te strelen, liet ze de vrouw begaan. Sterker nog, tot haar eigen verbazing gaf ze een licht kreuntje van opwinding.

Op de bank zat Sharon nog steeds tussen de twee mannen in. Voor haar was dit niet nieuw. Ze was wel vaker het middelpunt van de belangstelling op dit soort feestjes en bedreven trok ze de twee kerels af.

Het was jammer dat ze niet kon zien wat er allemaal met haar nichtje gebeurde, die wilde blijkbaar niet meewerken. Dat had ze niet verwacht, het was toch leuk en spannend om met seks bezig te zijn. Dat hadden haar ouders haar al van jongs af aan ingegeven en ze genoot dan ook van de twee heerlijke harde lullen in haar hand. Verder was het niet meer dan normaal dat jonge meisjes zoals Eline en zij deden wat hen werd opgedragen.

Ook daar waren haar ouders altijd zeer duidelijk in geweest, dus waarom deed Eline niet gewoon wat er van haar werd verwacht? De volwassenen keken genietend toe hoe Minke met het blonde sletje stond te vrijen. Leanne stond op van de bank en liep naar haar nichtje toe. Minke snapte wat ze wilde en maakte plaats en ging achter Eline staan.

Ze liet haar handen over de ronde billen van het meisje glijden, terwijl de tante van het meisje haar gezicht in haar handen nam en haar een zoen op haar mond gaf.

Eline zoende terug, zonder te weten wie ze zoende. Toen Leanne haar tong uitstak, deed de dochter van haar zus dat ook en teder begonnen ze te tongen. Minke liet ondertussen haar handen van achter tussen de benen van het vastgeketende tienertje glijden en merkte tevreden op dat het meisje al enigszins nat was geworden.

Ze streelde het zachte kutje en wederom gaf Eline een kreun. Dus doe maar gewoon wat je gezegd wordt. Natuurlijk werd ze nat van deze aanrakingen, dat was een normale lichamelijke reactie. Maar dat betekende niet dat ze dit allemaal zelf wilde.

Technisch gesproken was dit aanranding. Of was het alleen aanranding als ze niet vrijwillig meewerkte? Ze wist het allemaal niet en besloot er ook niet langer bij stil te staan. Het was duidelijk dat ze geen keus had en diende te doen wat haar werd opgedragen, er was geen ontkomen aan en dus liet ze Minke met haar kutje spelen, terwijl de vrouw voor haar, die haar tante kon zijn of die andere vrouw, met haar borsten speelde. Na een tijdje maakte Minke het vastgeketende meisje los.

Ze deed haar polsbanden nog niet af, want ze was er nog niet gerust op dat het sletje volledig mee zou werken. Want Minke had haar bij haar lange, blonde haren vastgepakt en leidde haar zo door de kamer.

Zullen we eens kijken of dit sletje een beetje kan likken? Ze schoof wat onderuit en tilde haar rokje op, waaronder ze geen slipje droeg.

Er schoten meteen twee gedachten door het hoofd van Eline. Ten eerste dat ze blijkbaar een vrouw moest gaan beffen, iets wat ze nou niet echt een geweldig idee vond. Maar daarnaast zat Manuela blijkbaar nog op de bank en dat betekende dat… ze net met haar tante had staan tongen. Dat besef was behoorlijk verwarrend, want eigenlijk was het best lekker geweest. Maar met haar eigen tante?

Dat hoorde toch niet? Erg veel tijd om daar bij stil te staan, kreeg Eline echter niet. Ze werd kruipend naar de bank geleid, waar Minke haar hoofd met beide handen vastpakte en tussen de benen van Manuela leidde.

Wouter, die naast Manuela zat, keek genietend toe hoe Minke het gezicht van zijn nichtje recht tegen de natte pruim van de mooie vrouw drukte. Eline voelde de hete, vochtige schaamlippen van Manuela tegen haar gezicht drukken. Minke duwde haar stevig aan, waardoor het jonge tienertje werd gesmoord en geen adem kon halen. Gelukkig werd Eline al snel weer aan haar haren naar achteren getrokken.

Ze hapte naar adem, terwijl het kutgeil haar neus en wangen deed glinsteren. Onzeker stak Eline haar tong uit en proefde voor het eerst in haar leven de vagina van een andere vrouw. Het was een rare gewaarwording. Manuela was geil als boter geworden door de aanblik van het verrukkelijke jonge meisje in de kettingen en nu moest Eline de witte sappen tussen haar schaamlippen oplikken. Het smaakte naar niks anders dat ze ooit had geproefd. Niet geweldig, maar ook niet vies.

Aangemoedigd door Minke begon ze de kut te likken. Met lange halen liet ze haar tong tussen de schaamlippen door glijden en al snel begon de vrouw, die ze verder niet kon zien, te kreunen van genot.

Op de andere bank greep Dick Sharon in haar nek en duwde haar hoofd in de richting van zijn paal. Sharon giechelde en liet zich gewillig naar zijn harde paal leiden. Ze opende haar mond en liet het warme vlees naar binnen glijden. Het jonge tienertje was dol op pijpen en begon vlijtig op de harde lul te zuigen. Haar tong masseerde de gevoelige tip, waarna ze haar hoofd op en neer bewoog en haar mond zachtjes over de schacht heen en weer liet glijden.

Ze vond het elke keer weer reuze spannend om zo’n fors apparaat in haar mond te hebben. Het was heerlijk om te merken hoezeer mannen ervan genoten als zij hen pijpte en het leuke was bovendien dat er altijd de kans bestond dat ze klaar kwamen, zodat ze haar mondje ineens vol sperma had.

Maurice stond op van de bank en trok het onderlijf van Sharon op de grond, zodat ze in een geknielde houding, zuigend tussen de benen van Dick kwam te zitten.

Maurice was bloedgeil en zijn pik stond rechtop uit de gulp van zijn pantalon, als een vlaggenmast aan een gebouw. Hij knielde achter het pubertje neer en keek verlekkerd naar de sappige vrucht tussen haar benen. De lipjes rood gezwollen van opwinding, kaalgeschoren en uitnodigend, bijna smekend om geneukt te worden. Een wens die snel in vervulling zou gaan, want de volwassen man duwde zijn harde pik tegen het zachte kutje aan en wreef er teder over heen.

Met zijn rechterhand trok hij haar kutje open en met zijn linker dirigeerde hij zijn zware lans bij haar naar binnen. Onderwijl had Sharon’s moeder niet stil gezeten.

Zodra Maurice was opgestaan, was ze op zijn plek neergestreken en nu zoog ze op de pik van Dick, terwijl haar dochter gelukzalig op zijn ballen sabbelde. Dick keek tevreden toe hoe moeder en dochter samen zijn pik verwenden. Sharon kwam wat omhoog en nu gleden hun tongen samen over zijn glanzende eikel. Het tweetal leek goed op elkaar ingespeeld en pijpten de man samen de zevende hemel in.

Maurice was ook in de zevende hemel. Zijn pik gleed ritmisch in en uit de nauwe, natte schede van het geile pubertje, totaal besmeurd met haar geil. God wat neukte dat krengetje toch lekker. Alhoewel niemand zo lekker neukte als zijn eigen dochter, was dit toch een goede tweede. Twee meter naar rechts bereikte Manuela haar hoogtepunt. Minke had Eline continu instructies gegeven over hoe ze moest beffen en nu zoog ze onafgebroken op de klit van de volwassen vrouw, die kermend van genot klaarkwam.

Na dit behaalde resultaat kreeg Eline geen seconde rust, want ze werd meteen tussen de benen van Wouter geleid. Volledig geïndoctrineerd door alles wat er was gebeurd, liet Eline zich als een braaf gebruikssletje leiden. Het drong nog wel tot haar door dat het haar oom was die ze moest gaan pijpen, een familielid en een man die ze al van jongs af aan kende, maar ze werkte niet tegen en even later greep ze een dikke paal vast, die ze niet kon zien, maar die van haar oom moest zijn. Ze had al wel een paar keer een jongen afgetrokken en was ook geen maagd meer, maar eerlijk gezegd had ze nog nooit een man gepijpt.

Zenuwachtig begon ze aan de vette paal te likken. Natuurlijk had ze wel eens pornofilmpjes op internet gezien en ze probeerde zich nu te herinneren hoe die vrouwen dat daar hadden gedaan.

Ze ontblootte de eikel door haar hand naar beneden te bewegen en draaide met haar tong voorzichtig een rondje over de strak gespannen eikel. Daarna opende ze haar mond en sloot die om de dikke paal. Veel meer dan de top kreeg ze in eerste instantie niet naar binnen. Jezus, wat was hij groot! Minke keek tevreden toe hoe het jonge sletje zonder verdere tegenwerpingen haar oom begon te pijpen.

Ze genoot van de aanblik van het knappe, jonge meisje dat op de enorme, volwassen lul van haar oom zoog. Maar waar ze echt zin in had, was om dat heerlijke kutje van het pubertje te proeven. Ze knielde achter het nichtje van Wouter neer en trok het meisje wat omhoog, zodat ze op handen en knieën kwam te zitten.

Daarop boog Minke zich voorover en snoof de geur op van de jonge vrucht tussen haar benen. Ze stak haar tong uit en likte over de schaamlippen van het getemde sletje. Ze was zelf inmiddels geil als boter en wilde het liefst hard genomen worden, maar de heren hadden al hun aandacht gericht op de twee jonge tienertjes en dat kon ze hen niet kwalijk nemen.

Zelf deed ze dat trouwens ook, want vol genot befte ze Eline’s kutje. Het geblinddoekte sletje deed haar best om haar oom zo goed mogelijk te verwennen. Ze had geen idee waarom, want ze deed het niet vrijwillig. Die Minke had haar gedwongen. Het was wel wennen om een pik in haar mond te hebben. Niet vies, maar wel apart en hij was een stuk groter dan ze verwacht had.

Ondertussen was er ook nog iemand bezig haar kutje te likken, wat ze, ondanks dat ze het niet toe wilde geven, stiekem wel lekker vond. Ze vermoedde dat het die teef van een Minke was die haar zo verwende, maar zeker weten wist ze het niet. Wouter had lang uitgekeken naar dit moment. Hij had al vaak met een verlekkerde blik naar zijn knappe nichtje gekeken en erover gefantaseerd hoe het zou zijn om door die prachtige tiener gepijpt te worden.

En nu was zijn fantasie werkelijkheid geworden. Het was duidelijk dat ze nog niet zoveel ervaring had, maar god, wat was het een geil gezicht om te zien hoe de volle lippen van het pubertje over zijn pik op en neer gleden. Het was zelfs zo opwindend dat hij zijn ballen voelde overkoken. Ik ga je mond volspuiten! Manuela schoot snel te hulp, ze greep het hoofd van het sletje vast en duwde het krachtig naar beneden om te voorkomen dat het jonge meisje zich terug zou trekken.

Kom, spuit haar vol met je hete sperma. Ze zag hoe Manuela een ruk aan het haar van Eline gaf en haar toebeet: Angstig wachtte ze af wat er ging komen. Ze kon weinig beginnen en vol walging voelde ze hoe haar oom zijn smerige goedje in haar mond spoot.

Het was warm en ranzig en veel meer dan ze had verwacht. Toen haar oom was uitgespoten en hijgend achterover zakte op de bank, trok Manuela haar hoofd achterover, drukte haar mond op de hare en begon haar te tongen.

Eline snapte niet waarom de vrouw dit vrijwillig deed, want zelf vond ze het te smerig voor woorden om het sperma in haar mond nog eens extra goed te roeren met hun tongen. Maar Manuele scheen er van te genieten om het sperma van Wouter in haar mond te krijgen, want ze kreunde van genot. Terwijl Eline met Manuela vree, werd haar nichtje hard geneukt.

Maurice ramde zijn pik met volle kracht in het drijfnatte kutje van het jonge meisje. Na een tijdje wilde Dick echter ook neuken. Hij stond op van de bank en liep naar Eline. Leanne nam snel zijn plek in en ging wijdbeens voor haar dochter liggen, die nog steeds een harde pik in haar jonge kutje geramd kreeg. Als een braaf sletje, stak Sharon haar tong uit en liet hem door de drijfnatte gleuf van haar moeder door glijden.

Ze was goed getraind en likte de romige kut van haar moeder beter dan menig volwassen kerel. Op de andere bank was Eline inmiddels op haar rug op de bank gelegd. Na Manuele had ook Minke haar nog een spermazoen gegeven.

De dames hadden het meeste zaad uit haar mond geslurpt en de restjes die over waren gebleven had ze kokhalzend doorgeslikt. Nu lag ze klaar voor gebruik en trok iemand haar benen uit elkaar. Ze was nog steeds geblinddoekt en kon niet zien wie.

Een donkere mannenstem zei: God, wat een prachtig poesje heeft ze. Zijn ze niet geweldig, schat? Die beloven net zo lekker te worden als die van je dochter.

Een harde paal drukte tegen haar kutje zonder zich toegang te verschaffen. Het was een fors ding en ze vroeg zich angstig af of hij wel zou passen, want ze besefte maar al te goed dat ze door dat ding geneukt zou worden. Erg veel tijd om zich daar zorgen over te maken, kreeg ze echter niet, want opeens merkte ze dat er iemand over haar heen klom en boven haar gezicht ging zitten. Ze rook een bekende geur. Dezelfde weeïge geur die ze had geroken toen ze Manuela had moeten beffen.

Direct daarop liet ze zich zakken en drukte haar natte schaamlippen in het gezicht van het dertienjarige meisje.

Ze bewoog haar heupen heen en weer en wreef haar druipende pruim over het hele gezicht van het knappe meisje, zodat haar wangen, neus en mond glinsterden van de kutsappen.

Daarna liet ze haar kut op de mond van het meisje rusten en zei: Ze gleed tussen de kaalgeschoren schaamlippen door naar boven, beroerde het klitje van Minke even en gleed weer naar beneden. Dom was ze niet en ze was de lessen die ze bij Manuela had gekregen nog niet vergeten. Terwijl ze haar tong diep in de natte spleet van Minke stak, merkte Eline dat Dick haar kutje wat opentrok en direct daarop voelde ze hoe zijn harde pik zich toegaf verschafte tot haar heiligdom.

Heel langzaam gleed de paal bij haar naar binnen. Jezus, wat een gevaarte! Ze had het gevoel dat hij haar totaal open spleet. Genietend keek Dick toe hoe zijn lul in het nauwe kutje van het jonge meisje gleed.

Gewild of niet, ze was lekker nat, waardoor hij haar zonder al teveel problemen kon penetreren. De aanblik van zijn grote lul, die tussen de roze, gezwollen schaamlippen van het tienertje naar binnen ging maakte hem nog geiler en harder dan hij al was. Hij trok een klein stukje terug en duwde zijn pik nog wat dieper in het tienerkutje. De jonge spleet sloot strak om zijn pik en stimuleerde zijn eikel zo hemels dat hij het genot door zijn hele lichaam voelde trekken, van zijn tenen tot zijn kruin.

Zo strak waren alleen jonge tienerkutjes en hij kon het weten, want hij had al veel knappe pubersletjes geneukt in zijn leven. Nog geen maand geleden had hij het heerlijke vriendinnetje van zijn dochter ontmaagd. Het roodharige sletje was veertien, maar was onverzadigbaar en beleefde het ene orgasme na het andere terwijl ze door hem werd geneukt. Zijn vrouw had staan filmen hoe zijn dikke lul in en uit de druipende, roomblanke, kale kut van het meisje gleed.

Besmeurd met haar geil. Tot slot had Manuela prachtig vastgelegd hoe hij zijn zaad in het beeldschone gezicht van het sletje had gespoten. Hij had haar bedolven onder zijn sperma en het geile kreng had zich voor een laatste keer klaar gevingerd, terwijl zijn geil nog van haar wangen en lippen droop.

Al snel voelde Dick zijn orgasme naderen. Hij stootte zijn heupen in sneltreinvaart heen en weer en ontplofte diep in de strakke spleet van het tienertje. Luid kreunend vulde hij haar kut met zijn sperma.

Daarna trok hij zich voorzichtig terug. Minke riep snel Sharon erbij, die nog steeds door Maurice werd genomen. Behulpzaam als hij was, stopte Maurice, zodat het meisje aan de wensen van Minke kon voldoen. Sharon kwam er direct aan en ging op haar rug op de grond liggen met haar mond open. Daarna moest Eline boven haar gezicht hurken en even later droop het witte sperma uit haar jonge spleet, recht in de mond van haar nichtje.

Minke stak een vinger bij Eline naar binnen en zorgde ervoor dat alle zaad in Sharon haar mond terecht kwam. Toen dat het geval was, moesten de meisjes elkaar een tongzoen geven. De zes volwassenen keken allemaal toe hoe de tienertjes met elkaar vreeën en het sperma van Dick zich mengde in hun monden. De orgie die was ontstaan, duurde uren. De volwassenen waren onverzadigbaar en er was vrijwel geen moment waarop er geen harde lul in een tienerkutje gleed of de sletjes niet aan het pijpen of beffen waren.

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Lesbo's likken elkaars pruim in de vrije natuur ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn.

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Lesbiennes duiken bij eerste date gelijk de koffer in. De vrije natuur in met een tas vol geile speeltjes. Keihard in haar reet geneukt op een bosweggetje. Liesje haalt ineens een vibrator uit haar picknickmandje. Fatsige vriendinnen masturberen langs de waterkant. Flinke lading mannenpap voor geile deugniet.

Samen met vriendin neukt hij een meisje op de speelplaats. Geile blondjes gaan los in lesbisch onderonsje. Deborah en haar vriendin delen een gozer. Kom in de boomhut, met je geile tieten.

Amsterdam sex massage strak nat kutjehete pruim meisjes met elkaar

Leanne maakte de broek van Dick los en haalde zijn erectie tevoorschijn. Daarna pakte ze de hand van haar dochter en legde deze om het forse apparaat. Aan de andere kant van het meisje maakte Maurice zelf zijn broek los en legde even later de andere hand van Sharon om zijn harde pik. Met een gelukzalige lach om haar mond begon het tienersletje de twee mannen af te trekken. Minke was ondertussen weer naar Eline gelopen, die geen idee had wat er verder allemaal in de kamer gebeurde en angstig stond af te wachten.

Minke streelde de ranke nek van het tienertje en gaf haar een zoentje op haar mond. Daarna begon ze de bloes van het meisje los te knopen, zodat de aanwezigen even later haar prille borsten konden zien. Eline liet haar in eerste instantie begaan, maar toen Minke haar blote borsten begon te strelen, zei ze resoluut: De volwassen vrouw gaf het jonge meisje direct een klap in haar gezicht.

Hebben je ouders je niet geleerd dat je moet doen wat volwassenen zeggen? Eline was totaal onthutst door de klap. Het werd haar nu pas echt duidelijk dat ze niks in te brengen had en alles diende te doen wat deze mensen wilden of ze dat nou leuk vond of niet. Direct daarop volgde nog een zoentje en nu drong ze met haar tong de mond van het tienertje binnen.

Deze besefte maar al te goed wat er net tegen haar was gezegd en werkte mee. Eline opende haar mond en zoende terug. Haar tong streelde die van de volwassen vrouw, die ineens verassend teder was. Het was zeker niet de eerste keer dat Eline tongzoende, zo onschuldig was ze niet.

Ze had zelfs al wel eens met een ander meisje gezoend. Nieuwsgierig als ze was, had ze een paar maanden geleden op haar kamer wat zitten experimenteren met haar vriendinnetje. Met rode blosjes op hun wangen van opwinding hadden de twee meisje op bed elkaar gezoend. Meer dan twintig minuten hadden de twee pubertjes met elkaar liggen vrijen. Toen waren ze ruw gestoord door een telefoontje en daar was het verder bij gebleven. Nu stond Eline met een volwassen vrouw te tongen, maar ze moest toegeven dat die vrouw erg lekker zoende en toen Minke haar borsten opnieuw begon te strelen, liet ze de vrouw begaan.

Sterker nog, tot haar eigen verbazing gaf ze een licht kreuntje van opwinding. Op de bank zat Sharon nog steeds tussen de twee mannen in. Voor haar was dit niet nieuw.

Ze was wel vaker het middelpunt van de belangstelling op dit soort feestjes en bedreven trok ze de twee kerels af. Het was jammer dat ze niet kon zien wat er allemaal met haar nichtje gebeurde, die wilde blijkbaar niet meewerken. Dat had ze niet verwacht, het was toch leuk en spannend om met seks bezig te zijn. Dat hadden haar ouders haar al van jongs af aan ingegeven en ze genoot dan ook van de twee heerlijke harde lullen in haar hand.

Verder was het niet meer dan normaal dat jonge meisjes zoals Eline en zij deden wat hen werd opgedragen. Ook daar waren haar ouders altijd zeer duidelijk in geweest, dus waarom deed Eline niet gewoon wat er van haar werd verwacht? De volwassenen keken genietend toe hoe Minke met het blonde sletje stond te vrijen. Leanne stond op van de bank en liep naar haar nichtje toe. Minke snapte wat ze wilde en maakte plaats en ging achter Eline staan. Ze liet haar handen over de ronde billen van het meisje glijden, terwijl de tante van het meisje haar gezicht in haar handen nam en haar een zoen op haar mond gaf.

Eline zoende terug, zonder te weten wie ze zoende. Toen Leanne haar tong uitstak, deed de dochter van haar zus dat ook en teder begonnen ze te tongen. Minke liet ondertussen haar handen van achter tussen de benen van het vastgeketende tienertje glijden en merkte tevreden op dat het meisje al enigszins nat was geworden. Ze streelde het zachte kutje en wederom gaf Eline een kreun. Dus doe maar gewoon wat je gezegd wordt.

Natuurlijk werd ze nat van deze aanrakingen, dat was een normale lichamelijke reactie. Maar dat betekende niet dat ze dit allemaal zelf wilde. Technisch gesproken was dit aanranding. Of was het alleen aanranding als ze niet vrijwillig meewerkte? Ze wist het allemaal niet en besloot er ook niet langer bij stil te staan. Het was duidelijk dat ze geen keus had en diende te doen wat haar werd opgedragen, er was geen ontkomen aan en dus liet ze Minke met haar kutje spelen, terwijl de vrouw voor haar, die haar tante kon zijn of die andere vrouw, met haar borsten speelde.

Na een tijdje maakte Minke het vastgeketende meisje los. Ze deed haar polsbanden nog niet af, want ze was er nog niet gerust op dat het sletje volledig mee zou werken. Want Minke had haar bij haar lange, blonde haren vastgepakt en leidde haar zo door de kamer. Zullen we eens kijken of dit sletje een beetje kan likken? Ze schoof wat onderuit en tilde haar rokje op, waaronder ze geen slipje droeg. Er schoten meteen twee gedachten door het hoofd van Eline.

Ten eerste dat ze blijkbaar een vrouw moest gaan beffen, iets wat ze nou niet echt een geweldig idee vond. Maar daarnaast zat Manuela blijkbaar nog op de bank en dat betekende dat… ze net met haar tante had staan tongen.

Dat besef was behoorlijk verwarrend, want eigenlijk was het best lekker geweest. Maar met haar eigen tante? Dat hoorde toch niet? Erg veel tijd om daar bij stil te staan, kreeg Eline echter niet.

Ze werd kruipend naar de bank geleid, waar Minke haar hoofd met beide handen vastpakte en tussen de benen van Manuela leidde. Wouter, die naast Manuela zat, keek genietend toe hoe Minke het gezicht van zijn nichtje recht tegen de natte pruim van de mooie vrouw drukte. Eline voelde de hete, vochtige schaamlippen van Manuela tegen haar gezicht drukken. Minke duwde haar stevig aan, waardoor het jonge tienertje werd gesmoord en geen adem kon halen.

Gelukkig werd Eline al snel weer aan haar haren naar achteren getrokken. Ze hapte naar adem, terwijl het kutgeil haar neus en wangen deed glinsteren. Onzeker stak Eline haar tong uit en proefde voor het eerst in haar leven de vagina van een andere vrouw. Het was een rare gewaarwording. Manuela was geil als boter geworden door de aanblik van het verrukkelijke jonge meisje in de kettingen en nu moest Eline de witte sappen tussen haar schaamlippen oplikken.

Het smaakte naar niks anders dat ze ooit had geproefd. Niet geweldig, maar ook niet vies. Aangemoedigd door Minke begon ze de kut te likken. Met lange halen liet ze haar tong tussen de schaamlippen door glijden en al snel begon de vrouw, die ze verder niet kon zien, te kreunen van genot.

Op de andere bank greep Dick Sharon in haar nek en duwde haar hoofd in de richting van zijn paal. Sharon giechelde en liet zich gewillig naar zijn harde paal leiden.

Ze opende haar mond en liet het warme vlees naar binnen glijden. Het jonge tienertje was dol op pijpen en begon vlijtig op de harde lul te zuigen. Haar tong masseerde de gevoelige tip, waarna ze haar hoofd op en neer bewoog en haar mond zachtjes over de schacht heen en weer liet glijden. Ze vond het elke keer weer reuze spannend om zo’n fors apparaat in haar mond te hebben.

Het was heerlijk om te merken hoezeer mannen ervan genoten als zij hen pijpte en het leuke was bovendien dat er altijd de kans bestond dat ze klaar kwamen, zodat ze haar mondje ineens vol sperma had. Maurice stond op van de bank en trok het onderlijf van Sharon op de grond, zodat ze in een geknielde houding, zuigend tussen de benen van Dick kwam te zitten. Maurice was bloedgeil en zijn pik stond rechtop uit de gulp van zijn pantalon, als een vlaggenmast aan een gebouw.

Hij knielde achter het pubertje neer en keek verlekkerd naar de sappige vrucht tussen haar benen. De lipjes rood gezwollen van opwinding, kaalgeschoren en uitnodigend, bijna smekend om geneukt te worden. Een wens die snel in vervulling zou gaan, want de volwassen man duwde zijn harde pik tegen het zachte kutje aan en wreef er teder over heen. Met zijn rechterhand trok hij haar kutje open en met zijn linker dirigeerde hij zijn zware lans bij haar naar binnen.

Onderwijl had Sharon’s moeder niet stil gezeten. Zodra Maurice was opgestaan, was ze op zijn plek neergestreken en nu zoog ze op de pik van Dick, terwijl haar dochter gelukzalig op zijn ballen sabbelde. Dick keek tevreden toe hoe moeder en dochter samen zijn pik verwenden.

Sharon kwam wat omhoog en nu gleden hun tongen samen over zijn glanzende eikel. Het tweetal leek goed op elkaar ingespeeld en pijpten de man samen de zevende hemel in. Maurice was ook in de zevende hemel. Zijn pik gleed ritmisch in en uit de nauwe, natte schede van het geile pubertje, totaal besmeurd met haar geil. God wat neukte dat krengetje toch lekker. Alhoewel niemand zo lekker neukte als zijn eigen dochter, was dit toch een goede tweede. Twee meter naar rechts bereikte Manuela haar hoogtepunt.

Minke had Eline continu instructies gegeven over hoe ze moest beffen en nu zoog ze onafgebroken op de klit van de volwassen vrouw, die kermend van genot klaarkwam. Na dit behaalde resultaat kreeg Eline geen seconde rust, want ze werd meteen tussen de benen van Wouter geleid. Volledig geïndoctrineerd door alles wat er was gebeurd, liet Eline zich als een braaf gebruikssletje leiden.

Het drong nog wel tot haar door dat het haar oom was die ze moest gaan pijpen, een familielid en een man die ze al van jongs af aan kende, maar ze werkte niet tegen en even later greep ze een dikke paal vast, die ze niet kon zien, maar die van haar oom moest zijn.

Ze had al wel een paar keer een jongen afgetrokken en was ook geen maagd meer, maar eerlijk gezegd had ze nog nooit een man gepijpt. Zenuwachtig begon ze aan de vette paal te likken. Natuurlijk had ze wel eens pornofilmpjes op internet gezien en ze probeerde zich nu te herinneren hoe die vrouwen dat daar hadden gedaan.

Ze ontblootte de eikel door haar hand naar beneden te bewegen en draaide met haar tong voorzichtig een rondje over de strak gespannen eikel. Daarna opende ze haar mond en sloot die om de dikke paal. Veel meer dan de top kreeg ze in eerste instantie niet naar binnen.

Jezus, wat was hij groot! Minke keek tevreden toe hoe het jonge sletje zonder verdere tegenwerpingen haar oom begon te pijpen. Ze genoot van de aanblik van het knappe, jonge meisje dat op de enorme, volwassen lul van haar oom zoog.

Maar waar ze echt zin in had, was om dat heerlijke kutje van het pubertje te proeven. Ze knielde achter het nichtje van Wouter neer en trok het meisje wat omhoog, zodat ze op handen en knieën kwam te zitten. Daarop boog Minke zich voorover en snoof de geur op van de jonge vrucht tussen haar benen. Ze stak haar tong uit en likte over de schaamlippen van het getemde sletje. Ze was zelf inmiddels geil als boter en wilde het liefst hard genomen worden, maar de heren hadden al hun aandacht gericht op de twee jonge tienertjes en dat kon ze hen niet kwalijk nemen.

Zelf deed ze dat trouwens ook, want vol genot befte ze Eline’s kutje. Het geblinddoekte sletje deed haar best om haar oom zo goed mogelijk te verwennen. Ze had geen idee waarom, want ze deed het niet vrijwillig. Die Minke had haar gedwongen.

Het was wel wennen om een pik in haar mond te hebben. Niet vies, maar wel apart en hij was een stuk groter dan ze verwacht had. Ondertussen was er ook nog iemand bezig haar kutje te likken, wat ze, ondanks dat ze het niet toe wilde geven, stiekem wel lekker vond. Ze vermoedde dat het die teef van een Minke was die haar zo verwende, maar zeker weten wist ze het niet.

Wouter had lang uitgekeken naar dit moment. Hij had al vaak met een verlekkerde blik naar zijn knappe nichtje gekeken en erover gefantaseerd hoe het zou zijn om door die prachtige tiener gepijpt te worden. En nu was zijn fantasie werkelijkheid geworden. Het was duidelijk dat ze nog niet zoveel ervaring had, maar god, wat was het een geil gezicht om te zien hoe de volle lippen van het pubertje over zijn pik op en neer gleden.

Het was zelfs zo opwindend dat hij zijn ballen voelde overkoken. Ik ga je mond volspuiten! Manuela schoot snel te hulp, ze greep het hoofd van het sletje vast en duwde het krachtig naar beneden om te voorkomen dat het jonge meisje zich terug zou trekken.

Kom, spuit haar vol met je hete sperma. Ze zag hoe Manuela een ruk aan het haar van Eline gaf en haar toebeet: Angstig wachtte ze af wat er ging komen.

Ze kon weinig beginnen en vol walging voelde ze hoe haar oom zijn smerige goedje in haar mond spoot. Het was warm en ranzig en veel meer dan ze had verwacht. Toen haar oom was uitgespoten en hijgend achterover zakte op de bank, trok Manuela haar hoofd achterover, drukte haar mond op de hare en begon haar te tongen. Eline snapte niet waarom de vrouw dit vrijwillig deed, want zelf vond ze het te smerig voor woorden om het sperma in haar mond nog eens extra goed te roeren met hun tongen.

Maar Manuele scheen er van te genieten om het sperma van Wouter in haar mond te krijgen, want ze kreunde van genot. Terwijl Eline met Manuela vree, werd haar nichtje hard geneukt. Maurice ramde zijn pik met volle kracht in het drijfnatte kutje van het jonge meisje.

Na een tijdje wilde Dick echter ook neuken. Hij stond op van de bank en liep naar Eline. Leanne nam snel zijn plek in en ging wijdbeens voor haar dochter liggen, die nog steeds een harde pik in haar jonge kutje geramd kreeg. Als een braaf sletje, stak Sharon haar tong uit en liet hem door de drijfnatte gleuf van haar moeder door glijden. Ze was goed getraind en likte de romige kut van haar moeder beter dan menig volwassen kerel.

Op de andere bank was Eline inmiddels op haar rug op de bank gelegd. Na Manuele had ook Minke haar nog een spermazoen gegeven. De dames hadden het meeste zaad uit haar mond geslurpt en de restjes die over waren gebleven had ze kokhalzend doorgeslikt. Nu lag ze klaar voor gebruik en trok iemand haar benen uit elkaar. Ze was nog steeds geblinddoekt en kon niet zien wie. Een donkere mannenstem zei: God, wat een prachtig poesje heeft ze. Zijn ze niet geweldig, schat? Die beloven net zo lekker te worden als die van je dochter.

Een harde paal drukte tegen haar kutje zonder zich toegang te verschaffen. Het was een fors ding en ze vroeg zich angstig af of hij wel zou passen, want ze besefte maar al te goed dat ze door dat ding geneukt zou worden.

Erg veel tijd om zich daar zorgen over te maken, kreeg ze echter niet, want opeens merkte ze dat er iemand over haar heen klom en boven haar gezicht ging zitten. Ze rook een bekende geur. Dezelfde weeïge geur die ze had geroken toen ze Manuela had moeten beffen.

Direct daarop liet ze zich zakken en drukte haar natte schaamlippen in het gezicht van het dertienjarige meisje. Ze bewoog haar heupen heen en weer en wreef haar druipende pruim over het hele gezicht van het knappe meisje, zodat haar wangen, neus en mond glinsterden van de kutsappen.

Daarna liet ze haar kut op de mond van het meisje rusten en zei: Ze gleed tussen de kaalgeschoren schaamlippen door naar boven, beroerde het klitje van Minke even en gleed weer naar beneden. Dom was ze niet en ze was de lessen die ze bij Manuela had gekregen nog niet vergeten.

Terwijl ze haar tong diep in de natte spleet van Minke stak, merkte Eline dat Dick haar kutje wat opentrok en direct daarop voelde ze hoe zijn harde pik zich toegaf verschafte tot haar heiligdom. Heel langzaam gleed de paal bij haar naar binnen. Jezus, wat een gevaarte! Ze had het gevoel dat hij haar totaal open spleet. Genietend keek Dick toe hoe zijn lul in het nauwe kutje van het jonge meisje gleed. Gewild of niet, ze was lekker nat, waardoor hij haar zonder al teveel problemen kon penetreren.

De aanblik van zijn grote lul, die tussen de roze, gezwollen schaamlippen van het tienertje naar binnen ging maakte hem nog geiler en harder dan hij al was. Hij trok een klein stukje terug en duwde zijn pik nog wat dieper in het tienerkutje.

De jonge spleet sloot strak om zijn pik en stimuleerde zijn eikel zo hemels dat hij het genot door zijn hele lichaam voelde trekken, van zijn tenen tot zijn kruin. Zo strak waren alleen jonge tienerkutjes en hij kon het weten, want hij had al veel knappe pubersletjes geneukt in zijn leven.

Nog geen maand geleden had hij het heerlijke vriendinnetje van zijn dochter ontmaagd. Het roodharige sletje was veertien, maar was onverzadigbaar en beleefde het ene orgasme na het andere terwijl ze door hem werd geneukt.

Zijn vrouw had staan filmen hoe zijn dikke lul in en uit de druipende, roomblanke, kale kut van het meisje gleed. Besmeurd met haar geil. Tot slot had Manuela prachtig vastgelegd hoe hij zijn zaad in het beeldschone gezicht van het sletje had gespoten.

Hij had haar bedolven onder zijn sperma en het geile kreng had zich voor een laatste keer klaar gevingerd, terwijl zijn geil nog van haar wangen en lippen droop. Al snel voelde Dick zijn orgasme naderen. Hij stootte zijn heupen in sneltreinvaart heen en weer en ontplofte diep in de strakke spleet van het tienertje.

Luid kreunend vulde hij haar kut met zijn sperma. Daarna trok hij zich voorzichtig terug. Minke riep snel Sharon erbij, die nog steeds door Maurice werd genomen. Behulpzaam als hij was, stopte Maurice, zodat het meisje aan de wensen van Minke kon voldoen. Sharon kwam er direct aan en ging op haar rug op de grond liggen met haar mond open. Daarna moest Eline boven haar gezicht hurken en even later droop het witte sperma uit haar jonge spleet, recht in de mond van haar nichtje.

Minke stak een vinger bij Eline naar binnen en zorgde ervoor dat alle zaad in Sharon haar mond terecht kwam. Toen dat het geval was, moesten de meisjes elkaar een tongzoen geven. De zes volwassenen keken allemaal toe hoe de tienertjes met elkaar vreeën en het sperma van Dick zich mengde in hun monden. De orgie die was ontstaan, duurde uren. De volwassenen waren onverzadigbaar en er was vrijwel geen moment waarop er geen harde lul in een tienerkutje gleed of de sletjes niet aan het pijpen of beffen waren.

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Lesbo's likken elkaars pruim in de vrije natuur ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Lesbiennes duiken bij eerste date gelijk de koffer in.

De vrije natuur in met een tas vol geile speeltjes. Keihard in haar reet geneukt op een bosweggetje. Liesje haalt ineens een vibrator uit haar picknickmandje. Fatsige vriendinnen masturberen langs de waterkant. Flinke lading mannenpap voor geile deugniet. Samen met vriendin neukt hij een meisje op de speelplaats. Geile blondjes gaan los in lesbisch onderonsje. Deborah en haar vriendin delen een gozer.

Kom in de boomhut, met je geile tieten.Man beft echte sexanzeigen

  • GEDWONGEN NEGERIN GROTE BORSTEN
  • KOMT SPUITEND KLAAR SEX OMA COM
  • STIEKEM KUTJE KIJKEN MILTH SEX
  • Geile potten vrouw zoekt man seksJongen pijpt zichzelf voor 50 euro neuken


Jouw gratis sex films! Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Hoera, Maddy is jarig. De strakke mossel van een donkerharig tienertje. Enorme flaporen, maar wel een lekker pijpbekje. Schokkend komt deze jonge brunette klaar. Blondine warmt zich eerst even op voor ze hem binnen laat. Baardmans op leeftijd bespringt een jonge blondine.

Brunette krijgt een paal in haar kutje tijdens huisbezoek. Neuken met een wildvreemde man voor Net Handyman besteld een blond hoertje op hotelkamer. Op en top squirtfest. Uit logeren met een kleddernat kutje. Jonge vrouw melkt een ouwe bejaarde man. Jonge lesbo's delen een flinke smulrol. Eline stak haar handen naar voren. Het had weinig zin om bij elke nieuwe verassing weer te gaan bedenken wat het doel daarvan was en ze besloot alles maar gewoon over zich heen te laten komen.

Ze wilde geen zeikerd zijn. Eerst gebeurde er niks. Wel hoorde ze dat Minke naast haar iets bij haar nichtje deed. Al snel kwam Eline er achter wat ze had gehoord, want er werden twee leren polsbanden om haar polsen gegespt, die vervolgens aan elkaar werden geklikt. Lichtelijk nerveus deed Eline op aanwijzing van Minke een paar stappen naar voren. Daar wachtte ze tot Minke klaar was met de andere voorbereidingen.

Ze schrok even toen de vrouw haar weer aanraakte en iets aan haar polsbanden klikte. Maar toen haar armen vervolgens de lucht in werden getakeld kreeg ze het pas echt benauwd. Als je gewoon doet wat ze zeggen, is het echt heel leuk. Ze stond vastgebonden en geblinddoekt in de woonkamer van haar oom en tante en had geen idee wat daar de bedoeling van was. Bloednerveus wachtte ze af wat er ging gebeuren. Je wilt niet weten hoe vaak mijn lief en ik het hier al over gehad hebben.

Zonder er iets tegen te kunnen doen, werden haar billen en haar borsten betast. Eline was hier totaal niet van gediend en probeerde aan de handen te ontkomen. Dit tot ongenoegen van Minke, die ineens fel uit de hoek kwam. Ze trok Eline aan haar haren en zei: Het kan vanavond een leuke avond voor je worden, maar als je moeilijk gaat doen, dan kan het nog wel eens behoorlijk vervelend worden. Sta stil en werk mee! Wat gaat het worden? Ga je braaf zijn? Daarnaast was ze gewend om volwassenen te gehoorzamen en zag ze zelf ook wel in dat tegenwerken niet zo’n zin had, of ze het nou leuk vond wat ze met haar deden of niet.

En dus antwoordde ze bevestigend. De andere volwassenen zaten genietend toe te kijken vanaf de bank. Ze wisten dat Minke uitermate bedreven was in het verkrijgen van medewerking van tienermeisjes. Maurice keek tevreden toe hoe zijn vrouw haar handen onder het korte rokje van het opstandige pubertje stak en haar slipje naar beneden trok.

Het meisje stapte zonder problemen uit het textiel en Minke gaaf haar een zoentje als beloning. Daarna liep ze naar het andere tienertje dat met haar handen boven haar hoofd stond vastgebonden.

Ook bij dit meisje liet ze haar handen langzaam over haar hele lijf glijden. Zachtjes en sensueel kneedde ze de borsten van het meisje, alvorens ze haar bloesje met een plotselinge ruk open trok, waardoor de knoopjes door de kamer vlogen. Het viel Dick op dat de borsten van Sharon alweer waren gegroeid sinds de laatste keer dat hij haar had gezien.

Ze waren al heerlijk vol en rond. Hij had de hele week uitgekeken naar deze avond en zijn lid roerde zich in zijn broek bij de aanblik van al dat lekkers. Met zijn arm om Leanne geslagen, keek hij hoe toe Minke nu ook het slipje van Sharon uittrok. Sharon wist wat er van haar verwacht werd en zette haar voeten uit elkaar. Minke stak haar hand uit en aaide zachtjes over het kaalgeschoren kutje van het meisje. Ze boog voorover en zoog op de jonge borsten van het tienertje, terwijl haar hand het klitje van het meisje beroerde.

Al snel voelde ze nattigheid en liet ze haar wijsvinger tussen de glibberige lippen door heen en weer glijden. Ze kon zien dat het meisje genoot van haar handelingen, want deze opende haar mond en begon zwaarder te ademen. Nadat ze een tijdje met Sharon had gespeeld, haakte ze het jonge ding los en begeleidde haar voorzichtig door de kamer. Ze zorgde ervoor dat het geblinddoekte meisje nergens over kon struikelen en liet haar plaatsnemen op de bank.

Dick en Maurice schoven wat uit elkaar en lieten het meisje tussen hen in plaatsnemen. Leanne maakte de broek van Dick los en haalde zijn erectie tevoorschijn. Daarna pakte ze de hand van haar dochter en legde deze om het forse apparaat. Aan de andere kant van het meisje maakte Maurice zelf zijn broek los en legde even later de andere hand van Sharon om zijn harde pik.

Met een gelukzalige lach om haar mond begon het tienersletje de twee mannen af te trekken. Minke was ondertussen weer naar Eline gelopen, die geen idee had wat er verder allemaal in de kamer gebeurde en angstig stond af te wachten. Minke streelde de ranke nek van het tienertje en gaf haar een zoentje op haar mond.

Daarna begon ze de bloes van het meisje los te knopen, zodat de aanwezigen even later haar prille borsten konden zien. Eline liet haar in eerste instantie begaan, maar toen Minke haar blote borsten begon te strelen, zei ze resoluut: De volwassen vrouw gaf het jonge meisje direct een klap in haar gezicht.

Hebben je ouders je niet geleerd dat je moet doen wat volwassenen zeggen? Eline was totaal onthutst door de klap. Het werd haar nu pas echt duidelijk dat ze niks in te brengen had en alles diende te doen wat deze mensen wilden of ze dat nou leuk vond of niet. Direct daarop volgde nog een zoentje en nu drong ze met haar tong de mond van het tienertje binnen. Deze besefte maar al te goed wat er net tegen haar was gezegd en werkte mee.

Eline opende haar mond en zoende terug. Haar tong streelde die van de volwassen vrouw, die ineens verassend teder was.

Het was zeker niet de eerste keer dat Eline tongzoende, zo onschuldig was ze niet. Ze had zelfs al wel eens met een ander meisje gezoend. Nieuwsgierig als ze was, had ze een paar maanden geleden op haar kamer wat zitten experimenteren met haar vriendinnetje.

Met rode blosjes op hun wangen van opwinding hadden de twee meisje op bed elkaar gezoend. Meer dan twintig minuten hadden de twee pubertjes met elkaar liggen vrijen. Toen waren ze ruw gestoord door een telefoontje en daar was het verder bij gebleven. Nu stond Eline met een volwassen vrouw te tongen, maar ze moest toegeven dat die vrouw erg lekker zoende en toen Minke haar borsten opnieuw begon te strelen, liet ze de vrouw begaan.

Sterker nog, tot haar eigen verbazing gaf ze een licht kreuntje van opwinding. Op de bank zat Sharon nog steeds tussen de twee mannen in. Voor haar was dit niet nieuw. Ze was wel vaker het middelpunt van de belangstelling op dit soort feestjes en bedreven trok ze de twee kerels af. Het was jammer dat ze niet kon zien wat er allemaal met haar nichtje gebeurde, die wilde blijkbaar niet meewerken. Dat had ze niet verwacht, het was toch leuk en spannend om met seks bezig te zijn.

Dat hadden haar ouders haar al van jongs af aan ingegeven en ze genoot dan ook van de twee heerlijke harde lullen in haar hand. Verder was het niet meer dan normaal dat jonge meisjes zoals Eline en zij deden wat hen werd opgedragen. Ook daar waren haar ouders altijd zeer duidelijk in geweest, dus waarom deed Eline niet gewoon wat er van haar werd verwacht?

De volwassenen keken genietend toe hoe Minke met het blonde sletje stond te vrijen. Leanne stond op van de bank en liep naar haar nichtje toe.

Minke snapte wat ze wilde en maakte plaats en ging achter Eline staan. Ze liet haar handen over de ronde billen van het meisje glijden, terwijl de tante van het meisje haar gezicht in haar handen nam en haar een zoen op haar mond gaf.

Eline zoende terug, zonder te weten wie ze zoende. Toen Leanne haar tong uitstak, deed de dochter van haar zus dat ook en teder begonnen ze te tongen. Minke liet ondertussen haar handen van achter tussen de benen van het vastgeketende tienertje glijden en merkte tevreden op dat het meisje al enigszins nat was geworden. Ze streelde het zachte kutje en wederom gaf Eline een kreun.

Dus doe maar gewoon wat je gezegd wordt. Natuurlijk werd ze nat van deze aanrakingen, dat was een normale lichamelijke reactie. Maar dat betekende niet dat ze dit allemaal zelf wilde. Technisch gesproken was dit aanranding. Of was het alleen aanranding als ze niet vrijwillig meewerkte?

Ze wist het allemaal niet en besloot er ook niet langer bij stil te staan. Het was duidelijk dat ze geen keus had en diende te doen wat haar werd opgedragen, er was geen ontkomen aan en dus liet ze Minke met haar kutje spelen, terwijl de vrouw voor haar, die haar tante kon zijn of die andere vrouw, met haar borsten speelde.

Na een tijdje maakte Minke het vastgeketende meisje los. Ze deed haar polsbanden nog niet af, want ze was er nog niet gerust op dat het sletje volledig mee zou werken. Want Minke had haar bij haar lange, blonde haren vastgepakt en leidde haar zo door de kamer. Zullen we eens kijken of dit sletje een beetje kan likken? Ze schoof wat onderuit en tilde haar rokje op, waaronder ze geen slipje droeg.

Er schoten meteen twee gedachten door het hoofd van Eline. Ten eerste dat ze blijkbaar een vrouw moest gaan beffen, iets wat ze nou niet echt een geweldig idee vond. Maar daarnaast zat Manuela blijkbaar nog op de bank en dat betekende dat… ze net met haar tante had staan tongen.

Dat besef was behoorlijk verwarrend, want eigenlijk was het best lekker geweest. Maar met haar eigen tante? Dat hoorde toch niet? Erg veel tijd om daar bij stil te staan, kreeg Eline echter niet.

Ze werd kruipend naar de bank geleid, waar Minke haar hoofd met beide handen vastpakte en tussen de benen van Manuela leidde. Wouter, die naast Manuela zat, keek genietend toe hoe Minke het gezicht van zijn nichtje recht tegen de natte pruim van de mooie vrouw drukte.

Eline voelde de hete, vochtige schaamlippen van Manuela tegen haar gezicht drukken. Minke duwde haar stevig aan, waardoor het jonge tienertje werd gesmoord en geen adem kon halen. Gelukkig werd Eline al snel weer aan haar haren naar achteren getrokken. Ze hapte naar adem, terwijl het kutgeil haar neus en wangen deed glinsteren. Onzeker stak Eline haar tong uit en proefde voor het eerst in haar leven de vagina van een andere vrouw.

Het was een rare gewaarwording. Manuela was geil als boter geworden door de aanblik van het verrukkelijke jonge meisje in de kettingen en nu moest Eline de witte sappen tussen haar schaamlippen oplikken. Het smaakte naar niks anders dat ze ooit had geproefd.

Niet geweldig, maar ook niet vies. Aangemoedigd door Minke begon ze de kut te likken. Met lange halen liet ze haar tong tussen de schaamlippen door glijden en al snel begon de vrouw, die ze verder niet kon zien, te kreunen van genot.

Op de andere bank greep Dick Sharon in haar nek en duwde haar hoofd in de richting van zijn paal. Sharon giechelde en liet zich gewillig naar zijn harde paal leiden. Ze opende haar mond en liet het warme vlees naar binnen glijden. Het jonge tienertje was dol op pijpen en begon vlijtig op de harde lul te zuigen. Haar tong masseerde de gevoelige tip, waarna ze haar hoofd op en neer bewoog en haar mond zachtjes over de schacht heen en weer liet glijden.

Ze vond het elke keer weer reuze spannend om zo’n fors apparaat in haar mond te hebben. Het was heerlijk om te merken hoezeer mannen ervan genoten als zij hen pijpte en het leuke was bovendien dat er altijd de kans bestond dat ze klaar kwamen, zodat ze haar mondje ineens vol sperma had. Maurice stond op van de bank en trok het onderlijf van Sharon op de grond, zodat ze in een geknielde houding, zuigend tussen de benen van Dick kwam te zitten.

Maurice was bloedgeil en zijn pik stond rechtop uit de gulp van zijn pantalon, als een vlaggenmast aan een gebouw. Hij knielde achter het pubertje neer en keek verlekkerd naar de sappige vrucht tussen haar benen. De lipjes rood gezwollen van opwinding, kaalgeschoren en uitnodigend, bijna smekend om geneukt te worden.

Een wens die snel in vervulling zou gaan, want de volwassen man duwde zijn harde pik tegen het zachte kutje aan en wreef er teder over heen. Met zijn rechterhand trok hij haar kutje open en met zijn linker dirigeerde hij zijn zware lans bij haar naar binnen.

Onderwijl had Sharon’s moeder niet stil gezeten. Zodra Maurice was opgestaan, was ze op zijn plek neergestreken en nu zoog ze op de pik van Dick, terwijl haar dochter gelukzalig op zijn ballen sabbelde.

Dick keek tevreden toe hoe moeder en dochter samen zijn pik verwenden. Sharon kwam wat omhoog en nu gleden hun tongen samen over zijn glanzende eikel. Het tweetal leek goed op elkaar ingespeeld en pijpten de man samen de zevende hemel in.

Maurice was ook in de zevende hemel. Zijn pik gleed ritmisch in en uit de nauwe, natte schede van het geile pubertje, totaal besmeurd met haar geil. God wat neukte dat krengetje toch lekker. Alhoewel niemand zo lekker neukte als zijn eigen dochter, was dit toch een goede tweede. Twee meter naar rechts bereikte Manuela haar hoogtepunt.

Minke had Eline continu instructies gegeven over hoe ze moest beffen en nu zoog ze onafgebroken op de klit van de volwassen vrouw, die kermend van genot klaarkwam. Na dit behaalde resultaat kreeg Eline geen seconde rust, want ze werd meteen tussen de benen van Wouter geleid. Volledig geïndoctrineerd door alles wat er was gebeurd, liet Eline zich als een braaf gebruikssletje leiden. Het drong nog wel tot haar door dat het haar oom was die ze moest gaan pijpen, een familielid en een man die ze al van jongs af aan kende, maar ze werkte niet tegen en even later greep ze een dikke paal vast, die ze niet kon zien, maar die van haar oom moest zijn.

Ze had al wel een paar keer een jongen afgetrokken en was ook geen maagd meer, maar eerlijk gezegd had ze nog nooit een man gepijpt. Zenuwachtig begon ze aan de vette paal te likken. Natuurlijk had ze wel eens pornofilmpjes op internet gezien en ze probeerde zich nu te herinneren hoe die vrouwen dat daar hadden gedaan. Ze ontblootte de eikel door haar hand naar beneden te bewegen en draaide met haar tong voorzichtig een rondje over de strak gespannen eikel.

Daarna opende ze haar mond en sloot die om de dikke paal. Veel meer dan de top kreeg ze in eerste instantie niet naar binnen.

Jezus, wat was hij groot! Minke keek tevreden toe hoe het jonge sletje zonder verdere tegenwerpingen haar oom begon te pijpen. Ze genoot van de aanblik van het knappe, jonge meisje dat op de enorme, volwassen lul van haar oom zoog. Maar waar ze echt zin in had, was om dat heerlijke kutje van het pubertje te proeven. Ze knielde achter het nichtje van Wouter neer en trok het meisje wat omhoog, zodat ze op handen en knieën kwam te zitten.

Daarop boog Minke zich voorover en snoof de geur op van de jonge vrucht tussen haar benen. Ze stak haar tong uit en likte over de schaamlippen van het getemde sletje. Ze was zelf inmiddels geil als boter en wilde het liefst hard genomen worden, maar de heren hadden al hun aandacht gericht op de twee jonge tienertjes en dat kon ze hen niet kwalijk nemen.

Zelf deed ze dat trouwens ook, want vol genot befte ze Eline’s kutje. Het geblinddoekte sletje deed haar best om haar oom zo goed mogelijk te verwennen. Ze had geen idee waarom, want ze deed het niet vrijwillig. Die Minke had haar gedwongen. Het was wel wennen om een pik in haar mond te hebben. Niet vies, maar wel apart en hij was een stuk groter dan ze verwacht had.

Ondertussen was er ook nog iemand bezig haar kutje te likken, wat ze, ondanks dat ze het niet toe wilde geven, stiekem wel lekker vond. Ze vermoedde dat het die teef van een Minke was die haar zo verwende, maar zeker weten wist ze het niet.

Wouter had lang uitgekeken naar dit moment. Hij had al vaak met een verlekkerde blik naar zijn knappe nichtje gekeken en erover gefantaseerd hoe het zou zijn om door die prachtige tiener gepijpt te worden. En nu was zijn fantasie werkelijkheid geworden. Het was duidelijk dat ze nog niet zoveel ervaring had, maar god, wat was het een geil gezicht om te zien hoe de volle lippen van het pubertje over zijn pik op en neer gleden. Het was zelfs zo opwindend dat hij zijn ballen voelde overkoken.

Ik ga je mond volspuiten! Manuela schoot snel te hulp, ze greep het hoofd van het sletje vast en duwde het krachtig naar beneden om te voorkomen dat het jonge meisje zich terug zou trekken. Kom, spuit haar vol met je hete sperma. Ze zag hoe Manuela een ruk aan het haar van Eline gaf en haar toebeet: Angstig wachtte ze af wat er ging komen. Ze kon weinig beginnen en vol walging voelde ze hoe haar oom zijn smerige goedje in haar mond spoot. Het was warm en ranzig en veel meer dan ze had verwacht.

Toen haar oom was uitgespoten en hijgend achterover zakte op de bank, trok Manuela haar hoofd achterover, drukte haar mond op de hare en begon haar te tongen. Eline snapte niet waarom de vrouw dit vrijwillig deed, want zelf vond ze het te smerig voor woorden om het sperma in haar mond nog eens extra goed te roeren met hun tongen.

Maar Manuele scheen er van te genieten om het sperma van Wouter in haar mond te krijgen, want ze kreunde van genot. Terwijl Eline met Manuela vree, werd haar nichtje hard geneukt.

Maurice ramde zijn pik met volle kracht in het drijfnatte kutje van het jonge meisje. Na een tijdje wilde Dick echter ook neuken. Hij stond op van de bank en liep naar Eline.

Leanne nam snel zijn plek in en ging wijdbeens voor haar dochter liggen, die nog steeds een harde pik in haar jonge kutje geramd kreeg. Als een braaf sletje, stak Sharon haar tong uit en liet hem door de drijfnatte gleuf van haar moeder door glijden. Ze was goed getraind en likte de romige kut van haar moeder beter dan menig volwassen kerel.

Op de andere bank was Eline inmiddels op haar rug op de bank gelegd. Na Manuele had ook Minke haar nog een spermazoen gegeven. De dames hadden het meeste zaad uit haar mond geslurpt en de restjes die over waren gebleven had ze kokhalzend doorgeslikt. Nu lag ze klaar voor gebruik en trok iemand haar benen uit elkaar. Ze was nog steeds geblinddoekt en kon niet zien wie.

hete pruim meisjes met elkaar