Ik zoek shemale blote kut onder rokje

...

Escorts overijssel negerin zoekt sex

Echt niet te geloven. Ik bekeek haar nog eens en ik zei dat ik dat echt niet geloofde. Je neemt me in de maling zei ik, je zult wel een zware stem hebben, dat hebben wel meer vrouwen. Voor het gemak blijf ik haar in de loop van het verhaal maar gewoon zij,ze en haar noemen. Nee hoor antwoordde ze, ik ben echt een man en ze pakte haar blonde haar vast en lichtte dit iets op, zodat je inderdaad nu pas kon zien dat het een pruik was.

Toen deed ze haar blonde haar weer goed. Maar ik gaf aan dat dat nog niets zei. Daarop pakte ze met twee handen haar rok vast en stroopte deze omhoog zodat je haar string zag.

Een hele mooie zwart rode string. Maar er was niet te zien dat ze een lul had, ze ging ietwat wijdbeens staan en pakte mijn hand. Deze begeleidde ze naar haar kruis en drukte deze tussen haar benen. Nu kon ik inderdaad voelen dat daar iets zat, en het was zeker geen nat kutje. Ik voelde duidelijk dat ze daar een lul had. Ik voelde tape tussen haar benen, dus ze had hem zodanig weggestopt en met tape vastgeplakt dat je het dus absoluut niet kon zien, wanneer ze haar rok normaal droeg. Ik gaf aan dat ze inderdaad een lul had, maar hoe zat het dan met haar borsten, deze voelen toch echt aan.

Ze glimlachte, deed haar rok weer naar beneden en stroopte haar pulli op tot net iets boven haar bh, voel maar goed zei ze en pakte mijn hand vast en legde die op haar linker borst. Ik begon haar in haar borst te knijpen, maar ik kon niet echt voelen wat ze nu bedoelde, ben je dan een shemale vroeg ik haar, Nee knikte ze kijk maar, ze ging met haar hand in haar bh en haalde daar een namaak borst uit.

Nu zag ik het, het waren dus siliconen borsten, die heb ik zelf ook en ik weet dat je bijna niet kunt voelen dat ze niet echt zijn, en zeker niet als ze in een goed bh zitten. Ik zei haar dat ik zu nu geloofde, en zij vroeg me of ik het erg vond en of de geile dingen die we gedaan hadden nu voorbij waren. Ik keek haar aan en begon te lachen. Ik pakte haar hoofd bij haar nek en haalde die naar me toe. Mijn lippen zochten de hare op en ik drukte mijn tong bij haar naar binnen, zij beantwoordde dit meteen en we stonden weer lekker te tongen.

Ik stopte en zei haar dat ze nu voor mij een mooie sexy vrouw was met een extraatje. Ze vroeg of ik dit echt niet erg vond en ik vertelde haar dat ik mezelf ook regelmatig transformeerde tot een vrouw en dat ik haar dus goed begreep. Ze gaf aan dat ze dit best leuk vond en dat ze blij was dat ik het niet erg vond. Ze had best begrepen als ik er vandoor was gegaan.

Nee joh zei ik, ik vind je gewoon hartstikke lekker en ik wil alles van je. Als ik mezelf namelijk heb omgetoverd tot een vrouw, wil ik ook sex hebben met een man, een vrouw, een shemale of een travestiet. Ik begrijp dus dat je mij wilde versieren, en ja hoor Birgitte, dit is je dus echt gelukt. Ik zal je dan ook als vrouw blijven behandelen. Ze zei dat ze dit erg lief vond en gaf me een zoen. Dus je bent nog net zo geil vroeg ze en haar hand pakte me bij mijn kruis vast en ze voelde dat mijn lul nog steeds hard was.

Dan moeten we hier maar snel iets aan gaan doen, zei ze lachend. Ik knikte instemmend en gaf aan dat we even verder zouden lopen en een mooi plekje zouden zoeken waar we helemaal uit ons dak konden gaan.

We besloten verder te lopen. Ze keek me aan en lachte me toe, ondertussen haar hand over mijn kruis wrijvend. Mmm zei ze en ondertussen wreef ik haar weer over haar heerlijke billen. Wat een geweldig geil ding dacht ik, dat duurt niet lang meer of ik zal ze heerlijk vingeren, rimmen en heerlijk lang neuken.

Als het ff kan zowel in haar lekkere geile mondje als tussen haar heerlijke billen. Mmm ik werd helemaal gek. We liepen er naar toe en ik ging op de bank zitten, met mijn benen wijd zodat Birgitte er tussen in kon komen te staan.

Dit deed ze ook en ze sloeg haar armen weer om mijn nek en begon me weer te zoenen. Ik pakte haar heerlijke kontje vast en drukte haar stevig tegen me aan en begon haar billen weer heerlijk te masseren.

Mijn handen gleden ook weer naar beneden en ik stroopte haar rok omhoog. Net zo ver dat ik haar billen lekker kon masseren. Ik liet even later een vinger in haar bilnaad glijden en ging opzoek naar haar sterretje. Daar aangekomen streelde ik haar over haar travo kutje en ze kreunde van genot.

Ik deed mijn vinger in haar mond om hem te bevochtingen en ik drukte de top van mijn vinger weer tegen haar kutje. Ze drukte haar billen naar achter en ik liet mijn vinger in haar kontje glijden. Ze gaf aan dat ik haar best diep mocht vingeren want ze had zicht vanmiddag heerlijk schoon gespoeld, dus dat was geen probleem. Ik begon haar nu heerlijk te vingeren.

Nou ze vond dit waarschijnlijk best lekker want ze begon me harder te zoenen, heerlijk met haar natte tong in mijn mond. Ze stapte wat terug en wreef met haar hand over mijn broek. Mijn harde paal begon te kloppen en ik hoopte dat ze hem zou bevrijden en me even lekker zou pijpen.

Ondertussen wilde ik haar heerlijk tussen haar billen strelen, maar nu stapte ze terug en ik kon er niet meer bij. Wat jammer dacht ik maar ja, dat komt misschien straks nog wel. Ze begon mijn riem los te maken en knoopte mijn broek los. Terwijl ze me lekker geil aankeek zipte ze de rits los, pakte mijn broek vast en ik begreep dat ze hem naar beneden wilde trekken, ik richtte me wat op zodat ze hem van mijn kont af kon trekken.

Ze begon me nu over mijn boxershort te aaien, vanaf mijn ballen tot aan de bovenkant van mijn harde staaf. Oh wat kon ze dat lekker zeg, ze bukte zich voorover en begon over mijn, nog steeds in de boxershort verpakte, lid te likken.

Na dit een paar keer gedaan te hebben, pakte ze de boord van mijn boxershort vast en trok deze naar beneden, en voila, mijn stijve genotsknots sprong fier naar voren. Ze pakte hem vast en begon er korte rukjes aan te geven. Ik zat met mijn handen achter me heerlijk leunend te genieten van wat er gaande was en zou wel zien wat er verder stond te gebeuren. Ondertussen masseerde ze ook heerlijk mijn volle ballen. Ze keek me heerlijk geil en lachend aan en gaf me nog een tongzoen. Toen ging ze al zoenend naar beneden en begon over mijn harde lul te likken.

Mmm wat lekker was dat zeg. Even later nam ze mijn lekkere vochtige eikel tussen haar mooie lippen en zoog alleen de eikel naar binnen, om hem dan weer uit haar mond te laten glijden. Dit herhaalde ze een paar keer, ondertussen heerlijk mijn ballen strelend. Toen likte ze me weer langs mijn hele lid, nam mijn balzak tussen haar lippen en begon er zachtjes op te zuigen, met haar handen korte rukje gevend aan mijn paal en haar duim glijdend over mijn eikel. Wat kon ze dit goed en lekker zeg, echt een prof.

Toen nam ze mijn eikel weer tussen haar lippen en nu nam ze mijn harde dikke lid wat verder in haar mooie bekkie en ze begon me heerlijk te pijpen. Steeds verder nam ze hem in haar mond en ik werd er helemaal giga gek van en ik dacht nog, dat ik dit niet lang ging volhouden, ik zou zo gaan spuiten, vertelde ik haar, want dit hield ik echt niet langer vol. Dat geeft niet, zei ze spuit me maar lekker vol.

Maar ik wil je lekker neuken zei ik, dat komt straks wel, zei ze, ik blijf je net zo lang pijpen tot hij weer hard is en dan mag je hem heerlijk diep in me stoppen, dan zal ik je lekker gaan berijden en mag je me ook daar lekker vol spuiten. Ze pakte mijn lul weer lekker vast, liet er wat speeksel op vallen en nam hem weer in haar mond. Ze zoog en pijpte me nu of het een lust was en ze liet mijn hele lul in haar bekkie glijden, ondertussen heerlijk mijn ballen masserend. Het duurde dan ook niet lang meer of ik voelde dat ik op springen stond en ik gaf haar dit ook aan.

Ik hoorde haar alleen maar mmmmmm zeggen en ze begon nog harder te zuigen. Ik voelde mijn lading zaad aankomen en ik naam haar hoofd vast en ik begon haar in haar mond te neuken, wel voorzichtig natuurlijk want ik wilde haar absoluut geen pijn doen.

Ze liet het heerlijk toe en mijn zaad spoot tot achter in haar keel. Jongen wat had ik veel nu zeg, dat zal wel komen doordat ik zo super geil was en ik bleef haar zachtjes neuken tot al mijn zaad er uit was.

Ze liet hem uit haar monde glijden, keek me lachend aan en likte hem heerlijk af tot hij weer helemaal schoon en droog was. Ze stond op en liet zien dat ze mijn zaad had doorgeslikt, ik vond dit best geil en gaf haar een zoen. Even later waren we weer hevig aan het tongen en ik begon haar weer te vingeren, ik was nog steeds super geil en ik wilde haar zo snel mogelijk diep neuken.

Ze stopte met zoenen en bukte weer en nam mijn slappe jantje weer in haar mond. Ze begon er heerlijk aan te likken en te zuigen en het duurde dan ook niet lang voordat hij weer begon te steigeren. Ze liet hem uit haar mond glijden en keek me lachend aan. Nu wil ik jouw verwennen zei ik en ik ging van de tafel af, met mijn broek en short nog steeds op mijn knieen, maar ik vond dit niet erg.

Ik zei dat ze haar handen op de tafel moest leggen en haar kontje lekker naar achter moest doen. Even later stond ze met haar kontje uitnodigend omhoog naar me toe. Ik stroopte haar rok op tot aan haar middel en begon haar bilnaad te strelen. Haar stringetje deed ik iets opzij, ik maakte mijn vinger nat met mijn mond en ik stopte mijn vinger heerlijk bij haar naar binnen. Ik begon haar lekker te vingeren en ik hoorde haar kreunen van genot. Ik zal ze nog harder laten kreunen dacht ik en ik maakte haar jarretels los, trok haar stringetje naar beneden, deed de jarretels weer vast en gaf haar aan dat ik haar string uit wilde doen.

Ik deed de sting verder naar beneden en om beurten lichtte ze haar voeten op zodat ik haar string uit kon doen. Nu stond ze daar heerlijk voor me, met haar rok omhoog, haar mooie benen wijd, verpakt in een paar mooie kousen, mooie high heels aan en met een blote kont. Ik trok haar billen wat uit elkaar en ik keek tegen een heel mooi travo kutje aan, die moet ik eerst maar eens lekker nat maken dacht ik en ik zakte door mijn knieen heen.

Eerst zoende ik haar heerlijke stevige mooie ronde billen en daarna ging ik met mijn tong door haar bilspleet. Ik likte deze van boven naar beneden en deed dit enkele malen. Toen drukte ik mijn tong tegen haar kringspier en drukte het puntje van mijn tong in haar kutje. Mmm wat smaakte ze lekker, ik begon haar steeds wilder te bewerken met mijn tong en lippen en ik maakte haar kut giga nat.

Ze stond gigantisch te kreunen en gaf aan dat ze diep geneukt wilde worden. Ik stond op en pakte mijn nog steeds harde paal vast en drukte mijn glimmende eikel tegen haar sterretje. Nu drukte ze haar billen naar achter en mijn eikel gleed langzaam bij haar naar binnen. Ik haalde hem er weer uit en liet hem weer naar binnen glijden.

Ik pakte haar bij haar borsten en begon haar langzaam te neuken, steeds een stukje dieper en dieper totdat mijn harde paal tot aan mijn ballen in haar zat. Dan haalde ik hem er weer helemaal uit om hem er vervolgens weer in een keer helemaal in te laten glijden. Dit herhaalde ik verscheidene keren en ik kon merken dat ze hier helemaal gek van werd. Ik voelde haar tussen haar benen en ook haar lid was in tussen behoorlijk gegroeid. Ik zei dat ze de tape maar los moest maken, dat zou een prettiger gevoel zijn denk ik.

Daarop haalde ze inderdaad de tape weg en ik pakte haar bij haar lul vast. Mmm ook best lekker hoor, ca 16 cm gok ik en heerlijk hard. Ik liet haar lul los en neukte haar heerlijk langzaam, steeds weer erin en eruit erin en eruit. Ze ontving me steeds door haar kringspier heerlijk aan te spannen als ik bij haar binnen was.

Na zo enige tijd bezig te zijn, vroeg ze me of ze op me mocht gaan zitten. Dit leek me lekker en ik liet mijn harde pik uit haar natte geile travo kut glijden. Zij ging staan en ik ging op de tafel liggen. Ze kwam met haar gezicht naar mij toe ook op de tafel en plaatse een been links en een been rechts van me.

Met haar kontje ging ze boven mijn vooruitgestoken paal zitten en liet zicht langzaam over mijn paal heen zakken. Ik pakte haar bij haar heerlijke billen vast om ze wat op te vangen en tegen te houden.

Ze ging heerlijk op en neer en begon ook met haar lekkere kont te draaien en al draaiend en heen en weer wippend liet ze hem steeds helemaal in haar natte geile diepe kut glijden. Ze zag dat ik lag te genieten en ze bukte naar me toe en we begonnen ook heerlijk te tongen.

Het duurde niet lang of ik voelde dat er weer een lading aan zat te komen, ik gaf dit ook aan. Prima zei ze, spuit me maar lekker vol en ze begon nog harder te draaien en te wippen. Haar lul heerlijk heen en weer zwierend. Het duurde niet lang voor ik weer hevig begon te spuiten, zij voelde dit natuurlijk, want al dat warm zaad spoot in haar kut, en ze tongde me nog heviger en zei dat ik maar heerlijk lang moest komen.

Plotseling voelde ik wat nats op mijn buik, ik keek en zag dat zij ook gekomen was, mijn hele buik zat vol met haar warme geile sappen. Ik pakte haar lul vast en trok eraan totdat ook zij alle sappen had geleegd. Na mijn lul volledig te hebben geleegd, kroop ze van me af en ging staan.

Ze gaf aan dat ze het heerlijk had gevonden en ik beaamde dat. Ze haalde wat tisseus uit haar tas en maakte mijn buik schoon en ook haar kutje droogde ze af, want daar droop toch nog wat geils uit.

Na haar kutje schoongemaakt te hebben trok ze haar string weer aan, en deed haar rok goed. Ik kleedde me ook weer aan en zei dat we maar weer richting de auto moesten lopen. Ze vond dit een goed idee en gearmd liepen we terug naar de parkeerplaats. We hebben in mijn cabine nog wat gedronken, zij heeft haar make up wat gefatsoeneerd en nadat we telefoon nummers hebben uitgewisseld stapte we uit en liepen we naar haar auto toe.

Maar voordat ze instapte gaf ze nog aan dat ze nog nooit zo genoten had en ze vertelde dat ze hoopte dat ze me nog een keer zou treffen. Ik beloofde haar dat dat zeker nog een keer ging gebeuren aangezien ik regelmatig naar Oostenrijk toe moet. Maar eigenlijk vond ik dat toch te riskant. Het beste was dacht ik om gewoon naar huis te gaan en mezelf daar lekker klaar te maken. Waarom zagen al die passerende kerels niet dat hier een geil wijf te versieren viel?

Ik keek naar de mensen op de boekenmarkt van het Spui. Hee, daar liep verdorie die knul uit de tram! Shit, wat een lekkere gozer. Die mocht zo met me mee, dan zou ik hem eens wat leren. Zou hij het geil vinden om oudere vrouwen te versieren? Zou hij eigenlijk wel durven, in de tram leek hij best schuchter. Uit mijn ooghoeken zag ik hem richting het terras lopen. Plots keek hij verbaasd. Ja hoor, hij had me gezien. Ik keek hem aan met een glimlach, zette mijn been wijd en toen mijn andere been eroverheen, hem een glimp van mijn kutje tonend.

Ik zag hem aarzelen, maar toen raapte hij zijn moed bij elkaar en liep naar me toe. Maar ga lekker even zitten. Ik geloofde eerst mijn ogen niet. Ik heet trouwens Maxine. Ik zou bijna denken dat je wat van me wil, Alex. Maar ik liet de volgende stap aan hem. Hij legde zijn hand op mijn been en fluisterde dicht bij mijn gezicht: Ik legde mijn hand op zijn wang en gaf hem een kusje: Ik ben zo geil als boter en ik wil je berijden met jouw harde paal diep in mijn geile kut. Toen zoende hij me terug, zachtjes op mijn lippen, terwijl hij zijn hand langs de binnenkant van mijn been onder mijn rokje liet glijden.

Behalve dat blote kutje dan natuurlijk. We zoenden elkaar nu vol. Zijn middelvinger schoof hij een stukje mijn natte kutje in. Ik maakte mij los van onze zoen, en duwde zijn hand weg. Hij stopte zijn vinger in zijn mond en zoog erop.

Ik betaalde snel de rekening en we gingen er vandoor. Langs het Singel liepen we terug naar het Muntplein, om op de tram te wachten. Lijn 24 kwam en we stapten in. Hij was bomvol waardoor we dicht tegen elkaar aan stonden. Alex stond schuin achter me en zoende zacht mijn nek. Zijn hand gleed weer onder mijn rokje naar mijn kutje.

Langzaam maar beslist begon hij me te vingeren. Ik probeerde mijn gezicht in de plooi te houden terwijl golven van opwinding door mijn lichaam gingen. Oh Jezus, wat is dit geil. Daar zat een enorme paal ernstig bekneld.

Ik kon de hardheid betasten, en kneep in zijn pik. Wat hij kan, kan ik ook. Ik voelde ook de geile druppels weer langs mijn benen lopen. Maar meer dan alles, voelde ik de enorme tintelingen in mijn kut. Als Alex zo doorging met zijn vingers, kwam ik zo meteen te midden van al deze mensen klaar.

De tram liep nu weer wat leeg, zodat we niet meer ongezien konden geilen en Alex liet mijn poesje weer met rust. De laatste paar haltes waren we zelfs alleen en gingen we zitten, Alex tegenover me. Ik keek Alex aan: Je vindt het gewoon lekker. En ik wil klaargeneukt worden met die pik van jou, niet je vingers. Laat me nu dat lekkere poesje nog eens zien. Zonder aarzelen stak hij zijn hoofd tussen mijn dijen en zoog zijn mond op mijn kutje. Ik voelde zijn tong langs mijn klitje flitsen en hij begon enthousiast te beffen.

Nog voor ik kon protesteren liet hij weer los en kwam overeind. Ik schoot in de lach, wat een lekkere geile jongen was hij toch eigenlijk. We kwamen nu eindelijk bij de halte van mij huis en we verlieten de tram. Ik was nu zo ontzettend geil, dat ik moeite had om gewoon te lopen. Ik omhelsde en zoende Alex bij de halte, en stak mijn hand in zijn broek, zodat ik zijn pik vast kon pakken. Ik liep met hem naar het trappenhuis van mijn appartement.

Met moeite nam ik de eerste treden. Alex tilde me in zijn armen en droeg me naar boven. Bij de deur op de tweede etage opende ik mijn tasje voor de sleutel. Eerst kwam mijn tangaslipje eruit, lang geleden uitgetrokken. Toen vond ik mijn sleutel en opende de deur. Alex zette me neer. Ik trok hem naar binnen en sloot de deur. We vielen in elkaars armen en tongden heftig. Ik trok aan zijn shirt en we lieten even los om het uit te trekken. Mijn tanga kwam mee. Hij pakte mijn hemd en trok het omhoog.

Ik trok het uit, en hij trok mijn bh omhoog zodat mijn tieten vrij kwamen. Ik haakte de bh los. Alex pakte mijn tieten en begon ze te zoenen en likken, wat me nog weer geiler maakte. Mijn tepels groeiden hard onder zijn ruwe liefkozingen. Ik greep naar zijn broeksriem en maakte die los, maakte de knoop en gulp los en duwde zijn broek omlaag. Hij kwam overeind, spreidde zijn armen, pik fier omhoog, en zei: Ik duw de hem mijn slaapkamer in en op zijn rug op het bed.

Razendsnel klom ik op hem, mijn rokje omhoog, mijn kut glijdend over zijn paal. Toen liet ik mijn heupen zakken, zijn pik diep in me glijdend. Eindelijk kon ik me laten gaan. Ik voelde bijna onmiddellijk dat ik klaar ging komen. Als een wilde wipte ik op zijn pik op en neer, tot ik het bevrijdende orgasme voelde. Heftig schokkend kwam ik klaar. Alex bleef stil liggen tot ik uitgeraasd was. Hij was nog steeds keihard, en begon me nu te neuken. Ik voelde me onmiddellijk weer geil worden.

Ik zoende hem op de mond terwijl hij me neukte. Ik neuk die kut van je. Ik begon weer langzaam op en neer te gaan met mijn heupen, begin hem weer te neuken. Eerst heel langzaam, waar hij kreunend van genoot, als ik zijn pik op de eikel na uit mijn kut liet glijden en dan hard omlaag. Maar ik wilde weer komen. Ik begon wild te rijden, zijn pik diep in me, mijn heupen wiegend zijn paal masserend. Hij was nu teruggebracht tot een pulserende pik, een pik die mijn kutje in vuur en vlam moest zetten.


...

Prive ontvangst zonder condoom opa likt kutje

  • Vrouw zoekt sexbuddy klein neukertje
  • Body to body massage met hp de mooiste kutjes
  • Door de stad lopen zonder slipje was wel heel opwindend, maar ik was er nu gewoon te geil voor. Ik trok mijn nachthemd uit en sprong onder de douche. Uit mijn ooghoeken zag ik hoe hij tussen mijn benen zat te staren, naar het blote spleetje dat daar zichtbaar .
  • Gratis sex afspraak sex contact emmen
  • Stel zoekt vrouw voor trio lik me kut
Natuurlijke sex natte kut film