Kale kuten gedwongen pijpen

kale kuten gedwongen pijpen

..

Tieten melken prive ontvangst venlo

We zijn beide lid van een sportclub ik doe aan atletiek en Ali voetbalt en zijn actief in de buurtvereniging. Ook in onze eigen gemeenschap hebben we veel respect omdat iedereen ziet dat het ons lukt om aan de sociale regels van zowel de Nederlanders en de Marokkanen te voldoen.

Vanuit deze achtergrond was ik ook heel gemakkelijk aan mijn baan gekomen. Ik kende een paar mensen die bij een kinderdagverblijf werkten en ze vertelden me wanneer er vacatures waren en als ik solliciteerde deden ze voor mij een goed woordje.

Nu werk ik daar al 3 jaar en eigenlijk al die tijd zonder problemen. Een week geleden kreeg ik echter een nieuwe baas, Vardos, een Griekse man. Maar tijdens de kennismaking gedroeg hij zich als een echte heer. We hadden het voorstelrondje gehad en hij vroeg me daarna of ik ook meedeed aan de ramadan dat was niet moeilijk te bedenken omdat ik ook een hoofddoek draag.

Ik bevestigde dat waarop hij zei dat hij dat wel heel moeilijk zou vinden om de hele dag niet te eten en wenste me veel succes, maar voegde er stiekempjes aan toe, dat hij wel verwachtte dat mijn werk er niet onder mocht leiden.

Daarna ging hij door met vertellen dat hij ook aan vasten gewend was, voor de christelijke feesten, maar dat hij dan wel overdag mocht eten maar geen producten van dierlijke afkomst. Het was wel leuk om te horen en het voelde voor mij dat hij probeerde, ondanks het verschil in geloof een normale werkrelatie op te bouwen.

Na het gesprek ging ik weer naar mijn groep met kindertjes. Ik werd daar zenuwachtig van waardoor er wat meer ongelukjes gebeurden. Ik probeerde uit alle macht me beter te concentreren, maar dat lukte niet omdat ik overdag toch wat zwakker was door de ramadan.

Ik weet dat het geen excuus is en ik klaag ook niet maar ik voelde dat zijn Griekse ogen me beoordeelden. En ongelukjes met bekers of luiers kwamen bij iedereen voor. Zo ging de week verder tot vrijdag. Ik had middagdienst van 12 tot 18 uur. Maar omdat ik een lekke band had kwam ik 15 minuten te laat. Je kon dan nog wat opruimen of een achterstallig klusje doen als de kinderen wegwaren. Vardos stond in de deuropening op me te wachten met zijn handen in de zij en dat beloofde niet veel goeds.

Dat tolereer ik niet! Om kwart over zes in mijn kantoor, en als je er niet bent, hoef je niet terug te komen! Hoewel de kinderen mij altijd een glimlach bezorgden had ik de hele middag een somber gevoel en angst voor wat Vardos in petto had. De middag leek een eeuwigheid te duren voordat de ouders kwamen. Ik had ze wel verteld dat ik nog een gesprekje had met Vardos dus wensten ze me succes en een fijn weekend. Toen ik opgeruimd en geboend had klopte ik om Hij had een groot kantoor met veel vloerruimte.

Het was erg netjes en opgeruimd. Het leven is zo simpel Ilhame. Ik ben de baas en jij hebt een probleem want ik tolereer niet dat er hier gelanterfant wordt. Het kan me niet schelen hoe de vorige baas het deed, dit zijn mijn regels. Vertel me hoe je me wilt overtuigen om je niet direct te ontslaan? Ik stond als aan de grond genageld door deze donderspeech, ik was moe, ik was gammel van mijn lege maag en nu dit? Ik kon niet bedenken wat ik nu moest zeggen maar ik realiseerde me wel dat ik mijn baan niet kwijt wilde, zelfs niet als Vardos de baas bleef.

We hadden het geld te hard nodig. Uiteindeliik kwam er een zin over mijn lippen: Wat heb je mij te bieden, slet? Of zal ik maar een voorstel doen? Zwijgend knikte ik, mijn hersens waren leeg, ik kon niks bedenken waar hij iets aan zou hebben.

Blijkbaar had hij deze reactie verwacht want na mijn knikje deed hij het voorstel waarvan mijn mond openviel. En als je het niet goed doet dan bel ik je man, want ik ken hem van voetbal, en dan zal ik hem vertellen wat jij hier met mij uitvreet! Ik sloeg mijn handen voor mijn ogen en een gil ontsnapte aan mijn mond. Mijn gedachten begonnen weer te komen nu het duidelijk was dat het hem om sex te doen was en ik er niet aan kon ontkomen.

Mijn verzet was gebroken, ik kon mijn baan niet kwijt en mijn man moest niks weten want dat was nog erger, dan had ik geen leven meer. Ik nam me voor er het beste van te maken. Ik begon me, beschaamd als een puber, uit te kleden. Niemand behalve Ali had mij naakt gezien.

Ik had mijn bovenkleren nu uit en hij staarde naar mijn golvende ravenzwarte haar en vervolgens omlaag naar mijn goed gevulde bh. Die gedachte vervulde me met afgrijzen en ik haakte snel mijn bh los en stroopte mijn slipje naar beneden en kwam mijn struikgewasje te voorschijn. Ik weet dat je geen sex mag overdag dus zal ik je moslimkut met rust laten en behelpen met de rest.

Je hebt trouwens prachtige borsten en een mooie ronde reet. Ik moest helemaal vooroverbuigen om zijn broek op zijn enkels te krijgen en stootte met mijn hoofd tegen de harde bobbel in zijn broek. Nu was zijn boxer aan de beurt. Langzaam trok ik het elastiek aan om het over zijn stijve lul te kunnen trekken. Toen dat een keer was gelukt schoof ik ook die naar beneden. Vardos maakte van de gelegenheid gebruik om ook te buigen en mijn lange zwarte haren te grijpen en trok mij langzaam omhoog.

Hij deed me pijn en ik vroeg om los te laten maar hij dirigeerde mijn hoofd tot vlak voor zijn stijve lul. Ali en ik hadden vaak sex, en sex was voor ons synoniem aan neuken. Ik wist niet van andere dingen, behalve dan aftrekken. Verbaasd over deze wens opende ik mijn mond en Vardos trok nu hardhandig mijn haren naar hem toe zodat mijn mond over zijn pik schoof. Ik, een nette moslima, zat hier met een piemel in mijn mond van een vreemde vent! Gelukkig liet hij nu mijn haren los en kon ik mijn hoofd weer iets terug bewegen.

Ik voelde zijn pik in me kloppen en vond het eigenlijk helemaal niet zo erg. Zolang ik maar geen sex had, was het geen zonde. Nu wilde hij toch wat meer actie want ik deed niks, wist ik veel! Vardos pakte mijn hoofd met twee handen beet en kneep zo hard dat ik dacht dat hij mijn kop zou splijten.

Hij trok zijn handen nu aan en zijn pik verdween weer dieper in mijn mond. Hij wachtte even waardoor ik bijna kokhalsde omdat zijn eikel mijn luchtpijp afsloot. Terwijl hij sprak begon hij mijn hoofd snel heen en weer te schuiven over zijn knoertharde pik. Ik voelde me gebruikt, voor hem was mijn mond een kutje geworden dat heel warm en vochtig verlangde om gevuld te worden met zijn kloppende pik en om aan het eind zijn sperma in uit te spugen.

Ik dacht wat teveel vooruit en lette niet op waardoor mijn tanden zijn pik raakten. Hij gilde, ik schrok en deed snel mijn kaken weer open. Na nog vijf minuten had ik me er al bij neergelegd.

Ik zou voor het eerst sperma proeven en niet eens van mijn eigen man. Dit was de straf voor mijn onachtzaamheid en ik zou hem dragen. Ze gingen in de woonkamer zitten. Suze was boodschappen doen en zou weldra terug zijn. Toen ze thuis kwam keek ze verbaasd naar haar gezin. Suze bekeek ze en barste in snikken uit. Wat wil je doen? We willen eerst praten. Ze hebben de foto’s ook gezien. Verklaar alles maar eens.

Ik zie je ook niet janken met die lul in je bek,” snauwde Carla. Met grote ogen keek Suzan haar dochter aan. Papa en ik kregen ruzie en ik zei dingen die niet klopte. Vanaf dat moment was er een afstand tussen ons. Met een vuurrood hoofd keek ze de jongen aan. Het duurde al een hele tijd. Op een dag kwam ik thuis en de buurman kwam gelijk achter mij aan. Hij maakte me complimentjes en ik was gevlijd. Op de trap stak hij zijn hand onder mijn rok en begon mijn dijen te strelen. Daar had ik meteen een eind aan moeten maken.

Maar ik was geil en het werd erger. Toen kreeg ik zijn vingers in mijn kut. Je liet je als de eerste de beste slet vol zaad spuiten.

Hij wond me op en ik nam hem me naar binnen. Boven kon niet want zijn wijf is een tang. Ja, hij heeft me hier heerlijk geneukt. Alleen zijn pik was van belang. Ik wilde bevredigd worden. De volgende dag kwam hij weer en ik weigerde. Hij zei dat ik niets te vertellen had en ik had maar te doen wat hij wilde. Hij heeft me gedwongen te pijpen en hij neukte me in mijn kont. Toen dwong hij me om hem samen met zijn zoon te ontvangen. Steeds kreeg ik te horen dat hij alles overal bekend zou maken.

Hij had met zijn GSM foto’s gemaakt en dreigde die op het net te zetten. Ik was verschrikkelijk bang, maar om jullie voor te zijn, van al dat neuken en beffen heb ik genoten. Ik weet dat ik slecht ben. Een snol of misschien een hoer, maar ik hou van jullie en ik zou graag bij jullie blijven.

Wat gebeurt er nu met mij? In het begin zal je denken dat je beloond wordt, maar het zal anders uitpakken. Het enige dat je moet weten is dat je ons onvoorwaardelijk moet gehoorzamen. Na enkele dagen gaf Theo aan dat alles geregeld was. Martin gaf zijn vrouw de order naakt op haar bed te gaan liggen. Theo kwam op de kamer en bekeek haar van onder tot boven. Suzan schaamde zich dood. Lekkere kale kut heb je.

Ik ben je moeder. Toen deed hij haar een blinddoek om. Na enige tijd wachten ging de deur weer open. Zachtjes slopen Theo en negen vrienden naakt de kamer binnen.

Martin en Clara volgden, doch zij waren gekleed. De jongens hadden opdracht gekregen geen woord te zeggen en zeker geen namen. Suze voelde nu handen aan haar lichaam. Aan haar tepels werd gezogen en ze had vingers in haar kut. Nu zelfs een vinger in haar kontje. Een lul werd tegen haar mond gehouden en zij zoog hem op. Ze werd op haar zijde gedraaid en kreeg een lul in haar kont en direct nog een in haar kut.

Ze werd nu overal geneukt en ondanks alles genoot ze. Ze kwam nu regelmatig klaar. Zodra een lul ergens gespoten had kreeg ze er een andere in. Ze wist natuurlijk niet dat het allen jonge kerels waren en die konden meer dan één keer klaarkomen. Ze kreeg vele orgasmen en haar mond werd regelmatig volgespoten. Vele lullen later werd ze toch werkelijk moe, maar toen ze vroeg om even te mogen rusten kreeg ze weer een pik in haar mond en overal ging het neuken door.

Na een lange tijd hoorde ze Martin’s stem naast zich. Zal ik je de doek afdoen? Ze zag allemaal naakte jongens staan met hun pik vooruit. Dan merkte ze haar zoon op. Hij stond met zijn lul in zijn hand, klaar om hem in haar te stoppen. Je kan je moeder toch niet gaan neuken? Ik heb mijn lul al in al jouw gaten gehad en het beviel me best.

Je krijgt nu het slot. Het duurde lang en ze voelde Theo klaarkomen en in haar kut spuiten en de rest van de jongens kwamen om de beurt klaar en spoten hun zaad overal op haar lichaam en in haar gezicht en haren. De jongens gingen naar beneden om zich aan te kleden en vertrokken. Theo bleef echter zitten. Hij hield zijn hand op haar kut. Niet in slaap vallen hoor. Maar ik heb lekker geneukt.

Dat zal nog vaak gebeuren, lieve geile mams. Ze begonnen zich uit te kleden. Toen ze naakt stonden pakte het meisje zijn lul en begon hem te pijpen. Martin neukte zijn dochter in haar mond. Af en toe zat hij in haar keel. Hij trok zich plotseling terug en knielde voor haar.

Duidelijk te zien voor Suzan ging zijn tong tussen haar kutlippen door en verdween in haar grotje. Hij knabbelde op haar klitje en het meisje stond te schudden op haar benen. Stop maar en steek je lul in mijn kutje. Ontmaagd me en neuk me suf. Hij trok zijn dochter over zijn knieën en hield zijn lul voor haar kutje. Niet je dochter neuken. Ik wil een kind van hem. Kom papa, ram die pik in me. Ze kreunde even, maar begon dan mee te neuken.

Eerst kwam Clara gillend klaar en even later begon Martin te kreunen en te schokken met zijn lendenen. Het was duidelijk dat hij haar kutje vulde met zijn zaad. Dat zou vreselijk zijn. Een kind met een kind, en nog wel van haar vader. En we hebben nog een verrassing voor je. Papa kan je voorlopig niet neuken.


kale kuten gedwongen pijpen

..

Tantra massage weert hoer zoekt man