Kut slaan glad geschoren vagina

kut slaan glad geschoren vagina

.

Gelderland escort even neukenkut slaan glad geschoren vagina

.
Geile kont neuken prive ontvangst putte


Voor mij dus geen cultuur of jong willen lijken maar puur hygiene. Ik vind een bos haren gewoon smerig. RudolfvanderPlas vroeg of het vrouwen uitmaakt of mannen zich scheren. Ik kan alleen voor mijzelf spreken, maar ja het maakt uit. Ik raak spontaan mijn lustgevoelens kwijt bij het zien van een oerbos. Inderdaad ook bij mannen voelt en likt het fijner zonder al dat haar. Ik zet graag knijpertjes in oksels, dus ook daar geen haar en ik vind haarloze oksels er beter uitzien Kalidesi.

De heuveltjes van Islamitische meisjes waren, uit reinheid, allang met laminaat belegd, toen de Westerse vrouw zich nog tot de bikini-lijn beperkte. Naar alle waarschijnlijkheid een kruisbestuiving in een multiculturele samenleving. En nu maar fantaseren wat voor moois er nog meer onder die "kopvotjes" schuilgaat.

Voor mij is het uit pure hygiëne en beter gevoel, voor mezelf maar zeer zeker ook voor mijn subjes. Ik scheer me al sinds de jaren zeventig, kan me zo precies niet meer herinneren. Toch heb ik de indruk dat veel mensen die het tegenwoordig doen als een mode verschijnsel en niet omdat ze het nu zo leuk vinden. Hou niet van de haren in mijn broek, schuurt en schaaft. Een van mijn subjes stuur ik regelmatig naar de spa voor een Brazilian wax beurt.

Doet een beetje pijn maar resultaat is een heerlijk glad heuveltje dat ook nog een lang van stoppels verstoken blijft. Hoe vaker ze het doet des te minder haren er terugkomen plus dat de haren meestal zachter zijn. Door allerhande omstandigheden heb ik nog geen salon gevonden die het ook bij mannen doet maar wil het dus ook wel eens proberen. Ik scheer mij al vanaf mijn 24e jaar. Als nudist weet ik ondertussen dat het scheren allang niet meer valt onder de noemer modeverschijnsel.

Ik zie al vele jaren meer mensen met een kaal geslachtsdeel dan mensen met een behaarde dos. De behaarden zijn veelal een uitzondering: Neemt natuurlijk niet weg dat er verschil in voorkeur blijft bestaan en dat er zelfs een drempel kan bestaan om jezelf te kortwieken: Ik zie op het naaktstrand juist vrijwel alleen schaamhaar, in tegenstelling tot Padua.

Ik denk dat het onder de broekjes op het textielstrand eerder kaal is. Wat de hygiëne betreft vraag ik me af of het wel zo hygiënisch is te scheren, geschoren schaamte ziet veelal eerder rood van de pukkels en gestolten bloed.

Ik geef vanwege dit feit de voorkeur aan epileren. Waar komt de gedachte vandaan dat rokken voor vrouwen zijn? Waar komt de gedachte vandaan dat vrouwen ook broeken aan kunnen?

Waar komt de gedachte vandaan dat we iedere dag moeten douchen? Waarom is de ideale vrouw niet meer een mollige vrouw? Waarom hebben vrouwen een bh aan, ook zij die het niet nodig hebben? Naar mijn idee zijn dit allemaal voorbeelden van gebruiken die de tijdsgeest en normen van een cultuur weergeven. En anders dan puur een modeverschijnsel verandert een tijdsgeest langzaam en doordringt het onbewust iedereen.

Waarom we bepaalde dingen doen? Meestal is de tijd en maatschappij waarin je leeft daarbij van belang. Of je dit zelf nu onderkent of niet; je wordt erdoor beinvloed. Er worden nu allerlei voordelen van een geschoren kutje genoemd.

Maar als we met zijn allen 50 jaar terug hadden geleefd, hadden we ons zeer waarschijnlijk ondanks al die voordelen niet zo grondig geschoren. En dan hadden we waarschijnlijk een heleboel voordelen op kunnen noemen van een ongeschoren schaamstreek of de schoonheid ervan beschreven. Beauty is in the eye of the beholder. Of het kaal is onder de broekjes Ik vermoed wel dat er verschil kan zijn tussen "Urk aan zee" of Cap d'Agde. Dat verklaart ons verschil in ervaring denk ik. Hoe dan ook, voor mij is het allemaal even bloot gewoon: Een waar woord Hanim.

Dat is ook waarom ik zei dat het mijn indruk was dat het een mode verschijnsel lijkt te zijn. Ik ga graag naar de sauna en dat doe ik eigenlijk al sinds mijn jeugd en toen was het zeer zeker niet normaal dat men geschoren was, zeker de mannen al helemaal niet.

Tegenwoordig zie ik dat zeer zeker vrouwen vaker geschoren zijn en zowaar ook al een enkele man. Kennelijk is het toch in de BDSM vaker dat mannen zich scheren, want daar zie ik het nog het meest niet in de vanilla wereld. En liep daardoor nog wel eens wat bekijks op in de sauna, zeker in de zeventiger en tachtiger jaren. Vaak is de reden dat dit gebeurd door ingegroeide haren en niet al te scherpe en zuivere mesjes te gebruiken.

Soms gebeurd het ook wel dat men in het begin er gevoelig voor is, maar dat gaat meestal wel over na een tijdje. Ik heb zeer zelden last van dat soort fenomenen die je beschrijft. In ieder geval niet meer dan ingegroeide baardharen. My 2 cents Ike. Ik vind een kaal kutje een kinderkutje. Bovendien, een streepje vind ik sowieso mooier dan helemaal kaal, mja, dat zal daar wel uit voortvloeien Flossen kan ik thuis met flosdraad doen.

Ik vind het gewoon veel frisser. Ik was 19 toen ik me voor het eerst verder scheerde als mijn bikinilijn daar Ik vond een kale kut maar een stom gezicht, omdat ik gewoon schaamhaar gewend was. Ik deed het echter uit hygiënisch oogpunt ivm mijn toenmalige werk als prostituee. Ik had geen zin in platjes! Een streepje werkt voor mij niet.

Ik ben niet zo handig, niet geduldig en daarnaast zou een streepje met mijn schaamhaar toch niet eens meer zichtbaar zijn geweest. Dus dan maar alles eraf. Na een tijdje ga je eraan wennen en als het gaat groeien gaat het jeuken, dus de drang om het bij te houden is al snel aanwezig. Na eraan gewend te zijn ben ik het gewoon mooi gaan vinden. Inderdaad omdat het je zeker 10 jaar jonger maakt, maar ook omdat een kaal kutje veel naakter voelt als een behaard kutje.

Het voelt kwetsbaarder en bloter en dat vind ik wel een opwindend gevoel. Ik weet nog dat ik in de sauna begin jaren '90 werd aangegaapt met mijn kale kut, omdat iédereen toen nog gewoon behaard was.

Echter zag je binnen enkele jaren al steeds meer vrouwen volgen. Ik vind een geschoren man minder belangrijk als een geschoren vrouw. Bij mannen kan lichaamshaar best mannelijk staan, mits het niet een overdaad is aan beharing. Wellicht is een beetje kortwieken hier en daar genoeg. Voor mij is het geschoren zijn van een man in ieder geval géén vereiste, bij een vrouw wel.

Ingegroeide haren kun je het beste voorkomen door met de haarrichting mee te scheren. Dus niet tegen de haarrichting in. Als je met de haarrichting meescheert, scheer je de haar altijd vlak boven de huid af en nooit eronder en kan die dus simpwelweg niet ingroeien. Maar de schaamluizen sterven uit mensen Maar langzaam maar zeker verdwijnen de platjes.

Dat komt door de huidige mode om schaamhaar te harsen of te scheren. Vooral in West-Europa sterft de schaamluis langzaam uit. In andere delen van de wereld waar ze het schaamhaar nog lekker laten groeien, zal hij altijd blijven bestaan. Om zijn 'grote' schaamluizententoonstelling mee te completeren. Als ik me goed herinner had Urbanus al ooit een actie georganiseerd ter instandhouding van de schaamluis Een kaalgeschoren vagina is toch mooi!

Ik maak regelmatig een ironisch complimentje in de zin van: Het was niet onaardig om die discussie te lezen. Als mensen ouder worden, neemt beharing op het lichaam toe. Schaamharen groeien ineens op binnenkant van dijen etc. Om die reden verjongt het blond verven van haren ook nog meer, omdat blond haar ook een teken van jeugd is, aangezien blond haar met de jaren donkerder wordt.

Shukun, Poepsimpel, voor de puberteit woord dat bovendien komt van 'pubes', schaamhaar is er nog geen sprake van schaamhaar. Dat 'verjongen' is natuurlijk wel drastisch in die zin Een opoe in een schooluniform blijft een opoe en een meisje van tien dat zich scheert houdt niet op te bestaan. Een oud chinees spreekwoord luidt: Volgens mij is het gewoon mode.

In de sauna zie ik helemaal geen vrouwen die niks aan hun schaamhaar hebben gedaan. Ik geef ook de voorkeur aan kaal geschoren. Sterker nog mijn partner moet altijd kaal geschoren zijn. Geile tiener lesbo's scheren kutje kaal in bad De geile tiener lesbische sletjes gaan samen in bad, en kussen en vingeren elkaar. Dan scheren ze elkaars kutje kaal, en beffen de kaal geschoren kut. Tiener meisje showt haar kaal geschoren kutje Langzaam trekt het tiener meisje haar sexy lingerie en hoge hakken uit tot ze naakt is en showt dan haar mooie tietjes en kaal geschoren kut.

Dom blondje mastubeerd voor de webcam Ze trekt haar bh uit en showt haar borsten en cameltoe, dan showt ze haar kale venus heuvel en mastubeerd haar geile natte kutje voor de webcam. Oh wat is Crystal nat Het water druipt langs haar kleine tietjes en harde tepels, naar beneden over haar grote kaal geschoren venus heuvel. Erotische massage voor de tiener De masseur geeft deze geile tiener een erotische massage, met een hand masseert hij haar kleine borstjes. Met de ander haar venus heuvel en een vinger in haar natte ku.

Lesje kutje scheren Leren was nog nooit zo geil. Een lesje kutje scheren. Een sexy tienermeisje laat je zien hoe ze haar kutje kaal scheert.