Mastruberen bi vrouw nl

mastruberen bi vrouw nl

Het is iets waar je voor open staat of niet, maar als je de behoefte hebt om dit een keer uit te proberen maakt het je niet meteen lesbisch of biseksueel.

Maar het is in principe niet logisch als je eigenlijk op mannen valt. Toch zijn er veel Nederlandse vrouwen die openstaan voor een lesbisch avontuur. Een ander woord daarvoor is bi-schierig Ja, een beetje een raar woord. Een onderzoek gedaan in door televisiezender TLC onder vrouwen, toonde aan dat driekwart van de Nederlandse vrouwen weleens seks met een vrouw zouden willen. Op de Girlscene redactie vragen we af of dit helemaal klopt en representatief is, maar we geloven wel dat er steeds meer Nederlandse vrouwen open minded zijn als het gaat om seks met een vrouw.

In de ene video leggen hetero vrouwen uit waarom ze wel eens seks hebben met vrouwen en in de andere leggen lesbische vrouwen uit waarom ze seks hebben met hetero vrouwen, interessant!

Het valt op dat hetero's het vaak niet bij één keer laten en erg onder de indruk zijn van de kwaliteiten van de lesbische vrouwen. Vaak begint het met nieuwsgierigheid, daarna denken ze: Hieronder kun je de video bekijken: Maar waarom wil je als lesbische vrouw dan eigenlijk seks met een hetero vrouw? Het is blijkbaar vooral de uitdaging die interessant is. Een hetero vrouw overtuigen om seks te hebben met jou als vrouw is natuurlijk niet heel slecht voor je zelfvertrouwen.

De lesbische meiden zijn vooral onder de indruk van de orale seks die ze krijgen van hetero's. Wat duidelijk niet zo goed bevalt is het vingeren. De lesbische vrouwen voelen zich wel altijd verplicht om de leiding te nemen tijdens de seks, omdat de hetero vrouw niet zo goed weet wat ze moet doen. In de video hieronder leggen de lesbische vrouwen uit hoe het is om seks te hebben met een hetero.

Als jij af en toe nieuwsgierig bent, hoef je je daar dus absoluut niet voor te schamen! Blijkbaar hebben veel vrouwen dit. Als je voor het eerst seks gaat hebben met een vrouw is het zeker goed om deze tips even door te lezen: Maar ook toen kwam het goed, toch? Seks is heel intuïtief en komt dus waarschijnlijk ook vanzelf. Probeer je niet te veel zorgen te maken. Wat vindt zij fijn en wat zou jij uit willen proberen?

Erover praten brengt jullie ook meteen in de stemming. Iedere vagina is heel anders, maar de grote lijnen zijn hetzelfde. Je kan dus ook eerst op jezelf oefenen. Je hoeft alleen maar even te Googelen ;-. Een orgasme is fijn, maar het is niet nodig.

Houd wel in gedachten, hoe minder je stresst, hoe groter de kans is dat jij je hoogtepunt bereikt. Als jij al eerder bent klaargekomen dan je sekspartner is dit ook niet erg. Het is je eerste keer met een vrouw dus dat is sowieso ineens een heel stuk anders! Lees hier 12 dingen die lesbische meiden absoluut niet meer willen horen! Zou jij zelf ooit openstaan voor seks met een vrouw?

En vind jij iemand die seks heeft gehad met een vrouw gelijk biseksueel of lesbisch? Bron , bron , bron , bron. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Ik voel me niet zo prettig bij dit artikel.

Er is een verschil tussen romantisch op iemand vallen en je seksueel aangetrokken voelen tot iemand. Dus denk ik niet dat je je teveel op de sex moet focussen, want taboes vervagen nogal tegenwoordig Ik bedoel als er nu 2 meisjes kussen in de kroeg kijkt niemand daar van op; 10 á 15 jaar geleden had de hele tent op z'n kop gestaan Ik denk dat je moet kijken op welke sexe je echt verliefd wordt en een lange relatie mee aan wil gaan. Poeszie vrijdag 8 oktober Misschien geeft een keer seks met een vrouw duidelijkheid.

PoisenIvy vrijdag 8 oktober Begrijp ik goed dat je nog nooit iets sex of een relatie met een vrouw hebt gehad? Iets opwindend vinden iets anders dan er ook een relatie mee opbouwen ehh lijkt me - ben nou niet bepaald expert- op relatiegebied. Jammer dat je zo in de war bent, waarom niet wat experimenteren? Kom je vanzelf achter "wat" je bent.

Ik denk dat je gewoon een mens bent, net als ik en alle anderen. En of je nu op mannen, vrouwen of allebei valt Wat dondert het of je nou bi of lesbisch bent? Jij bent jij en dat is prima zo. Ik vind niemand aardiger of minder aardig wegens zijn of haar seksuele oriëntatie. Als andere mensen het aan je vragen en je een antwoord wilt geven, zeg je dat je op personen valt.

Dan is het verder ook klaar. Niemand heeft trouwens een definitieve seksuele geaardheid, het is meer een soort glijdende schaal waar groen bolletje voor vallen op iemand van hetzelfde geslacht staat en blauw bolletje voor vallen op iemand die hetero is.

Jouw persoonlijke oriëntatie is het bolletje ergens tussenin, en dat neigt meer naar de ene kant dan naar de andere kant.

Dat kan zelfs nog met ouder worden veranderen. Lieve TO, ik zou me er niet te druk om maken. Je bent een persoon, geen label!

Liezebetje zaterdag 9 oktober Het komt best wel voor dat hetero-vrouwen fantaseren over vrouwen tijdens het masturberen. Ik heb hier zelf ook heel lang mee in de knoop gezeten. Ik snapte er niks van, altijd verliefd op jongens, wel eens wat uitgeprobeerd met een meisje, maar dat vond ik maar niks. Waar kwamen die rare fantasieën dan vandaan?

Inmiddels heb ik mijn fantasieën helemaal kapot geanalyseerd en heb ik moeten concluderen dat ik de fantasie nooit 'af' vind als er geen man in voor komt. Ik vond het lollig om met meisjes te zoenen, maar toen ik ooit verder ging vond ik er geen zak aan. Seks met een man vind ik veel fijner, intenser en wat-al-niet-meerder dan met een vrouw. Toch ik kan het niet laten om over een vrouw te fantaseren maar altijd, altijd, komt er ergens een man in beeld.

Mijn vriend weet het niet en hij hoeft het ook niet te weten. Niemand hoeft het in principe te weten, maar ik wil graag tegen jou zeggen: Je bent niet meteen veroordeeld tot een bepaalde seksuele groep wanneer je fantaseert over een bepaald geslacht. Het is maar een fantasie, zelfs al is het een terugkerend patroon. Alleen de fysieke praktijk kan uitwijzen waar en bij wie jij je het lekkerste voelt. Dus ik ga mee met de rest: Madhe zaterdag 9 oktober Ik kan me niet voorstellen dat fantasieën over je eigen sekse je ineens bi of lesbisch zou maken.

Wie heeft die fantasieën niet? Het heet toch niet voor niets zo? Wat denk ik ook meespeelt, is dat je als vrouw zijnde weet hoe het voelt om vrouw te zijn, en als je je ook maar een beetje bewust bent van je eigen seksuele uitstraling en verlangens komt dit ook in je fantasie naar voren. Dat ik minstens net zo vaak over mannen fantaseer doet niets aan die fantasieën af, het voegt ook niets toe verder die gedachtes over vrouwen. Ik kan me er alleen maar net iets meer bij voorstellen het is levendiger door mijn eigen bewustzijn dan bij hoe mannen zich voelen.

Nammma zaterdag 9 oktober Niemand heeft trouwens een definitieve seksuele geaardheid Oh, jawel hoor! Als je daarbij dan ook geniet vn mannen en daar opgewonden en verliefs op kan raken lijkt het me volkomen duidelijk dat je niet lesbisch bent maar bi.

Madhe schreef op 09 oktober Boarn zaterdag 9 oktober En ik denk dat dat voor de meeste lesbische vrouwen geld.

Dus als je je daar niet in herkent, dan denk ik zeker dat je bisexuele gevoelens hebt. Al maakt het in principe ook niet uit hoe het genoemd word. Je moet lekker doen waar je je goed bij voelt. En als je nu niet gebonden bent aan een vriendje, dan kan je toch gewoon lekker uitproberen?

Wat maakt het uit? Misschien heeft het iets met leeftijd te maken om op zoek te zijn naar je seksuele identiteit. Hoe het ook zij, het lijkt mij het belangrijkst dat je je prettig voelt in je relaties, of dat nu met mannen of vrouwen is.

Mocht je een vaste relatie met een man hebben: Van een die kant bekeken, vind ik zelf dat verschillende vormen van lust heel goed naast en met elkaar kunnen bestaan.

Vrouw komt klaar film escort achterhoekmastruberen bi vrouw nl

Het is iets waar je voor open staat of niet, maar als je de behoefte hebt om dit een keer uit te proberen maakt het je niet meteen lesbisch of biseksueel. Maar het is in principe niet logisch als je eigenlijk op mannen valt.

Toch zijn er veel Nederlandse vrouwen die openstaan voor een lesbisch avontuur. Een ander woord daarvoor is bi-schierig Ja, een beetje een raar woord. Een onderzoek gedaan in door televisiezender TLC onder vrouwen, toonde aan dat driekwart van de Nederlandse vrouwen weleens seks met een vrouw zouden willen.

Op de Girlscene redactie vragen we af of dit helemaal klopt en representatief is, maar we geloven wel dat er steeds meer Nederlandse vrouwen open minded zijn als het gaat om seks met een vrouw. In de ene video leggen hetero vrouwen uit waarom ze wel eens seks hebben met vrouwen en in de andere leggen lesbische vrouwen uit waarom ze seks hebben met hetero vrouwen, interessant! Het valt op dat hetero's het vaak niet bij één keer laten en erg onder de indruk zijn van de kwaliteiten van de lesbische vrouwen.

Vaak begint het met nieuwsgierigheid, daarna denken ze: Hieronder kun je de video bekijken: Maar waarom wil je als lesbische vrouw dan eigenlijk seks met een hetero vrouw? Het is blijkbaar vooral de uitdaging die interessant is. Een hetero vrouw overtuigen om seks te hebben met jou als vrouw is natuurlijk niet heel slecht voor je zelfvertrouwen.

De lesbische meiden zijn vooral onder de indruk van de orale seks die ze krijgen van hetero's. Wat duidelijk niet zo goed bevalt is het vingeren. De lesbische vrouwen voelen zich wel altijd verplicht om de leiding te nemen tijdens de seks, omdat de hetero vrouw niet zo goed weet wat ze moet doen.

In de video hieronder leggen de lesbische vrouwen uit hoe het is om seks te hebben met een hetero. Als jij af en toe nieuwsgierig bent, hoef je je daar dus absoluut niet voor te schamen! Blijkbaar hebben veel vrouwen dit. Als je voor het eerst seks gaat hebben met een vrouw is het zeker goed om deze tips even door te lezen: Maar ook toen kwam het goed, toch?

Seks is heel intuïtief en komt dus waarschijnlijk ook vanzelf. Probeer je niet te veel zorgen te maken. Wat vindt zij fijn en wat zou jij uit willen proberen? Erover praten brengt jullie ook meteen in de stemming. Iedere vagina is heel anders, maar de grote lijnen zijn hetzelfde. Je kan dus ook eerst op jezelf oefenen. Je hoeft alleen maar even te Googelen ;-. Een orgasme is fijn, maar het is niet nodig. Houd wel in gedachten, hoe minder je stresst, hoe groter de kans is dat jij je hoogtepunt bereikt.

Als jij al eerder bent klaargekomen dan je sekspartner is dit ook niet erg. Het is je eerste keer met een vrouw dus dat is sowieso ineens een heel stuk anders! Lees hier 12 dingen die lesbische meiden absoluut niet meer willen horen! Zou jij zelf ooit openstaan voor seks met een vrouw?

En vind jij iemand die seks heeft gehad met een vrouw gelijk biseksueel of lesbisch? Bron , bron , bron , bron. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Ik voel me niet zo prettig bij dit artikel. Er is een verschil tussen romantisch op iemand vallen en je seksueel aangetrokken voelen tot iemand. Dus denk ik niet dat je je teveel op de sex moet focussen, want taboes vervagen nogal tegenwoordig Ik bedoel als er nu 2 meisjes kussen in de kroeg kijkt niemand daar van op; 10 á 15 jaar geleden had de hele tent op z'n kop gestaan Ik denk dat je moet kijken op welke sexe je echt verliefd wordt en een lange relatie mee aan wil gaan.

Poeszie vrijdag 8 oktober Misschien geeft een keer seks met een vrouw duidelijkheid. PoisenIvy vrijdag 8 oktober Begrijp ik goed dat je nog nooit iets sex of een relatie met een vrouw hebt gehad?

Iets opwindend vinden iets anders dan er ook een relatie mee opbouwen ehh lijkt me - ben nou niet bepaald expert- op relatiegebied. Jammer dat je zo in de war bent, waarom niet wat experimenteren? Kom je vanzelf achter "wat" je bent.

Ik denk dat je gewoon een mens bent, net als ik en alle anderen. En of je nu op mannen, vrouwen of allebei valt Wat dondert het of je nou bi of lesbisch bent? Jij bent jij en dat is prima zo. Ik vind niemand aardiger of minder aardig wegens zijn of haar seksuele oriëntatie. Als andere mensen het aan je vragen en je een antwoord wilt geven, zeg je dat je op personen valt. Dan is het verder ook klaar. Niemand heeft trouwens een definitieve seksuele geaardheid, het is meer een soort glijdende schaal waar groen bolletje voor vallen op iemand van hetzelfde geslacht staat en blauw bolletje voor vallen op iemand die hetero is.

Jouw persoonlijke oriëntatie is het bolletje ergens tussenin, en dat neigt meer naar de ene kant dan naar de andere kant. Dat kan zelfs nog met ouder worden veranderen. Lieve TO, ik zou me er niet te druk om maken. Je bent een persoon, geen label! Liezebetje zaterdag 9 oktober Het komt best wel voor dat hetero-vrouwen fantaseren over vrouwen tijdens het masturberen.

Ik heb hier zelf ook heel lang mee in de knoop gezeten. Ik snapte er niks van, altijd verliefd op jongens, wel eens wat uitgeprobeerd met een meisje, maar dat vond ik maar niks. Waar kwamen die rare fantasieën dan vandaan? Inmiddels heb ik mijn fantasieën helemaal kapot geanalyseerd en heb ik moeten concluderen dat ik de fantasie nooit 'af' vind als er geen man in voor komt. Ik vond het lollig om met meisjes te zoenen, maar toen ik ooit verder ging vond ik er geen zak aan.

Seks met een man vind ik veel fijner, intenser en wat-al-niet-meerder dan met een vrouw. Toch ik kan het niet laten om over een vrouw te fantaseren maar altijd, altijd, komt er ergens een man in beeld. Mijn vriend weet het niet en hij hoeft het ook niet te weten. Niemand hoeft het in principe te weten, maar ik wil graag tegen jou zeggen: Je bent niet meteen veroordeeld tot een bepaalde seksuele groep wanneer je fantaseert over een bepaald geslacht.

Het is maar een fantasie, zelfs al is het een terugkerend patroon. Alleen de fysieke praktijk kan uitwijzen waar en bij wie jij je het lekkerste voelt. Dus ik ga mee met de rest: Madhe zaterdag 9 oktober Ik kan me niet voorstellen dat fantasieën over je eigen sekse je ineens bi of lesbisch zou maken. Wie heeft die fantasieën niet? Het heet toch niet voor niets zo? Wat denk ik ook meespeelt, is dat je als vrouw zijnde weet hoe het voelt om vrouw te zijn, en als je je ook maar een beetje bewust bent van je eigen seksuele uitstraling en verlangens komt dit ook in je fantasie naar voren.

Dat ik minstens net zo vaak over mannen fantaseer doet niets aan die fantasieën af, het voegt ook niets toe verder die gedachtes over vrouwen.

Ik kan me er alleen maar net iets meer bij voorstellen het is levendiger door mijn eigen bewustzijn dan bij hoe mannen zich voelen. Nammma zaterdag 9 oktober Niemand heeft trouwens een definitieve seksuele geaardheid Oh, jawel hoor! Als je daarbij dan ook geniet vn mannen en daar opgewonden en verliefs op kan raken lijkt het me volkomen duidelijk dat je niet lesbisch bent maar bi.

Madhe schreef op 09 oktober Boarn zaterdag 9 oktober En ik denk dat dat voor de meeste lesbische vrouwen geld. Dus als je je daar niet in herkent, dan denk ik zeker dat je bisexuele gevoelens hebt. Al maakt het in principe ook niet uit hoe het genoemd word. Je moet lekker doen waar je je goed bij voelt. En als je nu niet gebonden bent aan een vriendje, dan kan je toch gewoon lekker uitproberen? Wat maakt het uit? Misschien heeft het iets met leeftijd te maken om op zoek te zijn naar je seksuele identiteit.

Hoe het ook zij, het lijkt mij het belangrijkst dat je je prettig voelt in je relaties, of dat nu met mannen of vrouwen is. Mocht je een vaste relatie met een man hebben: Van een die kant bekeken, vind ik zelf dat verschillende vormen van lust heel goed naast en met elkaar kunnen bestaan.
Sex met grote tepels grote lul in een klein kutje

  • Ik heb hier zelf ook heel lang mee in de knoop gezeten. Shyla Jennings proeft een zoet en harig kutje.
  • Vamonos zondag 10 oktober
  • Mastruberen bi vrouw nl


Oma ssex stiekem masturberen


Soms zelfs zo erg, dat sommige vrouwen zelfs opgewonden kunnen raken van hun eigen lichaam. Omdat wij onszelf en andere vrouwen kunnen zien als lustobject, ervaren we dus ook bij andere vrouwen een soort opwindingswaarde.

Dit maakt dat ook hetero vrouwen zich aangetrokken kunnen voelen tot vrouwen. Een onderzoek van Lisa Diamond van de Universiteit van Utah, verklaarde dat de seksuele voorkeur van een vrouw niet vaststaat. Veel vrouwen worden opgewonden van zowel mannen als vrouwen. Deze voorkeur wordt niet alleen genetisch bepaald, maar ook bepaald door de culturele omgeving, van vrienden en door relatie ervaringen.

Een onderzoek uitgevoerd door PornHub bevestigt inderdaad dat wij vrouwen graag naar hetzelfde geslacht kijken. Ben jij nieuwsgierig naar of jij ook opgewonden wordt van vrouwen? Do you want search? Waarom óók jij opgewonden kan worden van vrouwen. Zeg, waar gaan jouw ogen naar toe? Hetero, Bi of lesbisch? Lesbische zoekterm nummer één Een onderzoek uitgevoerd door PornHub bevestigt inderdaad dat wij vrouwen graag naar hetzelfde geslacht kijken.

Sletvrees , Hindustantimes Meer over vrouwen: About me Farah maakt alle onderwerpen bespreekbaar en doorbreekt graag taboes. Waarom vrouwen sneller verliefd worden na de sex dan mannen May 10, Vol overgave May 09, Dit vinden mannen en vrouwen de voordelen van single zijn March 21, En of je nu op mannen, vrouwen of allebei valt Wat dondert het of je nou bi of lesbisch bent? Jij bent jij en dat is prima zo. Ik vind niemand aardiger of minder aardig wegens zijn of haar seksuele oriëntatie.

Als andere mensen het aan je vragen en je een antwoord wilt geven, zeg je dat je op personen valt. Dan is het verder ook klaar. Niemand heeft trouwens een definitieve seksuele geaardheid, het is meer een soort glijdende schaal waar groen bolletje voor vallen op iemand van hetzelfde geslacht staat en blauw bolletje voor vallen op iemand die hetero is.

Jouw persoonlijke oriëntatie is het bolletje ergens tussenin, en dat neigt meer naar de ene kant dan naar de andere kant. Dat kan zelfs nog met ouder worden veranderen. Lieve TO, ik zou me er niet te druk om maken. Je bent een persoon, geen label!

Liezebetje zaterdag 9 oktober Het komt best wel voor dat hetero-vrouwen fantaseren over vrouwen tijdens het masturberen. Ik heb hier zelf ook heel lang mee in de knoop gezeten. Ik snapte er niks van, altijd verliefd op jongens, wel eens wat uitgeprobeerd met een meisje, maar dat vond ik maar niks. Waar kwamen die rare fantasieën dan vandaan? Inmiddels heb ik mijn fantasieën helemaal kapot geanalyseerd en heb ik moeten concluderen dat ik de fantasie nooit 'af' vind als er geen man in voor komt.

Ik vond het lollig om met meisjes te zoenen, maar toen ik ooit verder ging vond ik er geen zak aan. Seks met een man vind ik veel fijner, intenser en wat-al-niet-meerder dan met een vrouw. Toch ik kan het niet laten om over een vrouw te fantaseren maar altijd, altijd, komt er ergens een man in beeld. Mijn vriend weet het niet en hij hoeft het ook niet te weten.

Niemand hoeft het in principe te weten, maar ik wil graag tegen jou zeggen: Je bent niet meteen veroordeeld tot een bepaalde seksuele groep wanneer je fantaseert over een bepaald geslacht. Het is maar een fantasie, zelfs al is het een terugkerend patroon.

Alleen de fysieke praktijk kan uitwijzen waar en bij wie jij je het lekkerste voelt. Dus ik ga mee met de rest: Madhe zaterdag 9 oktober Ik kan me niet voorstellen dat fantasieën over je eigen sekse je ineens bi of lesbisch zou maken. Wie heeft die fantasieën niet? Het heet toch niet voor niets zo? Wat denk ik ook meespeelt, is dat je als vrouw zijnde weet hoe het voelt om vrouw te zijn, en als je je ook maar een beetje bewust bent van je eigen seksuele uitstraling en verlangens komt dit ook in je fantasie naar voren.

Dat ik minstens net zo vaak over mannen fantaseer doet niets aan die fantasieën af, het voegt ook niets toe verder die gedachtes over vrouwen. Ik kan me er alleen maar net iets meer bij voorstellen het is levendiger door mijn eigen bewustzijn dan bij hoe mannen zich voelen. Nammma zaterdag 9 oktober Niemand heeft trouwens een definitieve seksuele geaardheid Oh, jawel hoor! Als je daarbij dan ook geniet vn mannen en daar opgewonden en verliefs op kan raken lijkt het me volkomen duidelijk dat je niet lesbisch bent maar bi.

Madhe schreef op 09 oktober Boarn zaterdag 9 oktober En ik denk dat dat voor de meeste lesbische vrouwen geld. Dus als je je daar niet in herkent, dan denk ik zeker dat je bisexuele gevoelens hebt. Al maakt het in principe ook niet uit hoe het genoemd word. Je moet lekker doen waar je je goed bij voelt. En als je nu niet gebonden bent aan een vriendje, dan kan je toch gewoon lekker uitproberen? Wat maakt het uit? Misschien heeft het iets met leeftijd te maken om op zoek te zijn naar je seksuele identiteit.

Hoe het ook zij, het lijkt mij het belangrijkst dat je je prettig voelt in je relaties, of dat nu met mannen of vrouwen is. Mocht je een vaste relatie met een man hebben: Van een die kant bekeken, vind ik zelf dat verschillende vormen van lust heel goed naast en met elkaar kunnen bestaan. Eén keer in mijn leven ben ik gefascineerd geweest door een knappe vriendin. Ik vond het een opwindend idee hoe het zou zijn om zo sexy als zij te zijn, maar het leek me dan weer niet opwindend om seks met haar te hebben.

Als het gaat om echte seks, dan weet ik zeker dat een vrouwenlichaam me niks doet. Een vrouw vind ik veel te zacht en rond, terwijl ik juist van het gespierde en hoekige van mannen houd. En omdat het nog al verschilt hoe mensen daar tegen aan kijken is het vaak meer hoe je dat zelf ervaard of voelt.

Wat vind je zelf onder bi vallen? De 1 vind dat je dan een relatie moet kunnen hebben met iemand, de ander vind dat je dan ook verliefd moet kunnen worden, weer een ander vind dat je geil moet worden waar ander pure lust voor iemand van het zelfde geslacht weer niet echt onder bi vind vallen. Wat mijn defintie betreft, dat je dus opgewonden wordt en lust voelt voor een vrouw en ook fantaseeerd over sex met een vrouw, dat vind ik bv echt wel bi zijn.

Dat iemand aangafd dat er bij haasr in fantasie altijd een man bij maakt nu juist dat verschil tussen lesbich en bi zijn, als je van beide opgewonden kan worden, over beide fantaseerd, van beide geil kunt worden dan maakt dat nu juist dat je bi gevoelens hebt.

Of je die nu uitvoerd of niet, of daar nu wel of geen gevoelens bij komen, je voelt je aangetrokken in sexuele zin tot beide. Ik voel meer dan alleen vriendschap voor een vriendin volgens mij is jouw situatie minder ingewikkeld, maar misschien vergis ik me