Onderdanige slaaf neuk me snel

onderdanige slaaf neuk me snel

Even later keek ze me terwijl M haar door bleef neuken vragend aan, ik hoefde alleen maar ja te knikken en zoals verwacht liet ze zich gaan en kwam ze voor een tweede keer intens klaar. Ik tikte M op zijn schouder en zei oke ga staan. Hij volgde dit direct op, hoewel hij stond na te hijgen wist hij dat hij en zijn vrouw nu mijn speeltjes waren en ik hun op elke wijze kon ge- en misbruiken. Toen hij net stond liet ik me door mijn knieën zakken en al snel was ik hem diep aan het pijpen.

Wat is het toch heerlijk om de kutsappen van je eigen slet op een grote harde paal van een ander te proeven. Na even gepijpt te hebben kreeg ik echt zin om hem klaar te pijpen. Ik stopte even met pijpen en keek v aan en zei, lik zijn kontje. Zonder af te wachten was v al snel achter m en was ze zijn kontje aan het likken.

Ik voelde dat m op het punt stond klaar te komen, dat wilde ik nog niet, ik vond het pijpen gewoon te lekker en wilde nog niet dat hij klaar zou komen. Opnieuw stopte ik en keek naar mijn slet, die was inmiddels al weer bijgekomen en lag naar ons te kijken, ik zei alleen maar het woord strap-on en al snel zag ik dat mijn slet naar onze slaapkamer liep. In no-time kwam ze terug, ik was inmiddels verder gegaan met het diep pijpen van m. Mijn slet ging achter m staan, v maakte plaats voor haar even later zag ik dat mijn slet m bij de heupen vast hield en anaal bezit van hem nam.

Ik hoorde haar zeggen, zo slaafje ik zal je kont even helemaal ruw neuken, ze pakte zijn heupen vast en ik kon al pijpend voelen dat ze m hard aan het neuken was, zo staand neuken ging beter dan ik verwacht had. Mijn slet was m echt ruw aan het neuken met de strap-on. Ik stopte even en zei tegen v ga iets terug zitten en zorg dat m je opengesperde kut kan zien, maak jezelf klaar voor zijn ogen. Ook nu voldeed v direct aan mijn opdracht, ik ging verder met het lekker pijpen en genoot volop.

Na min voelde ik dat v het niet meer zou houden en begon nog fanatieker te pijpen, even later hoorde ik m kreunen en kwam hij diep in mijn mond klaar. Ik bleef pijpen en zuigen tot ik voelde dat m verslapte. Op dat moment hoorde ik v achter me gillen, ik schrok maar zag al snel waarom ze gilde v kwam schreeuwend van genot klaar, blijkbaar vond ze het een geil gezicht dat haar man door een andere man klaar gepijpt werd terwijl een vrouw hem met een strap-on hard neukt.

Ik zag dat v haar hele lichaam aan het schokken was en haar grote tieten hard op en neer gingen, dit was echt een heerlijk gezicht.

In een paar tellen was ook ik naakt, geil geworden van het pijpen en wat ik zag en hoorde, het is immers erg geil als je een vrouw intens klaar kunt horen komen, was mijn paal lekker hard.

Zonder rekening met v te houden draaide ik haar in de positie waar ik zin in had, namelijk op zijn hondjes. Ik had al gezien dat tussen de zwarte schaamlippen geil rose aan de binnenkant zat, dit was een geil gezicht. Nu ze net was klaar gekomen stond haar kut open en was het goed zichtbaar. Ik zette mijn eikel tussen de zwarte schaamlippen en hield haar aan haar heupen vast. Met een harde stoot ramde ik mijn harde paal in haar zwarte kut ze gilde van genot, het verbaasde me hoe strak ze was, maar omdat ze zo nat was ging het hoewel strak toch erg soepel.

Ik voelde onder het neuken dat haar zware memmen op en neer gingen, daarom draaide ik haar heel iets, ik kon nu in de spiegel die we in de kamer hebben zien hoe de zware memmen op en neer gingen, wat een geil gezicht. Ook zag ik in de spiegel dat mijn slet af stond te wachten wat ze voor me kon doen, ik keek haar in de spiegel aan en zei, laat je lekker gaan, misbruik hem maar voor eigen genot, ik speel even met deze zwarte slet, jij kunt hem voor eigen genot inzetten.

Mijn slet glimlachte en liep naar m toe, ik ging verder met het spelen van de geile zwarte v. Het duurde niet lang of ik voelde dat ik klaar zou komen, daar had ik nog geen zin in dus ik stopte met pompen om mijn aankomende orgasme af te laten zakken. Toen ik tot rust gekomen was trok ik me terug uit haar kut en keek in de spiegel, ik zag dat mijn slet net de strap-on af wilde doen, ik stopte dit door te zeggen, wacht neuk eerst haar reet ruimer voor me.

Mijn slet kwam snel aangelopen, ik maakte plaats voor haar, ze nam positie achter v en ik hield de strap-on voor v haar kontgaatje. Mijn slet keek me met een glimlach aan en zei, wil Meester ruim, heel ruim of extreem ruim? Ik gaf mijn slet een kus en zei, iets ruimer dan haar hoerenkut. Mijn slet hield v bij haar heupen vast en zei, oke hoer, hier komt die, ik zal je voorbereiden voor mijn eigenaar.

Op het zelfde moment begon ze met haar grote strap-on te pompen, ik zag dat v dit pijnlijk vond maar ze liet niets horen. Ik wilde geil blijven en nam positie bij haar hoofd, ze reageerde niet snel en voor ik iets kon zeggen greep mijn slet v bij de haren en trok haar hoofd omhoog, mijn slet zei kort, als mijn eigenaar met zijn goddelijke penis bij je hoofd is dien je hem, open je mond.

Hoewel v schrok begreep ze direct wat mijn slet en ik wilde, al snel was ze ondanks de pijn in haar kontje me overtuigd aan het pijpen. Ik dacht aan de opmerking dat v en m sperma geil zijn en alle twee het "moeten" pijpen een echt genot vinden. Ik kon voelen dan v echt ervaren was en me bijna net zo lekker als mijn eigen slet aan het pijpen was. Op dat moment keek ik naar m die stond netjes te wachten op de volgende opdracht, ik wees naast zijn vrouw, hij begreep direct wat ik wilde en nam naast haar plaats.

Nu wisselde ik het af, dan neukte ik m dan neukte ik v in de mond, alle twee waren ze duidelijk gewend ook diep in hun keel geneukt te worden. Ik voelde dan m als man beter kon pijpen dan de toch erg goed en zeker overtuigd pijpende v. Omdat ik zo intensief aan het genieten was van m zijn pijpkunsten kwam het onverwacht maar daarom niet minder overtuigd. Luid heel luid gillend kwam v klaar, mijn slet keek me glimlachend aan en zei, wil mijn eigenaar deze zwarte hoer nu anaal misbruiken?

Ik knikte slechts, hoewel v midden in haar orgasme was trok mijn slet zich terug uit haar kont, ik hoorde het plop geluid en genoot van v haar reactie. Duidelijk was dat v wilde dat mijn slet door zou gaan.

Voor ik iets kon zeggen greep mijn slet in, ze trok v aan de haren en zei, hoer jij bent hier om ons te dienen niet andersom. Ik trok me er niets van aan, ik was geil en wilde me nu klaar neuken. Opnieuw maakte mijn slet duidelijk dat ze me kende, ze keek me lachend aan en zei, mijn lieve eigenaar, deze zwarte hoer is klaar om U te ontvangen, U kunt zich nu lekker klaar neuken in deze zwarte hoer. Ze keek naar m die inmiddels opnieuw een harde paal had, ze keek naar mij en zei, als mijn lieve eigenaar het goed vind laat ik de slaaf nu eerst hard werken.

Zonder iets af te wachten gespte ze de strap-on af en ging naast de nog steeds op zijn hondjes zittende v liggen en zei, slaaf ik wil geneukt worden. Zelf begon ik mezelf geiler en geiler te neuken in v haar kont. Ze was anaal zelfs iets ruimer dan haar kut maar dat compenseerde ze door me lekker af te knijpen als ik aan het pompen was.

Al snel had m positie genomen en zag ik zijn mooie grote paal in de hongerige kut van mijn slet gaan. Ik hoorde haar opdracht geven hoe hij haar moest neuken, ze wilde hard en ruw geneukt worden. Terwijl ik vol genot de zwarte kont van v aan het neuken was genoot mijn slet van m zijn grote paal. Ze keek me even later geil aan, ik zag wat ze wilde en knikte ja. Nu wilde ze niet meer wachten, zonder enige schaamte stimuleerde ze haar eigen clit en keek strak naar mij.

Ze zag aan me dat ik v nu als neukvlees behandelde en dat ik zonder gene mezelf nu aan het klaar neuken was in haar zwarte kont. Dat maakte mijn slet nog geiler, ze riep tegen m harder, neuk me harder, ik wil je pik voelen spuiten, kom slaaf neuk je Meesters klaar.

Hoewel m pas door mij was leeg gezogen was hij duidelijk erg geil ik zag dat hij zo klaar zou komen, maar ik was eerder, ik voelde mijn ballen samen knijpen en genoot van het feit dat ik de zwarte slet onder me als neukvlees kon misbruiken.

Maar direct er achteraan kwam ook m hoorbaar klaar, op het moment dat m begon te spuiten in mijn geile slet was dat voor mijn slet ook het moment om geil klaar te komen. Ik zag en hoorde haar intens klaar komen.

Zelf was ik zachtjes aan het na neuken, ik genoot van mijn orgasme en de nog steeds melkende kont van v. Toen ik voelde dat ik verslapte trok ik me terug uit v en liet me op mijn rug vallen om na te genieten. Mijn slet had andere plannen, ze duwde m van zich af en zei, lik jij mijn eigenaar eens mooi schoon. Zonder iets af te wachten draaide ze v op haar rug en zei, hoer drink jij het sperma van je man maar uit mijn kut. Omdat v nu op haar rug lag kon ze makkelijk over haar gezicht gaan zitten, zelf opende ze haar kut zo ver als kon en geil zei ze, kom hoer lik mijn net klaar gekomen kut schoon.

Inmiddels was m mijn paal aan het schoon likken, opnieuw voelde ik dat m erg lekker kon pijpen en likken. Hoewel ik net was klaar gekomen kwam mijn pik opnieuw omhoog. Ik hoorde mijn slet zeggen, hoer je likt goed, ik ben schoon straks kun je me nog een keer klaar likken, direct erna stapte ze van v haar mond en keek toe hoe m mij aan het pijpen was.

Ze zag ook dat ik ondanks dat ik net was klaar gekomen opnieuw een erectie had. Ze lachte en zei, lieve eigenaar zal Uw eigendom U anaal dienen? Ik had daar wel zin in, ik zag dat ze me wilde rimmen, iets wat ik heerlijk vind, maar ik had meer zin om geneukt te worden. Daarom zei ik, nee zoek je stap-on, wetend dat m die net twee keer was klaar gekomen even rust nodig had.

Mijn slet glimlachte en greep v bij de haren en zei, hoer lik mijn eigenaar zodat ik hem dadelijk lekker kan neuken. Opnieuw voelde ik dat v geen beperkingen kende en voelde ik m zijn mond diep pijpend en v haar tong in en langs mijn kontje gaan.

Mijn slet had al snel de strap-on om en liep met strap-on weg, even snel was ze terug, ze had glijmiddel gehaald. Ze kent me goed en heeft me vaak genoeg geneukt om te weten dat ik geneukt worden lekker vind maar wel glijmiddel nodig heb. Toen ze de strap-on ingesmeerd had duwde ik m aan de kant, ik had zin om op zijn hondjes geneukt te worden. Direct voelde ik mijn slet achter me die heel voorzichtig begon met het inbrengen van de toch wel grote strap-on.

Toen de eikel van de strao-op eenmaal binnen was ging het soepel. De mij zo bekende strap-on was een groot genot, ik zag v bewegen en bedacht me hoe geil ik het vond om de schaamlippen die van buiten zwart en van binnen rose zijn te zien. Daarom gaf ik v opdracht om voor me plaats te nemen en vlak voor mijn gezicht met open kut met zichzelf te spelen.

Met de vingers van haar ene hand hield ze haar kut open, met de andere hand was ze zichzelf geiler aan het maken, ik zag dat er druppels sperma uit haar kont kwamen, dat maakte het nog geiler. Ik schrok op uit mijn gedachten toen ik mijn slet streng hoorde zeggen, slaaf waarom bij jij niet aan het pijpen? Als door een bij gestoken dook m onder me en voelde ik opnieuw hoe diep hij me pijpte, wat kon deze man lekker pijpen. Ik genoot in volle teugen, mijn slet ervaren als ze is hoe ik het lekker vind om geneukt te worden wist exact welk tempo ze aan moest houden om me geiler te maken, m die me diep heel diep aan het pijpen was en het heerlijke uitzicht van de geile zwarte hoer die haar kut openlijk aan het verwennen was.

Ook zag ik als ik over haar kut heen keek de grote tieten op en neer gaan. Opeens werd ik uit mijn gedachten opgeschrikt, ik hoorde mijn slet zeggen, mijn lieve eigenaar, de slaaf is weer klaar om U te dienen. Ik keek opzij en zag tot mijn grote verbazing dat m inderdaad al weer een erectie had.

Mijn slet kent me echt goed, zal Uw eigendom plaats maken? Ik had wel zin in een echte paal en zei alleen maar ja. Mijn slet trok zich terug en nam de regie volledig over. Ze gaf m opdracht om mij te neuken, m kwam onder me vandaan en ik hoorde mijn mooie slet opdrachten geven. Toen voelde ik de harde paal van m tegen mijn gaatje en de handen van mijn slet op mijn billen. Langzaam nam m bezit van mijn kontje en voelde ik me lekker opgevuld. Het was te lang geleden dat ik een echte paal in mijn kontje had gehad, natuurlijk mijn slet neukt me heerlijk met de strap-on, maar een echte paal is dan toch heel anders.

Toen m eenmaal in ritme was kwam mijn slet bij mijn oor en fluisterde, mag ik mijn lieve eigenaar leeg zuigen of vind mijn lieve eigenaar het geiler om door een geile zwarte hoer leeg gezogen te worden. Voor ik kon antwoorden hoorde ik mijn slet zeggen, zwarte hoer kom hier en zuig mijn lieve eigenaar helemaal leeg. Zorg ervoor dat je geen druppel zult morsen, je slikt het niet door. Direct stopte m met het spelen van haar kut en ging ze onder me liggen in een soort standje 69, voor zover het dan nog standje 69 is.

Ze kon nu goed zien hoe m in en uit mijn kontje ging en me echt heerlijk aan het neuken was. Zelf nam ze mijn paal in haar mond en liet die tot achter in haar keel gaan. Mijn slet had blijkbaar ook zin in de zwarte hoer want ze nam plaats voor haar kut en zonder voorspel trok ze met haar handen de kutlippen van elkaar en begon ze de hoer geil te likken. Ik zag dat ze af en toe in de clit beet, blijkbaar was v erg geil geworden van het spelen met zichzelf, met gesmoorde kreten en gewoon doorpijpend kwam ze dan ook al na 2 min klaar.

Dit was voor mij zo geil dat ook ik het niet meer kon houden en voelde dat ik klaar ging komen. Ik riep dan ook tegen m harder, neuk me harder. Direct voldeed m hieraan ik voelde mijn sperma omhoog komen, bij de tweede straal in v haar gulzige mond voelde ik dat ook m nu klaar zou komen, dat maakte me nog geiler. Terwijl m nu ook begon te spuiten kwamen de laatste restjes uit mijn paal.

Ik hoorde mijn slet roepen, hoer je slikt het niet door. Toen m uitgespoten was trok hij zich terug uit me en zonder opdracht voelde ik zijn mond op mijn kontje en zijn tong likkend van zijn eigen sperma dronk hij me leeg. Mijn slet gaf v opdracht om onder me uit te komen, ze ging voor me staan en geil tongend voor mijn gezicht zag ik de twee lekkere onderdanige vrouwen mijn sperma verdelen.

Mijn slet speelde met de tepels van v en kneep er nu en dan erg hard in, hoewel v soms in elkaar kromp gaf ze verder geen krimp. Nadat ze zo een tijdje geil tongend voor me zaten was ook m klaar om mij weer helemaal schoon te likken. Nu had ik even rust nodig en zei dan ook dat ik nu eerst iets wilde drinken. Ik stond op en nam plaats in mijn stoel, mijn slet kwam voor me knielde neer en kuste mijn voeten, met de woorden dank U mijn eigenaar stond ze op en liep naar de keuken om iets te drinken te halen.

Ook m knielde voor me neer en kuste mijn voeten, met de woorden, Meester ik hoop op een dag U ook als eigenaar te mogen aanspreken mijn lichaam en geest zijn klaar voor U stond ze op. Nu was het m die knielde en mijn voeten kuste en zei, Meester U mag me zonder enige beperking verder gebruiken op elke wijze die U wenst. Ik was erg tevreden, m en v namen plaats aan mijn voeten, toen mijn slet met drinken binnen kwam maakte ze plaats voor haar zodat mijn slet op haar zo vertrouwde plek kon zitten.

Mijn slet vind het heerlijk om aan mijn voeten te zitten voor haar echt haar plek. Omdat mijn slet gehoord had wat m en v tegen me gezegd had ging ze er verder op in. Ze keek me aan en zei, lieve eigenaar heb ik toestemming om te spreken?

Ik knikte, dat was altijd genoeg voor mijn slet. Ze kent mijn wensen, mijn behoeftes en is in hart en nieren mijn eigendom. Ze keek naar v en m en zei, we hebben net kennis gemaakt, mijn Eigenaar en ik zelf ook zijn erg tevreden over de eerste sessie. Het sexueel dienen zijn wij dus tevreden over, maar jullie weten ook dat mijn lieve Eigenaar ook erg hard kan zijn met de zweep en andere lichamelijke folteringen, zijn jullie daar ook klaar voor?

Ze keek eerst v aan, ze sloeg haar blik neer ten teken van haar onderdanigheid aan mijn slet en zei, Meesteres wij hebben al ervaring met andere Dominanten, maar tot nu toe heb ik altijd moeite gehad om een Dominant echt te vertouwen bij U en Uw eigenaar voelde ik me direct onderdanig en vertrouwd. U en Uw eigenaar mogen me pijnigen en mijn lichaam op elke wijze die U wilt misbruiken, Uw heeft alle twee mijn vertrouwen vanaf het moment dat ik bij U binnen ben gekomen.

Dit is de eerste keer dat ik zeker weet dat U mij zult trainen zoals ik al jaren wens. Pijn is voor mij zoals U weet het ultieme genot.. Mijn slet keek naar m zijn reactie was nog duidelijker, Meesteres v heeft alles al gezegd, ik kan me er alleen maar bij aansluiten, zoals U weet geniet ik van pijn, maar anders als v kan ik er niet op klaar komen, maar voor U mag het geen beperking zijn en mag U me pijnigen zoveel als U en Uw eigenaar dat wensen. Er viel even een stilte en mijn slet keek me aan.

Ik keek naar v en zei jij eerst. Haar antwoord was duidelijk, Meester ik heb slechts een wens, met toestemming van Uw eigendom de Meesteres zou ik graag getraind worden om in rang onder Uw eigendom ook Uw volledige eigendom te worden.

U mag met mijn lichaam en geest alles doen wat U wilt, U heeft gezegd dat U op mijn welzijn van lichaam en geest zullen letten, mijn vertrouwen is helemaal zeker dat U dat zult doen.

Mijn tranen van pijn zullen tranen van geluk zijn, Uw sexuele wensen zullen mijn opdracht zijn, U heeft geen beperking als U mijn lichaam wilt gebruiken. Ik knikte en zei, oke m nu jij. Ook m zijn antwoord was duidelijk, Meester ik hoop dat ik ooit ook Uw eigendom mag zijn, dat U me wilt trainen tot wat U wilt dat ik zal zijn.

Net als v er zijn sexueel en fysiek geen beperkingen in wat U met mijn lichaam of geest zult doen. Ze pakte mij bij de haren vast en trok mijn gezicht tegen haar kut aan. De laatste druppels pis likte ik uit haar kutje. Toen ik haar kutje had schoongelikt liet ze mijn haren los en duwde mijn gezicht weg. Adrie zat op zijn hurken onder de douche.

Er liep een slang van de douche naar zijn kont. Dit doe jij straks ook. Uit die gaatjes en uit zijn kont liep water. Zorg er goed voor. Als we klachten krijgen dat je niet schoon bent of we merken het zelf, dan volgt er straf. Ik stapte bij Adrie in de kleine douchecabine. Adrie had de metalen buis nog vast en deed een stap opzij. Ik kwam nu onder de koude kraan te staan en ik voelde hoe Adrie de metalen buis richting mijn sterretje dirigeerde.

Langzaam kreeg ik de hele buis in mijn darmen. Op het moment dat ik helemaal opgevuld was voelde ik het koude water in mijn darmen. Adrie bewoog de buis op en neer in mijn darmen.

Na 2 minuten haalde Adrie de buis uit mijn kont. Eerst trok hij aan beide benen kousen aan. Daaroverheen een kort rokje met een wit topje daarboven. Als laatste trok hij een pruik met lange blonde haren over zijn hoofd. Het duurde niet lang of ik stond naast mijn schoonvader in dezelfde outfit.

Zei mijn schoonmoeder terwijl ze een de lades open trok. Ze haalde twee metalen buttpluggs tevoorschijn. Gehoorzaam bukte Adrie voor over en met 1 duw, boorde Denise de buttplug in Adrie' s kont. Alleen het roze steentje aan het uiteinde van de plug was nog zichtbaar. Nu alleen nog een paar hakken aantrekken en jullie zijn echte werkmeisjes. En dan bedoel ik: Het ontvangen van echte grote mannenpikken.

Tijdens jullie werk houd je de butplug in. De handelingen van vanmorgen doen jullie voortaan zelf. En denk maar niet dat we er niet achter komen dat jullie warm water gebruiken": Smorgens om 9 uur is de tafel gedekt, voor het ontbijt.

Ook voor eventuele gasten die blijven slapen. Dit geld ook voor de lunch om Voor de rest zorgen jullie ervoor dat het huis schoon blijft. Elke dag onze bedden opmaken hoort er natuurlijk ook bij. Maar als echte dienstmeid weet je natuurlijk wat je taken zijn. En nu, aan het werk. Het is bijna 9 uur. Te laat de tafel gedekt betekent straf. Denise en Karin begonnen te lachen. Hierdoor begon mijn lul op te zwellen in zijn kooitje.

De pijn schoot weer door mijn lichaam en krampachtig hield ik de trapleuning vast om niet te vallen. In de keuken aangekomen was Adrie al begonnen met het dekken van de tafel. Ik keek op de klok en zag dat het 2 minuten voor negen was.

Snel hielp ik Adrie met het dekken van de tafel. Een minuut later kwamen de beide meesteressen de keuken binnen. Ze gingen elk zitten en voor 9 uur was het ons gelukt om de tafel te dekken. Trots en een beetje opgelucht dat het gelukt was stonden we in de keuken. De tafel is niet compleet gedekt. Dat betekent straf vanavond. Adrie snelde naar een keukenkastje en zonder morren ruimde hij de scherven op. Wij willen rustig eten. De bedden opgemaakt, wc' s schoongemaakt, poetsen, wassen en dweilen.

Door de vele bewegingen drukte de buttplug vaak tegen mijn prostaat. Dit tot gevolg dat mijn stijve pik weer knel kwam te zitten in zijn kooi. De pijn en de frustratie dat mijn kooi op slot zat maakte het werk er niet gemakkelijker op.

De meesteressen waren na de middag vertrokken om te shoppen. Savonds na het eten ruimden we de tafel af en na de tijd moesten we aantreden op zolder. De deur van de zolder ging open en daar kwamen moeder en dochter de kamer binnen lopen. Meesteres Karin had een goudkleurig strak leren jurkje aan.

Het jurkje zat strak over haar kontje. Daaronder droeg ze een paar goudkleurige naaldhakken. Haar borsten knelden boven haar decolete uit. In haar hand had ze een zweepje met meerdere leren riempjes. Meesteres Denise had een strak korset aan met halve cups, waardoor haar borsten goed zichtbaar waren. Daaronder droeg ze een paar lange laarzen met naaldhakken met een leren broek die als 1 geheel tot aan haar middel zat.

Aan de voorkant van de laarzen zaten veters die tot over de knie strak waren aangetrokken. Aan haar beide armen droeg ze zwarte handschoenen tot aan haar ellebogen. In haar hand had ze een lange leren zweep opgerold. Het geluid van de twee paar hakken vulde de zolderkamer. Het aanzicht van deze twee meesteressen deed mijn pik weer opzwellen. Het geile gevoel ging al gauw weer over in pijn. Op handen en knieën. Op het moment dat karin de ballenklem ophaalde, hoorde ik de kettingen in het plafond bewegen.

De armen van Adrie werden met de kettingen boven zijn hoofd getrokken. Hij kon amper nog staan op de hakken. Mijn ballen werden tussen mijn benen door strak vastgepakt en aangetrokken. Ik voelde dat de klem tegen mijn kont gezet werd en mijn ballen werden in de klem geplaatst.

Naarmate de schroeven strakker werden aangedraaid, ging het klemmende gevoel in mijn ballen over in pijn. Een klein tikje op mijn ballen en Denise zei: Jullie tellen mee en halverwege ruilen we om. Na slag 25 stapte meesteres Karin van mijn rug af.

Een opluchting ging door mijn pik en ballen toen de klem er af werd gehaald. Het duurde niet lang of ik stond met mijn handen boven mijn hoofd te wachten op mijn volgende straf. De eerste paar slagen op mijn rug leek ik niet te voelen. Het pak slaag op mijn ballen zorgde ervoor dat ik alleen daar nog pijn voelde. Na slag 10 ging de deur van de zolder open.

Alle ogen waren gericht op de persoon die achter de deur tevoorschijn kwam. Zei Denise "Graag een haak in de muur voor de matras. Hetzelfde als voor de andere matras. Terwijl hij begon met het open maken van zijn kist kreeg ik slag 11 met de zweep. Ik hoorde ook Adrie een klap krijgen en hij zei: En slag 12 volgde. Geconcentreerd telde ik door tot Adrie en ik werden beide losgemaakt uit onze posities.

Joris was net klaar met het vastmaken van de haak in de muur. Net of het de gewoonste zaak van de wereld was, was hij toeschouwer van de straf van Adrie en mijzelf. Hij ruimde zijn kist in en stond op.

..

Ik zoek een geile vrouw negerin milfonderdanige slaaf neuk me snel

Even later keek ze me terwijl M haar door bleef neuken vragend aan, ik hoefde alleen maar ja te knikken en zoals verwacht liet ze zich gaan en kwam ze voor een tweede keer intens klaar.

Ik tikte M op zijn schouder en zei oke ga staan. Hij volgde dit direct op, hoewel hij stond na te hijgen wist hij dat hij en zijn vrouw nu mijn speeltjes waren en ik hun op elke wijze kon ge- en misbruiken. Toen hij net stond liet ik me door mijn knieën zakken en al snel was ik hem diep aan het pijpen.

Wat is het toch heerlijk om de kutsappen van je eigen slet op een grote harde paal van een ander te proeven. Na even gepijpt te hebben kreeg ik echt zin om hem klaar te pijpen. Ik stopte even met pijpen en keek v aan en zei, lik zijn kontje. Zonder af te wachten was v al snel achter m en was ze zijn kontje aan het likken. Ik voelde dat m op het punt stond klaar te komen, dat wilde ik nog niet, ik vond het pijpen gewoon te lekker en wilde nog niet dat hij klaar zou komen.

Opnieuw stopte ik en keek naar mijn slet, die was inmiddels al weer bijgekomen en lag naar ons te kijken, ik zei alleen maar het woord strap-on en al snel zag ik dat mijn slet naar onze slaapkamer liep. In no-time kwam ze terug, ik was inmiddels verder gegaan met het diep pijpen van m. Mijn slet ging achter m staan, v maakte plaats voor haar even later zag ik dat mijn slet m bij de heupen vast hield en anaal bezit van hem nam.

Ik hoorde haar zeggen, zo slaafje ik zal je kont even helemaal ruw neuken, ze pakte zijn heupen vast en ik kon al pijpend voelen dat ze m hard aan het neuken was, zo staand neuken ging beter dan ik verwacht had. Mijn slet was m echt ruw aan het neuken met de strap-on. Ik stopte even en zei tegen v ga iets terug zitten en zorg dat m je opengesperde kut kan zien, maak jezelf klaar voor zijn ogen.

Ook nu voldeed v direct aan mijn opdracht, ik ging verder met het lekker pijpen en genoot volop. Na min voelde ik dat v het niet meer zou houden en begon nog fanatieker te pijpen, even later hoorde ik m kreunen en kwam hij diep in mijn mond klaar. Ik bleef pijpen en zuigen tot ik voelde dat m verslapte. Op dat moment hoorde ik v achter me gillen, ik schrok maar zag al snel waarom ze gilde v kwam schreeuwend van genot klaar, blijkbaar vond ze het een geil gezicht dat haar man door een andere man klaar gepijpt werd terwijl een vrouw hem met een strap-on hard neukt.

Ik zag dat v haar hele lichaam aan het schokken was en haar grote tieten hard op en neer gingen, dit was echt een heerlijk gezicht. In een paar tellen was ook ik naakt, geil geworden van het pijpen en wat ik zag en hoorde, het is immers erg geil als je een vrouw intens klaar kunt horen komen, was mijn paal lekker hard.

Zonder rekening met v te houden draaide ik haar in de positie waar ik zin in had, namelijk op zijn hondjes. Ik had al gezien dat tussen de zwarte schaamlippen geil rose aan de binnenkant zat, dit was een geil gezicht.

Nu ze net was klaar gekomen stond haar kut open en was het goed zichtbaar. Ik zette mijn eikel tussen de zwarte schaamlippen en hield haar aan haar heupen vast. Met een harde stoot ramde ik mijn harde paal in haar zwarte kut ze gilde van genot, het verbaasde me hoe strak ze was, maar omdat ze zo nat was ging het hoewel strak toch erg soepel.

Ik voelde onder het neuken dat haar zware memmen op en neer gingen, daarom draaide ik haar heel iets, ik kon nu in de spiegel die we in de kamer hebben zien hoe de zware memmen op en neer gingen, wat een geil gezicht. Ook zag ik in de spiegel dat mijn slet af stond te wachten wat ze voor me kon doen, ik keek haar in de spiegel aan en zei, laat je lekker gaan, misbruik hem maar voor eigen genot, ik speel even met deze zwarte slet, jij kunt hem voor eigen genot inzetten.

Mijn slet glimlachte en liep naar m toe, ik ging verder met het spelen van de geile zwarte v. Het duurde niet lang of ik voelde dat ik klaar zou komen, daar had ik nog geen zin in dus ik stopte met pompen om mijn aankomende orgasme af te laten zakken. Toen ik tot rust gekomen was trok ik me terug uit haar kut en keek in de spiegel, ik zag dat mijn slet net de strap-on af wilde doen, ik stopte dit door te zeggen, wacht neuk eerst haar reet ruimer voor me. Mijn slet kwam snel aangelopen, ik maakte plaats voor haar, ze nam positie achter v en ik hield de strap-on voor v haar kontgaatje.

Mijn slet keek me met een glimlach aan en zei, wil Meester ruim, heel ruim of extreem ruim? Ik gaf mijn slet een kus en zei, iets ruimer dan haar hoerenkut. Mijn slet hield v bij haar heupen vast en zei, oke hoer, hier komt die, ik zal je voorbereiden voor mijn eigenaar. Op het zelfde moment begon ze met haar grote strap-on te pompen, ik zag dat v dit pijnlijk vond maar ze liet niets horen. Ik wilde geil blijven en nam positie bij haar hoofd, ze reageerde niet snel en voor ik iets kon zeggen greep mijn slet v bij de haren en trok haar hoofd omhoog, mijn slet zei kort, als mijn eigenaar met zijn goddelijke penis bij je hoofd is dien je hem, open je mond.

Hoewel v schrok begreep ze direct wat mijn slet en ik wilde, al snel was ze ondanks de pijn in haar kontje me overtuigd aan het pijpen. Ik dacht aan de opmerking dat v en m sperma geil zijn en alle twee het "moeten" pijpen een echt genot vinden.

Ik kon voelen dan v echt ervaren was en me bijna net zo lekker als mijn eigen slet aan het pijpen was. Op dat moment keek ik naar m die stond netjes te wachten op de volgende opdracht, ik wees naast zijn vrouw, hij begreep direct wat ik wilde en nam naast haar plaats.

Nu wisselde ik het af, dan neukte ik m dan neukte ik v in de mond, alle twee waren ze duidelijk gewend ook diep in hun keel geneukt te worden. Ik voelde dan m als man beter kon pijpen dan de toch erg goed en zeker overtuigd pijpende v.

Omdat ik zo intensief aan het genieten was van m zijn pijpkunsten kwam het onverwacht maar daarom niet minder overtuigd. Luid heel luid gillend kwam v klaar, mijn slet keek me glimlachend aan en zei, wil mijn eigenaar deze zwarte hoer nu anaal misbruiken? Ik knikte slechts, hoewel v midden in haar orgasme was trok mijn slet zich terug uit haar kont, ik hoorde het plop geluid en genoot van v haar reactie.

Duidelijk was dat v wilde dat mijn slet door zou gaan. Voor ik iets kon zeggen greep mijn slet in, ze trok v aan de haren en zei, hoer jij bent hier om ons te dienen niet andersom. Ik trok me er niets van aan, ik was geil en wilde me nu klaar neuken. Opnieuw maakte mijn slet duidelijk dat ze me kende, ze keek me lachend aan en zei, mijn lieve eigenaar, deze zwarte hoer is klaar om U te ontvangen, U kunt zich nu lekker klaar neuken in deze zwarte hoer.

Ze keek naar m die inmiddels opnieuw een harde paal had, ze keek naar mij en zei, als mijn lieve eigenaar het goed vind laat ik de slaaf nu eerst hard werken. Zonder iets af te wachten gespte ze de strap-on af en ging naast de nog steeds op zijn hondjes zittende v liggen en zei, slaaf ik wil geneukt worden. Zelf begon ik mezelf geiler en geiler te neuken in v haar kont. Ze was anaal zelfs iets ruimer dan haar kut maar dat compenseerde ze door me lekker af te knijpen als ik aan het pompen was.

Al snel had m positie genomen en zag ik zijn mooie grote paal in de hongerige kut van mijn slet gaan. Ik hoorde haar opdracht geven hoe hij haar moest neuken, ze wilde hard en ruw geneukt worden.

Terwijl ik vol genot de zwarte kont van v aan het neuken was genoot mijn slet van m zijn grote paal. Ze keek me even later geil aan, ik zag wat ze wilde en knikte ja. Nu wilde ze niet meer wachten, zonder enige schaamte stimuleerde ze haar eigen clit en keek strak naar mij.

Ze zag aan me dat ik v nu als neukvlees behandelde en dat ik zonder gene mezelf nu aan het klaar neuken was in haar zwarte kont. Dat maakte mijn slet nog geiler, ze riep tegen m harder, neuk me harder, ik wil je pik voelen spuiten, kom slaaf neuk je Meesters klaar. Hoewel m pas door mij was leeg gezogen was hij duidelijk erg geil ik zag dat hij zo klaar zou komen, maar ik was eerder, ik voelde mijn ballen samen knijpen en genoot van het feit dat ik de zwarte slet onder me als neukvlees kon misbruiken.

Maar direct er achteraan kwam ook m hoorbaar klaar, op het moment dat m begon te spuiten in mijn geile slet was dat voor mijn slet ook het moment om geil klaar te komen. Ik zag en hoorde haar intens klaar komen. Zelf was ik zachtjes aan het na neuken, ik genoot van mijn orgasme en de nog steeds melkende kont van v. Toen ik voelde dat ik verslapte trok ik me terug uit v en liet me op mijn rug vallen om na te genieten.

Mijn slet had andere plannen, ze duwde m van zich af en zei, lik jij mijn eigenaar eens mooi schoon. Zonder iets af te wachten draaide ze v op haar rug en zei, hoer drink jij het sperma van je man maar uit mijn kut. Omdat v nu op haar rug lag kon ze makkelijk over haar gezicht gaan zitten, zelf opende ze haar kut zo ver als kon en geil zei ze, kom hoer lik mijn net klaar gekomen kut schoon.

Inmiddels was m mijn paal aan het schoon likken, opnieuw voelde ik dat m erg lekker kon pijpen en likken. Hoewel ik net was klaar gekomen kwam mijn pik opnieuw omhoog. Ik hoorde mijn slet zeggen, hoer je likt goed, ik ben schoon straks kun je me nog een keer klaar likken, direct erna stapte ze van v haar mond en keek toe hoe m mij aan het pijpen was. Ze zag ook dat ik ondanks dat ik net was klaar gekomen opnieuw een erectie had.

Ze lachte en zei, lieve eigenaar zal Uw eigendom U anaal dienen? Ik had daar wel zin in, ik zag dat ze me wilde rimmen, iets wat ik heerlijk vind, maar ik had meer zin om geneukt te worden. Daarom zei ik, nee zoek je stap-on, wetend dat m die net twee keer was klaar gekomen even rust nodig had. Mijn slet glimlachte en greep v bij de haren en zei, hoer lik mijn eigenaar zodat ik hem dadelijk lekker kan neuken. Opnieuw voelde ik dat v geen beperkingen kende en voelde ik m zijn mond diep pijpend en v haar tong in en langs mijn kontje gaan.

Mijn slet had al snel de strap-on om en liep met strap-on weg, even snel was ze terug, ze had glijmiddel gehaald. Ze kent me goed en heeft me vaak genoeg geneukt om te weten dat ik geneukt worden lekker vind maar wel glijmiddel nodig heb. Toen ze de strap-on ingesmeerd had duwde ik m aan de kant, ik had zin om op zijn hondjes geneukt te worden. Direct voelde ik mijn slet achter me die heel voorzichtig begon met het inbrengen van de toch wel grote strap-on.

Toen de eikel van de strao-op eenmaal binnen was ging het soepel. De mij zo bekende strap-on was een groot genot, ik zag v bewegen en bedacht me hoe geil ik het vond om de schaamlippen die van buiten zwart en van binnen rose zijn te zien.

Daarom gaf ik v opdracht om voor me plaats te nemen en vlak voor mijn gezicht met open kut met zichzelf te spelen. Met de vingers van haar ene hand hield ze haar kut open, met de andere hand was ze zichzelf geiler aan het maken, ik zag dat er druppels sperma uit haar kont kwamen, dat maakte het nog geiler. Ik schrok op uit mijn gedachten toen ik mijn slet streng hoorde zeggen, slaaf waarom bij jij niet aan het pijpen?

Als door een bij gestoken dook m onder me en voelde ik opnieuw hoe diep hij me pijpte, wat kon deze man lekker pijpen. Ik genoot in volle teugen, mijn slet ervaren als ze is hoe ik het lekker vind om geneukt te worden wist exact welk tempo ze aan moest houden om me geiler te maken, m die me diep heel diep aan het pijpen was en het heerlijke uitzicht van de geile zwarte hoer die haar kut openlijk aan het verwennen was. Ook zag ik als ik over haar kut heen keek de grote tieten op en neer gaan.

Opeens werd ik uit mijn gedachten opgeschrikt, ik hoorde mijn slet zeggen, mijn lieve eigenaar, de slaaf is weer klaar om U te dienen. Ik keek opzij en zag tot mijn grote verbazing dat m inderdaad al weer een erectie had. Mijn slet kent me echt goed, zal Uw eigendom plaats maken? Ik had wel zin in een echte paal en zei alleen maar ja. Mijn slet trok zich terug en nam de regie volledig over. Ze gaf m opdracht om mij te neuken, m kwam onder me vandaan en ik hoorde mijn mooie slet opdrachten geven.

Toen voelde ik de harde paal van m tegen mijn gaatje en de handen van mijn slet op mijn billen. Langzaam nam m bezit van mijn kontje en voelde ik me lekker opgevuld. Het was te lang geleden dat ik een echte paal in mijn kontje had gehad, natuurlijk mijn slet neukt me heerlijk met de strap-on, maar een echte paal is dan toch heel anders. Toen m eenmaal in ritme was kwam mijn slet bij mijn oor en fluisterde, mag ik mijn lieve eigenaar leeg zuigen of vind mijn lieve eigenaar het geiler om door een geile zwarte hoer leeg gezogen te worden.

Voor ik kon antwoorden hoorde ik mijn slet zeggen, zwarte hoer kom hier en zuig mijn lieve eigenaar helemaal leeg. Zorg ervoor dat je geen druppel zult morsen, je slikt het niet door. Direct stopte m met het spelen van haar kut en ging ze onder me liggen in een soort standje 69, voor zover het dan nog standje 69 is. Ze kon nu goed zien hoe m in en uit mijn kontje ging en me echt heerlijk aan het neuken was. Zelf nam ze mijn paal in haar mond en liet die tot achter in haar keel gaan.

Mijn slet had blijkbaar ook zin in de zwarte hoer want ze nam plaats voor haar kut en zonder voorspel trok ze met haar handen de kutlippen van elkaar en begon ze de hoer geil te likken.

Ik zag dat ze af en toe in de clit beet, blijkbaar was v erg geil geworden van het spelen met zichzelf, met gesmoorde kreten en gewoon doorpijpend kwam ze dan ook al na 2 min klaar. Dit was voor mij zo geil dat ook ik het niet meer kon houden en voelde dat ik klaar ging komen.

Ik riep dan ook tegen m harder, neuk me harder. Direct voldeed m hieraan ik voelde mijn sperma omhoog komen, bij de tweede straal in v haar gulzige mond voelde ik dat ook m nu klaar zou komen, dat maakte me nog geiler. Terwijl m nu ook begon te spuiten kwamen de laatste restjes uit mijn paal. Ik hoorde mijn slet roepen, hoer je slikt het niet door. Toen m uitgespoten was trok hij zich terug uit me en zonder opdracht voelde ik zijn mond op mijn kontje en zijn tong likkend van zijn eigen sperma dronk hij me leeg.

Mijn slet gaf v opdracht om onder me uit te komen, ze ging voor me staan en geil tongend voor mijn gezicht zag ik de twee lekkere onderdanige vrouwen mijn sperma verdelen. Mijn slet speelde met de tepels van v en kneep er nu en dan erg hard in, hoewel v soms in elkaar kromp gaf ze verder geen krimp. Nadat ze zo een tijdje geil tongend voor me zaten was ook m klaar om mij weer helemaal schoon te likken.

Nu had ik even rust nodig en zei dan ook dat ik nu eerst iets wilde drinken. Ik stond op en nam plaats in mijn stoel, mijn slet kwam voor me knielde neer en kuste mijn voeten, met de woorden dank U mijn eigenaar stond ze op en liep naar de keuken om iets te drinken te halen. Ook m knielde voor me neer en kuste mijn voeten, met de woorden, Meester ik hoop op een dag U ook als eigenaar te mogen aanspreken mijn lichaam en geest zijn klaar voor U stond ze op.

Nu was het m die knielde en mijn voeten kuste en zei, Meester U mag me zonder enige beperking verder gebruiken op elke wijze die U wenst. Ik was erg tevreden, m en v namen plaats aan mijn voeten, toen mijn slet met drinken binnen kwam maakte ze plaats voor haar zodat mijn slet op haar zo vertrouwde plek kon zitten. Mijn slet vind het heerlijk om aan mijn voeten te zitten voor haar echt haar plek. Omdat mijn slet gehoord had wat m en v tegen me gezegd had ging ze er verder op in.

Ze keek me aan en zei, lieve eigenaar heb ik toestemming om te spreken? Ik knikte, dat was altijd genoeg voor mijn slet. Ze kent mijn wensen, mijn behoeftes en is in hart en nieren mijn eigendom. Ze keek naar v en m en zei, we hebben net kennis gemaakt, mijn Eigenaar en ik zelf ook zijn erg tevreden over de eerste sessie. Het sexueel dienen zijn wij dus tevreden over, maar jullie weten ook dat mijn lieve Eigenaar ook erg hard kan zijn met de zweep en andere lichamelijke folteringen, zijn jullie daar ook klaar voor?

Ze keek eerst v aan, ze sloeg haar blik neer ten teken van haar onderdanigheid aan mijn slet en zei, Meesteres wij hebben al ervaring met andere Dominanten, maar tot nu toe heb ik altijd moeite gehad om een Dominant echt te vertouwen bij U en Uw eigenaar voelde ik me direct onderdanig en vertrouwd.

U en Uw eigenaar mogen me pijnigen en mijn lichaam op elke wijze die U wilt misbruiken, Uw heeft alle twee mijn vertrouwen vanaf het moment dat ik bij U binnen ben gekomen. Dit is de eerste keer dat ik zeker weet dat U mij zult trainen zoals ik al jaren wens. Pijn is voor mij zoals U weet het ultieme genot.. Mijn slet keek naar m zijn reactie was nog duidelijker, Meesteres v heeft alles al gezegd, ik kan me er alleen maar bij aansluiten, zoals U weet geniet ik van pijn, maar anders als v kan ik er niet op klaar komen, maar voor U mag het geen beperking zijn en mag U me pijnigen zoveel als U en Uw eigenaar dat wensen.

Er viel even een stilte en mijn slet keek me aan. Ik keek naar v en zei jij eerst. Haar antwoord was duidelijk, Meester ik heb slechts een wens, met toestemming van Uw eigendom de Meesteres zou ik graag getraind worden om in rang onder Uw eigendom ook Uw volledige eigendom te worden. U mag met mijn lichaam en geest alles doen wat U wilt, U heeft gezegd dat U op mijn welzijn van lichaam en geest zullen letten, mijn vertrouwen is helemaal zeker dat U dat zult doen.

Mijn tranen van pijn zullen tranen van geluk zijn, Uw sexuele wensen zullen mijn opdracht zijn, U heeft geen beperking als U mijn lichaam wilt gebruiken.

Ik knikte en zei, oke m nu jij. Ook m zijn antwoord was duidelijk, Meester ik hoop dat ik ooit ook Uw eigendom mag zijn, dat U me wilt trainen tot wat U wilt dat ik zal zijn. Net als v er zijn sexueel en fysiek geen beperkingen in wat U met mijn lichaam of geest zult doen. Ze pakte mij bij de haren vast en trok mijn gezicht tegen haar kut aan. De laatste druppels pis likte ik uit haar kutje. Toen ik haar kutje had schoongelikt liet ze mijn haren los en duwde mijn gezicht weg. Adrie zat op zijn hurken onder de douche.

Er liep een slang van de douche naar zijn kont. Dit doe jij straks ook. Uit die gaatjes en uit zijn kont liep water. Zorg er goed voor. Als we klachten krijgen dat je niet schoon bent of we merken het zelf, dan volgt er straf.

Ik stapte bij Adrie in de kleine douchecabine. Adrie had de metalen buis nog vast en deed een stap opzij. Ik kwam nu onder de koude kraan te staan en ik voelde hoe Adrie de metalen buis richting mijn sterretje dirigeerde. Langzaam kreeg ik de hele buis in mijn darmen. Op het moment dat ik helemaal opgevuld was voelde ik het koude water in mijn darmen. Adrie bewoog de buis op en neer in mijn darmen. Na 2 minuten haalde Adrie de buis uit mijn kont. Eerst trok hij aan beide benen kousen aan.

Daaroverheen een kort rokje met een wit topje daarboven. Als laatste trok hij een pruik met lange blonde haren over zijn hoofd. Het duurde niet lang of ik stond naast mijn schoonvader in dezelfde outfit. Zei mijn schoonmoeder terwijl ze een de lades open trok. Ze haalde twee metalen buttpluggs tevoorschijn. Gehoorzaam bukte Adrie voor over en met 1 duw, boorde Denise de buttplug in Adrie' s kont. Alleen het roze steentje aan het uiteinde van de plug was nog zichtbaar.

Nu alleen nog een paar hakken aantrekken en jullie zijn echte werkmeisjes. En dan bedoel ik: Het ontvangen van echte grote mannenpikken. Tijdens jullie werk houd je de butplug in. De handelingen van vanmorgen doen jullie voortaan zelf. En denk maar niet dat we er niet achter komen dat jullie warm water gebruiken": Smorgens om 9 uur is de tafel gedekt, voor het ontbijt.

Ook voor eventuele gasten die blijven slapen. Dit geld ook voor de lunch om Voor de rest zorgen jullie ervoor dat het huis schoon blijft. Elke dag onze bedden opmaken hoort er natuurlijk ook bij. Maar als echte dienstmeid weet je natuurlijk wat je taken zijn. En nu, aan het werk. Het is bijna 9 uur.

Te laat de tafel gedekt betekent straf. Denise en Karin begonnen te lachen. Hierdoor begon mijn lul op te zwellen in zijn kooitje. De pijn schoot weer door mijn lichaam en krampachtig hield ik de trapleuning vast om niet te vallen.

In de keuken aangekomen was Adrie al begonnen met het dekken van de tafel. Ik keek op de klok en zag dat het 2 minuten voor negen was. Snel hielp ik Adrie met het dekken van de tafel. Een minuut later kwamen de beide meesteressen de keuken binnen. Ze gingen elk zitten en voor 9 uur was het ons gelukt om de tafel te dekken.

Trots en een beetje opgelucht dat het gelukt was stonden we in de keuken. De tafel is niet compleet gedekt. Dat betekent straf vanavond. Adrie snelde naar een keukenkastje en zonder morren ruimde hij de scherven op. Wij willen rustig eten. De bedden opgemaakt, wc' s schoongemaakt, poetsen, wassen en dweilen.

Door de vele bewegingen drukte de buttplug vaak tegen mijn prostaat. Dit tot gevolg dat mijn stijve pik weer knel kwam te zitten in zijn kooi. De pijn en de frustratie dat mijn kooi op slot zat maakte het werk er niet gemakkelijker op. De meesteressen waren na de middag vertrokken om te shoppen.

Savonds na het eten ruimden we de tafel af en na de tijd moesten we aantreden op zolder. De deur van de zolder ging open en daar kwamen moeder en dochter de kamer binnen lopen. Meesteres Karin had een goudkleurig strak leren jurkje aan. Het jurkje zat strak over haar kontje.

Daaronder droeg ze een paar goudkleurige naaldhakken. Haar borsten knelden boven haar decolete uit. In haar hand had ze een zweepje met meerdere leren riempjes. Meesteres Denise had een strak korset aan met halve cups, waardoor haar borsten goed zichtbaar waren. Daaronder droeg ze een paar lange laarzen met naaldhakken met een leren broek die als 1 geheel tot aan haar middel zat. Aan de voorkant van de laarzen zaten veters die tot over de knie strak waren aangetrokken.

Aan haar beide armen droeg ze zwarte handschoenen tot aan haar ellebogen. In haar hand had ze een lange leren zweep opgerold. Het geluid van de twee paar hakken vulde de zolderkamer. Het aanzicht van deze twee meesteressen deed mijn pik weer opzwellen. Het geile gevoel ging al gauw weer over in pijn. Op handen en knieën.

Op het moment dat karin de ballenklem ophaalde, hoorde ik de kettingen in het plafond bewegen. De armen van Adrie werden met de kettingen boven zijn hoofd getrokken.

Hij kon amper nog staan op de hakken. Mijn ballen werden tussen mijn benen door strak vastgepakt en aangetrokken. Ik voelde dat de klem tegen mijn kont gezet werd en mijn ballen werden in de klem geplaatst. Naarmate de schroeven strakker werden aangedraaid, ging het klemmende gevoel in mijn ballen over in pijn. Een klein tikje op mijn ballen en Denise zei: Jullie tellen mee en halverwege ruilen we om. Na slag 25 stapte meesteres Karin van mijn rug af. Een opluchting ging door mijn pik en ballen toen de klem er af werd gehaald.

Het duurde niet lang of ik stond met mijn handen boven mijn hoofd te wachten op mijn volgende straf. De eerste paar slagen op mijn rug leek ik niet te voelen. Het pak slaag op mijn ballen zorgde ervoor dat ik alleen daar nog pijn voelde. Na slag 10 ging de deur van de zolder open. Alle ogen waren gericht op de persoon die achter de deur tevoorschijn kwam. Zei Denise "Graag een haak in de muur voor de matras. Hetzelfde als voor de andere matras. Terwijl hij begon met het open maken van zijn kist kreeg ik slag 11 met de zweep.

Ik hoorde ook Adrie een klap krijgen en hij zei: En slag 12 volgde. Geconcentreerd telde ik door tot Adrie en ik werden beide losgemaakt uit onze posities. Joris was net klaar met het vastmaken van de haak in de muur. Net of het de gewoonste zaak van de wereld was, was hij toeschouwer van de straf van Adrie en mijzelf. Hij ruimde zijn kist in en stond op.

..


Ik koos voor die andere straf. Ik moest op mijn handen knieën blijven zitten en even hoorde ik helemaal niets. Plotseling een voelde ik 2 handen mijn billen van en elkaar trekken en een grote klodder glijmiddel werd op mijn aars gespoten. Blijkbaar zat ik vlak voor een bed op de grond en moest een klein eindje naar voren kruipen zodat ik mijn hoofd op het latex matras kon leggen. Ik kreeg het bevel om met mijn eigen handen mijn billen uit elkaar te houden en zo mijn aars aan te bieden.

Ik hoorde de Meesteres om mij heen lopen en plotseling met een enorme pijnscheut werd er een dildo in 1 keer in mijn kont geduwd en begon mijn Meesteres mij keihard met mijn die dildo in mijn reet te neuken. Ik kermde en gilde van de pijn, maar na even begon ik het lekker te vinden en stond mijn pik weer stijf overeind. Mijn Meesteres neukte me wel 10 minuten lang en misschien wel langer. Tijdens het neuken maakte zij voor alles uit, van gore slaaf, vieze anaalslet en dat ik niets waard was met mijn kleine pikkie 18 cm.

Ik was maar voor 1 ding goed en dat was gebruikt worden door die dat maar zou willen. Zo plotseling als ze de dildo in mijn aars had geramd zo plotseling stopte ze ook weer.

Ik zat nog steeds op mijn knieën met mijn hoofd op de rand van het bed en de dildo in mijn reet. De Meesteres pakte mijn beide polsen deed daar touwen om heen en maakte deze vast aan het bed. Ik kon nu geen kant meer op en ondanks de pijn wilde ik dat ook helemaal niet. Ik voelde dat mijn Meesteres voor mij op het bed kwam zitten met aan elke kant van mijn hoofd een been.

Ik moest mijn hoofd recht draaien en haar verwennen , ondanks dat ik vastzat had ik toch wel bewegingsruimte. Ik begon met haar knieën te kussen en al snel kreeg ik het commando om beter mijn best te doen en haar te beffen. Ik ging nu met mijn tong naar haar heerlijk gladgeschoren kut en begon langzaam op haar lippen te sabbelen en te likken. Na dit een tijdje gedaan te hebben nam ik haar klit in mijn mond en begon er op te zuigen en met het puntje van mijn tong speelde ik er mee. Mjn Meesteres lag te kreunen en te kronkelen en hield mijn hoofd met beide handen stevig tegen haar kut aangeduwd.

Ik lag haar zo al een kwartier te beffen en volgens mij was ze al 2 keer klaargekomen, maar ik moest door blijven likken. Opeens voelde ik dat de dildo uit mijn kont werd getrokken en hoorde ik mijn Meesteres zeggen dat dit haar verassing was.

Ik voelde iets tegen mijn aars aangeduwd worden die nog een beetje open stond van de dildo, maar dit was veel dikker, een enorme pijn schoot door mijn aars toen er iets volledig in mijn kont werd geschoven. Toen naar zoals voelde er iets heel diks van 25 cm in mijn kont zat hield het stil. Mijn Meesteres hield me stevig vast en verwijderde mijn blinddoek. Ze zei kijk maar achterom, ik wil je voorstellen aan mijn huisslaaf. Ik keek achterom en daar stond een enorme neger met zijn pik diep in mijn kont begraven.

Ik lachte naar me en vroeg zijn Meesteres of hij mij nu mocht gaan neuken. Onze Meesteres zei dat dit mocht als hij maar langzaam aan het tempo zou opvoeren omdat ze ze toch wel bang was dat dat ik zou uitscheuren. De slaaf begon mij langzaam te neuken en naar verloop van tijd begon ik nog lekker te vinden ook. Na enige tijd maakte de Meesteres mij los en moest ik op mijn rug op de rand van het bed komen liggen, zij ging met haar zeik natte kut op mijn gezicht zitten en de andere slaaf schoof zijn knuppel weer bij mij naar binnen.

Ik moest de Meesteres weer likken en ook haar kont niet vergeten. Na verloop van tijd dacht ik dat die slaaf nu weleens klaar zou moeten komen, maar hij hield het maar vol.

Mijn Meesteres kwam wel luid kreunend klaar onder het roepen dat ze het zo geil vond om mij geneukt te zien worden door haar slaaf. Toen ze klaarkwam ging ze iets omhoog zitten en keek tegen haar heerlijke kut en kont aan. Ze vertelde dat ze nog een verassing voor me had en gaf haar slaaf opdracht om in mijn reet klaar te komen zodra ze de andere verassing liet zien. De slaaf begon me zo mogelijk nog harder en dieper te neuken en toen ik weer op keek naar de kut van mijn Meesteres, begon ze mij vol in mijn gezicht te pissen.

Ik moest mijn mond open doen en zo veel mogelijk doorslikken. De slaaf neukte zich klaar in mijn reet en met een enorme brul voelde ik voor het eerst van mijn leven zaad in mijn darmen spuiten.

Toen ze allebei klaar waren en bij gekomen werd ik losgemaakt. Als dank mocht ik op de rand van het bed gaan zitten en moest ik de andere slaaf ze enorme lul helemaal schoon likken en pijpen. Die lul was zo enorm dat ik hier zeker 10 minuten over deed, maar ook omdat ik het best lekker vond. Toen zijn pik weer helemaal schoon was kreeg ik nog een laatste verassing, mijn Meesteres ging op haar knieën zitten en begon me werkelijk heer te pijpen. Toen ik bijna klaar kwam commandeerde de andere slaaf dat ik mijn mond open moest doen piste me ook nog eens helemaal onder.

Ik kwam heerlijk in de mond van de Meesteres klaar en heb volgens nog nooit zoveel gespoten. Hiermee eindigde de sessie en zijn we nog heerlijk met zijn drieën onder de douche geweest om ons helemaal schoon te spoelen. Ik had al gezien dat tussen de zwarte schaamlippen geil rose aan de binnenkant zat, dit was een geil gezicht. Nu ze net was klaar gekomen stond haar kut open en was het goed zichtbaar. Ik zette mijn eikel tussen de zwarte schaamlippen en hield haar aan haar heupen vast.

Met een harde stoot ramde ik mijn harde paal in haar zwarte kut ze gilde van genot, het verbaasde me hoe strak ze was, maar omdat ze zo nat was ging het hoewel strak toch erg soepel.

Ik voelde onder het neuken dat haar zware memmen op en neer gingen, daarom draaide ik haar heel iets, ik kon nu in de spiegel die we in de kamer hebben zien hoe de zware memmen op en neer gingen, wat een geil gezicht. Ook zag ik in de spiegel dat mijn slet af stond te wachten wat ze voor me kon doen, ik keek haar in de spiegel aan en zei, laat je lekker gaan, misbruik hem maar voor eigen genot, ik speel even met deze zwarte slet, jij kunt hem voor eigen genot inzetten.

Mijn slet glimlachte en liep naar m toe, ik ging verder met het spelen van de geile zwarte v. Het duurde niet lang of ik voelde dat ik klaar zou komen, daar had ik nog geen zin in dus ik stopte met pompen om mijn aankomende orgasme af te laten zakken.

Toen ik tot rust gekomen was trok ik me terug uit haar kut en keek in de spiegel, ik zag dat mijn slet net de strap-on af wilde doen, ik stopte dit door te zeggen, wacht neuk eerst haar reet ruimer voor me. Mijn slet kwam snel aangelopen, ik maakte plaats voor haar, ze nam positie achter v en ik hield de strap-on voor v haar kontgaatje. Mijn slet keek me met een glimlach aan en zei, wil Meester ruim, heel ruim of extreem ruim?

Ik gaf mijn slet een kus en zei, iets ruimer dan haar hoerenkut. Mijn slet hield v bij haar heupen vast en zei, oke hoer, hier komt die, ik zal je voorbereiden voor mijn eigenaar. Op het zelfde moment begon ze met haar grote strap-on te pompen, ik zag dat v dit pijnlijk vond maar ze liet niets horen.

Ik wilde geil blijven en nam positie bij haar hoofd, ze reageerde niet snel en voor ik iets kon zeggen greep mijn slet v bij de haren en trok haar hoofd omhoog, mijn slet zei kort, als mijn eigenaar met zijn goddelijke penis bij je hoofd is dien je hem, open je mond. Hoewel v schrok begreep ze direct wat mijn slet en ik wilde, al snel was ze ondanks de pijn in haar kontje me overtuigd aan het pijpen.

Ik dacht aan de opmerking dat v en m sperma geil zijn en alle twee het "moeten" pijpen een echt genot vinden. Ik kon voelen dan v echt ervaren was en me bijna net zo lekker als mijn eigen slet aan het pijpen was. Op dat moment keek ik naar m die stond netjes te wachten op de volgende opdracht, ik wees naast zijn vrouw, hij begreep direct wat ik wilde en nam naast haar plaats. Nu wisselde ik het af, dan neukte ik m dan neukte ik v in de mond, alle twee waren ze duidelijk gewend ook diep in hun keel geneukt te worden.

Ik voelde dan m als man beter kon pijpen dan de toch erg goed en zeker overtuigd pijpende v. Omdat ik zo intensief aan het genieten was van m zijn pijpkunsten kwam het onverwacht maar daarom niet minder overtuigd. Luid heel luid gillend kwam v klaar, mijn slet keek me glimlachend aan en zei, wil mijn eigenaar deze zwarte hoer nu anaal misbruiken? Ik knikte slechts, hoewel v midden in haar orgasme was trok mijn slet zich terug uit haar kont, ik hoorde het plop geluid en genoot van v haar reactie.

Duidelijk was dat v wilde dat mijn slet door zou gaan. Voor ik iets kon zeggen greep mijn slet in, ze trok v aan de haren en zei, hoer jij bent hier om ons te dienen niet andersom. Ik trok me er niets van aan, ik was geil en wilde me nu klaar neuken. Opnieuw maakte mijn slet duidelijk dat ze me kende, ze keek me lachend aan en zei, mijn lieve eigenaar, deze zwarte hoer is klaar om U te ontvangen, U kunt zich nu lekker klaar neuken in deze zwarte hoer.

Ze keek naar m die inmiddels opnieuw een harde paal had, ze keek naar mij en zei, als mijn lieve eigenaar het goed vind laat ik de slaaf nu eerst hard werken. Zonder iets af te wachten gespte ze de strap-on af en ging naast de nog steeds op zijn hondjes zittende v liggen en zei, slaaf ik wil geneukt worden.

Zelf begon ik mezelf geiler en geiler te neuken in v haar kont. Ze was anaal zelfs iets ruimer dan haar kut maar dat compenseerde ze door me lekker af te knijpen als ik aan het pompen was. Al snel had m positie genomen en zag ik zijn mooie grote paal in de hongerige kut van mijn slet gaan. Ik hoorde haar opdracht geven hoe hij haar moest neuken, ze wilde hard en ruw geneukt worden.

Terwijl ik vol genot de zwarte kont van v aan het neuken was genoot mijn slet van m zijn grote paal. Ze keek me even later geil aan, ik zag wat ze wilde en knikte ja. Nu wilde ze niet meer wachten, zonder enige schaamte stimuleerde ze haar eigen clit en keek strak naar mij.

Ze zag aan me dat ik v nu als neukvlees behandelde en dat ik zonder gene mezelf nu aan het klaar neuken was in haar zwarte kont. Dat maakte mijn slet nog geiler, ze riep tegen m harder, neuk me harder, ik wil je pik voelen spuiten, kom slaaf neuk je Meesters klaar.

Hoewel m pas door mij was leeg gezogen was hij duidelijk erg geil ik zag dat hij zo klaar zou komen, maar ik was eerder, ik voelde mijn ballen samen knijpen en genoot van het feit dat ik de zwarte slet onder me als neukvlees kon misbruiken. Maar direct er achteraan kwam ook m hoorbaar klaar, op het moment dat m begon te spuiten in mijn geile slet was dat voor mijn slet ook het moment om geil klaar te komen.

Ik zag en hoorde haar intens klaar komen. Zelf was ik zachtjes aan het na neuken, ik genoot van mijn orgasme en de nog steeds melkende kont van v. Toen ik voelde dat ik verslapte trok ik me terug uit v en liet me op mijn rug vallen om na te genieten. Mijn slet had andere plannen, ze duwde m van zich af en zei, lik jij mijn eigenaar eens mooi schoon. Zonder iets af te wachten draaide ze v op haar rug en zei, hoer drink jij het sperma van je man maar uit mijn kut.

Omdat v nu op haar rug lag kon ze makkelijk over haar gezicht gaan zitten, zelf opende ze haar kut zo ver als kon en geil zei ze, kom hoer lik mijn net klaar gekomen kut schoon. Inmiddels was m mijn paal aan het schoon likken, opnieuw voelde ik dat m erg lekker kon pijpen en likken. Hoewel ik net was klaar gekomen kwam mijn pik opnieuw omhoog.

Ik hoorde mijn slet zeggen, hoer je likt goed, ik ben schoon straks kun je me nog een keer klaar likken, direct erna stapte ze van v haar mond en keek toe hoe m mij aan het pijpen was. Ze zag ook dat ik ondanks dat ik net was klaar gekomen opnieuw een erectie had.

Ze lachte en zei, lieve eigenaar zal Uw eigendom U anaal dienen? Ik had daar wel zin in, ik zag dat ze me wilde rimmen, iets wat ik heerlijk vind, maar ik had meer zin om geneukt te worden. Daarom zei ik, nee zoek je stap-on, wetend dat m die net twee keer was klaar gekomen even rust nodig had. Mijn slet glimlachte en greep v bij de haren en zei, hoer lik mijn eigenaar zodat ik hem dadelijk lekker kan neuken.

Opnieuw voelde ik dat v geen beperkingen kende en voelde ik m zijn mond diep pijpend en v haar tong in en langs mijn kontje gaan. Mijn slet had al snel de strap-on om en liep met strap-on weg, even snel was ze terug, ze had glijmiddel gehaald. Ze kent me goed en heeft me vaak genoeg geneukt om te weten dat ik geneukt worden lekker vind maar wel glijmiddel nodig heb.

Toen ze de strap-on ingesmeerd had duwde ik m aan de kant, ik had zin om op zijn hondjes geneukt te worden. Direct voelde ik mijn slet achter me die heel voorzichtig begon met het inbrengen van de toch wel grote strap-on. Toen de eikel van de strao-op eenmaal binnen was ging het soepel. De mij zo bekende strap-on was een groot genot, ik zag v bewegen en bedacht me hoe geil ik het vond om de schaamlippen die van buiten zwart en van binnen rose zijn te zien.

Daarom gaf ik v opdracht om voor me plaats te nemen en vlak voor mijn gezicht met open kut met zichzelf te spelen. Met de vingers van haar ene hand hield ze haar kut open, met de andere hand was ze zichzelf geiler aan het maken, ik zag dat er druppels sperma uit haar kont kwamen, dat maakte het nog geiler. Ik schrok op uit mijn gedachten toen ik mijn slet streng hoorde zeggen, slaaf waarom bij jij niet aan het pijpen? Als door een bij gestoken dook m onder me en voelde ik opnieuw hoe diep hij me pijpte, wat kon deze man lekker pijpen.

Ik genoot in volle teugen, mijn slet ervaren als ze is hoe ik het lekker vind om geneukt te worden wist exact welk tempo ze aan moest houden om me geiler te maken, m die me diep heel diep aan het pijpen was en het heerlijke uitzicht van de geile zwarte hoer die haar kut openlijk aan het verwennen was.

Ook zag ik als ik over haar kut heen keek de grote tieten op en neer gaan. Opeens werd ik uit mijn gedachten opgeschrikt, ik hoorde mijn slet zeggen, mijn lieve eigenaar, de slaaf is weer klaar om U te dienen.

Ik keek opzij en zag tot mijn grote verbazing dat m inderdaad al weer een erectie had. Mijn slet kent me echt goed, zal Uw eigendom plaats maken? Ik had wel zin in een echte paal en zei alleen maar ja. Mijn slet trok zich terug en nam de regie volledig over. Ze gaf m opdracht om mij te neuken, m kwam onder me vandaan en ik hoorde mijn mooie slet opdrachten geven.

Toen voelde ik de harde paal van m tegen mijn gaatje en de handen van mijn slet op mijn billen. Langzaam nam m bezit van mijn kontje en voelde ik me lekker opgevuld. Het was te lang geleden dat ik een echte paal in mijn kontje had gehad, natuurlijk mijn slet neukt me heerlijk met de strap-on, maar een echte paal is dan toch heel anders.

Toen m eenmaal in ritme was kwam mijn slet bij mijn oor en fluisterde, mag ik mijn lieve eigenaar leeg zuigen of vind mijn lieve eigenaar het geiler om door een geile zwarte hoer leeg gezogen te worden. Voor ik kon antwoorden hoorde ik mijn slet zeggen, zwarte hoer kom hier en zuig mijn lieve eigenaar helemaal leeg. Zorg ervoor dat je geen druppel zult morsen, je slikt het niet door. Direct stopte m met het spelen van haar kut en ging ze onder me liggen in een soort standje 69, voor zover het dan nog standje 69 is.

Ze kon nu goed zien hoe m in en uit mijn kontje ging en me echt heerlijk aan het neuken was. Zelf nam ze mijn paal in haar mond en liet die tot achter in haar keel gaan.

Mijn slet had blijkbaar ook zin in de zwarte hoer want ze nam plaats voor haar kut en zonder voorspel trok ze met haar handen de kutlippen van elkaar en begon ze de hoer geil te likken. Ik zag dat ze af en toe in de clit beet, blijkbaar was v erg geil geworden van het spelen met zichzelf, met gesmoorde kreten en gewoon doorpijpend kwam ze dan ook al na 2 min klaar. Dit was voor mij zo geil dat ook ik het niet meer kon houden en voelde dat ik klaar ging komen. Ik riep dan ook tegen m harder, neuk me harder.

Direct voldeed m hieraan ik voelde mijn sperma omhoog komen, bij de tweede straal in v haar gulzige mond voelde ik dat ook m nu klaar zou komen, dat maakte me nog geiler. Terwijl m nu ook begon te spuiten kwamen de laatste restjes uit mijn paal. Ik hoorde mijn slet roepen, hoer je slikt het niet door. Toen m uitgespoten was trok hij zich terug uit me en zonder opdracht voelde ik zijn mond op mijn kontje en zijn tong likkend van zijn eigen sperma dronk hij me leeg.

Mijn slet gaf v opdracht om onder me uit te komen, ze ging voor me staan en geil tongend voor mijn gezicht zag ik de twee lekkere onderdanige vrouwen mijn sperma verdelen. Mijn slet speelde met de tepels van v en kneep er nu en dan erg hard in, hoewel v soms in elkaar kromp gaf ze verder geen krimp.

Nadat ze zo een tijdje geil tongend voor me zaten was ook m klaar om mij weer helemaal schoon te likken. Nu had ik even rust nodig en zei dan ook dat ik nu eerst iets wilde drinken. Ik stond op en nam plaats in mijn stoel, mijn slet kwam voor me knielde neer en kuste mijn voeten, met de woorden dank U mijn eigenaar stond ze op en liep naar de keuken om iets te drinken te halen. Ook m knielde voor me neer en kuste mijn voeten, met de woorden, Meester ik hoop op een dag U ook als eigenaar te mogen aanspreken mijn lichaam en geest zijn klaar voor U stond ze op.

Nu was het m die knielde en mijn voeten kuste en zei, Meester U mag me zonder enige beperking verder gebruiken op elke wijze die U wenst. Ik was erg tevreden, m en v namen plaats aan mijn voeten, toen mijn slet met drinken binnen kwam maakte ze plaats voor haar zodat mijn slet op haar zo vertrouwde plek kon zitten.

Mijn slet vind het heerlijk om aan mijn voeten te zitten voor haar echt haar plek. Omdat mijn slet gehoord had wat m en v tegen me gezegd had ging ze er verder op in. Ze keek me aan en zei, lieve eigenaar heb ik toestemming om te spreken? Ik knikte, dat was altijd genoeg voor mijn slet. Ze kent mijn wensen, mijn behoeftes en is in hart en nieren mijn eigendom.

Ze keek naar v en m en zei, we hebben net kennis gemaakt, mijn Eigenaar en ik zelf ook zijn erg tevreden over de eerste sessie. Het sexueel dienen zijn wij dus tevreden over, maar jullie weten ook dat mijn lieve Eigenaar ook erg hard kan zijn met de zweep en andere lichamelijke folteringen, zijn jullie daar ook klaar voor? Ze keek eerst v aan, ze sloeg haar blik neer ten teken van haar onderdanigheid aan mijn slet en zei, Meesteres wij hebben al ervaring met andere Dominanten, maar tot nu toe heb ik altijd moeite gehad om een Dominant echt te vertouwen bij U en Uw eigenaar voelde ik me direct onderdanig en vertrouwd.

U en Uw eigenaar mogen me pijnigen en mijn lichaam op elke wijze die U wilt misbruiken, Uw heeft alle twee mijn vertrouwen vanaf het moment dat ik bij U binnen ben gekomen. Dit is de eerste keer dat ik zeker weet dat U mij zult trainen zoals ik al jaren wens.

Pijn is voor mij zoals U weet het ultieme genot.. Mijn slet keek naar m zijn reactie was nog duidelijker, Meesteres v heeft alles al gezegd, ik kan me er alleen maar bij aansluiten, zoals U weet geniet ik van pijn, maar anders als v kan ik er niet op klaar komen, maar voor U mag het geen beperking zijn en mag U me pijnigen zoveel als U en Uw eigenaar dat wensen. Er viel even een stilte en mijn slet keek me aan. Ik keek naar v en zei jij eerst. Haar antwoord was duidelijk, Meester ik heb slechts een wens, met toestemming van Uw eigendom de Meesteres zou ik graag getraind worden om in rang onder Uw eigendom ook Uw volledige eigendom te worden.

U mag met mijn lichaam en geest alles doen wat U wilt, U heeft gezegd dat U op mijn welzijn van lichaam en geest zullen letten, mijn vertrouwen is helemaal zeker dat U dat zult doen. Mijn tranen van pijn zullen tranen van geluk zijn, Uw sexuele wensen zullen mijn opdracht zijn, U heeft geen beperking als U mijn lichaam wilt gebruiken. Ik knikte en zei, oke m nu jij. Ook m zijn antwoord was duidelijk, Meester ik hoop dat ik ooit ook Uw eigendom mag zijn, dat U me wilt trainen tot wat U wilt dat ik zal zijn.

Net als v er zijn sexueel en fysiek geen beperkingen in wat U met mijn lichaam of geest zult doen. Ook wil ik U danken voor de eerste sessie, deze heb ik als erg rijk ervaren goedekeuze at gmail is het adres van de auteur Het enige wat ik nog kan zeggen dat ik U en Uw eigendom heel graag zal dienen als slaaf of sex object of wat U maar wenst. Ik keek naar mijn slet, ze keek terug zonder brutaal te kijken iets wat ze ook nooit zal doen. Toen vleide ze zich tegen mijn been en zei, lieve eigenaar we moeten nu niet meer praten maar hun trainen zoals U ze wilt hebben.

Misbruik hun, folter ze, exploiteer hun, gebruik ze alsof ze nu al Uw eigendom zijn. Ik boog voorover en kuste mijn super slet en zei kort, haal mijn koffer. Met een brede glimlach sprong ze op en rende mijn heerlijke slet naar onze slaapkamer. Ze was direct terug met mijn BDSM koffer en opende die netjes voor me.

Ze keek me aan en zei vol verwachting, lieve eigenaar kan Uw slet iets voor U doen? Ik zakte achterover en zei, ja zet die zwarte hoer voor me vast. Ik nam nog iets te drinken en zag hoe mijn ervaren slet heel snel m vast gezet had, de armen boven haar hoofd vast aan het plafond, de benen gespreid zodat ze als het ware in een grote X stond.

Opnieuw zag ik de stevige zwarte vrouw met haar grote tieten staan, nu zag ik pas echt goed hoe groot en donker haar tepels zijn en nam me voor ook daarmee eens haar grenzen op te zoeken.

Toen mijn slet m vast gezet had stapte ze terug met de woorden, lieve eigenaar, uw zwarte hoer is klaar om misbruikt te worden. Inderdaad ze stond stabiel in de X gebonden, blinddoek voor te wachten op wat zou komen. Ik liep naar de lekker uitziende zwarte slavin, ik rook dat ze ondanks het intense sexuele gebruik toch heerlijk rook. Om haar lichaam beter te leren kennen en om haar lichaam vertrouwd met mij te maken begon ik haar te keuren, haar gebit, de hardheid van haar billen, de rek van haar schaamlippen, de hardheid van haar buik enz.

Ze reageerde op alles erg ontspannen, ik voelde dat ze zich niet opgelaten voelde en fluisterde in haar oor, zal ik je eerst met een lieve zweep opwarmen of denk je dat je snel klaar bent voor het echte werk? Hoewel ik erg geniet van het opbouwen van een sessie besloot ik om haar te testen, ik koos voor een middel harde zweep, dus geen inslag zweep maar een toch al redelijk harde zweep. Ik zag dat mijn slet haar juist neer gezet had, ze stond stabiel in de ruim 2 meter hoge spiegel kon ik haar gezicht en voorkant zien zodat ik non-verbaal haar reactie kon zien en haar welzijn in de gaten kon houden, vervolgens concentreerde ik me en liet de eerste slag op haar bil neer komen.

Hoewel ze schrok zag ik dat ze direct hersteld was dat stelde me tevreden. Geconcentreerd starte ik een sessie van 10 slagen, ook hier reageerde ze verbazingwekkend goed op, nu al was duidelijk deze geile zwarte slavin genoot van de zweep. Daarom starte ik een redelijk pittige sessie van zweepslagen op haar billen en zachtere slagen op bovenrug en benen.

Ik zag dat ze erg ontspannen aan de touwen was gaan hangen een volgend teken dat ik zeker nog niet aan de grens was, ik keek naar mijn eigendom, ze lachte en zei, lieve Eigenaar, we hebben gevonden wat we zochten, deze zwarte slet kan veel meer hebben.Gratis seksfilms mobiel holland gangbang

  • 172
  • 109
  • Dikke lesbische vrouwen neukend stel
  • Onderdanige slaaf neuk me snel
  • PIJPENDE MANNEN NEUKEN IN DE HUISKAMER


Sex zoeken rijpe vrouw komt klaar


Tijdens deze chatsessies heb ik haar beschreven waar ik naar op zoek ben en wat ik wel en wat ik niet zou willen doen. Zo heb ik haar verteld dat ik graag volledig gedomineerd en vernederd wil worden.

Dat ik bi-schierig ben en het erg geil vind om anaal gepakt te worden. Er gaat mij weinig te ver alleen met poep heb ik niets en ik wil natuurlijk ook geen blijvende schade aan mijn lijf, verder zo zij zich helemaal mogen uitleven. We maakten een afspraak voor een dinsdagavond. Toch behoorlijk gespannen en een beetje zenuwachtig over wat komen zou ging ik op weg.

Bij haar studio aangekomen was ik verbijsterd. Ik had natuurlijk al wel een foto van haar gezien via het mail, maar in werkelijkheid sloeg ze alles, wat een geweldig geil en lekker wijf. Toen ik binnen was hebben we eerst wat gedronken en nogmaals mijn wensen en do’s en dont's doorgesproken. I voelde me op een gespannen manier op mijn gemak en zag het helemaal zitten. Ze was lief en attent. Toen ik mijn drankje op had sloeg haar stemming om en commandeerde ze mij op strenge toon om mij helemaal uit te kleden wat ik geblinddoekt moest doen.

Eenmaal naakt moest ik in de houding gaan staan met mijn handen op mijn hoofd en gespreide benen. Ik voelde dat ze om mij heen liep en soms met haar vingertoppen zachtjes mijn huid en lichaam beroerde, het was spannend en ik stond te genieten.

Opeen voelde ik haar hand om zak en ze kneep er hard in, ik kon wel door de grond zakken en een kreun kon ik niet onderdrukken. Dit leverde mij gelijk een harde tik met een zweep op mijn kont op. Ik mocht geen geluid maken en als ik dat nog een keer zou doen kreeg ik straf.

Ik antwoordde, Ja Meesteres. Fout ik mocht geen geluid maken, ik moest me bukken en kreeg 10 harde klappen op mijn kont te verwerken, op elke bil 5. Hierna kreeg ik wat kleding van haar aan, maar kon niet zien wat. Ze kleedde mij zelf en voorzichtig aan ik kon wel voelen dat het van latex was. Hierna begeleidde ze mij naar de muur waar ik aan een Andreas kruis werd vastgezet. Ze kwam naar me toe en begon me langzaam met een stroken zweep te slaan plotseling hield ze op en was het een tijdje erg stil opeens weer die sterke hand om mijn ballen en ze bond mijn hele zak strak op.

Daarna kreeg ik een paar klemmen op mijn zak met gewichten eraan en weer kon ik een pijnkreet niet onderdrukken. Weer kreeg ik straf, 15 klappen met een zweepje tegen mijn ballen en pik die inmiddels snaar strak stond.

Na de 15 klappen die ik ternauwernood zonder gekreun en geluid kon incasseren plaatste op mijn tepels klemmen en hing daar ook een paar gewichten aan. Toen deze geplaatst waren maakte ze mij los van het kruis en moest ik handen en knieën op de grond gaan zitten. Ik kreeg een halsband om en een riem daaraan en moest als een hond achter haar aan door de studio kruipen.

De gewichten aan mijn ballen en tepels slingerde behoorlijk heen en weer en dit deed echt pijn, ik kon een kreun dan ook niet onderdrukken, helaas weer straf.

Ik had haar verteld dat ik het lekker vond om anaal gepakt te worden, maar dat ik niet veel of grote voorwerpen in mijn kont gewend was, hooguit een vinger van mijn vrouw. De Meesteres was zo lief dat ik mocht kiezen wat voor straf ik zou krijgen weer een aantal klappen met een zweep 25 in totaal of een andere straf. Van de andere meester moet ik mijn mond openhouden en dan zie ik hoe zijn pompende lul klaar komt in de slaaf. Als hij zijn pik uit de kut trekt gaat deze gelijk in mijn mond.

Ik zuig het zaad van de pik en dan drukt de meester hem weer in de volgespoten kut om vervolgens weer mijn mond te vullen. Dit herhaalt hij een paar keer en ondertussen lekt er ook zaad uit de kut op mijn gezicht. De slaaf krijgt opdracht het zaad in mijn mond te deponeren en gaat gehurkt boven me zitten dan. Hij laat zijn kutje zakken tot op mijn geopende mond en perst het zaad er uit wat ik vervolgens door moet slikken.

Ondertussen is mijn meester even vertrokken en krijg ik de pik van de andere meester in me. Terwijl hij me gaat neuken krijgt zijn slaaf toestemming klaar te komen in mijn mond. Al snel loost hij een grote lading zaad in mijn pijp mond. Ook mijn kut word snel gevuld met zaad en dan gaan ze weg.

Mijn eigen meester komt er dan weer net aan en ik moet volgen naar zijn auto. In de koffer moet ik liggen terwijl we onderweg zijn. Als de koffer weer opengaat zijn we in een bos aangekomen en moet ik mijn meester te voer volgen. Ik moet zelf een bundel touw meenemen. Een grote boomstam ligt scheef omhoog op een andere boomstam en hier moet ik overheen plaats nemen.

De voeten er bij langs naar beneden en dan word ik met touw aan de stam vastgebonden. Mijn handen worden langs mijn lichaam gebonden.

Ondertussen zijn er ook 2 mannen aangekomen welke duidelijk bevriend zijn met mijn meester. Mijn meester duwt zij pik in me en begint mij nu te neuken en ik moet mijn mond openen voor de 2 mannen. Om de beurt moet hun pik in mijn mond en vervolgens moet ik mijn mond openhouden terwijl zij zich leeg trekken en hun zaad in mijn mond en tegen mn gezicht lozen.

Beide staan ze aan een kant van mijn hoofd en houden hun pik voor mijn mond. Ik moet ze schoon likken en voel dan hoe ook mijn meester zijn sappen in mijn darmen loost. Terwijl hij naar mijn gezicht komt en zijn pik in mijn pijp mond schuift voel ik mijn kutje wee dor een stuk vlees vullen en word nogmaals geneukt.

Mijn meester neukt mijn mond. Ik raak helemaal gek van de combinatie van een neukende pik in mijn mond en kutje. Als de 2de man alweer aan beurt is mij te neuken omdat de andere zijn zaad heeft geloosd is mijn meester nog bezig mijn mond te neuken en duwt ver naar binnen. Ik moet kokhalzen maar het begint ook te wennen. De meester spuit zijn zaad diep in mijn keel en vervolgens word mijn kut ook nog eens volgepompt. Mijn meester pakt iets en schuift het in mijn kut. Al snel krijg ik in de gaten dat het een trechter is doordat ik warm pis in me voel stromen.

Als mijn kut dan goed vol met sappen zit word de trechter gelijk verwisseld door een plug. Ik word weer losgemaakt en mag meekomen naar de auto.

Ik zette mijn eikel tussen de zwarte schaamlippen en hield haar aan haar heupen vast. Met een harde stoot ramde ik mijn harde paal in haar zwarte kut ze gilde van genot, het verbaasde me hoe strak ze was, maar omdat ze zo nat was ging het hoewel strak toch erg soepel. Ik voelde onder het neuken dat haar zware memmen op en neer gingen, daarom draaide ik haar heel iets, ik kon nu in de spiegel die we in de kamer hebben zien hoe de zware memmen op en neer gingen, wat een geil gezicht.

Ook zag ik in de spiegel dat mijn slet af stond te wachten wat ze voor me kon doen, ik keek haar in de spiegel aan en zei, laat je lekker gaan, misbruik hem maar voor eigen genot, ik speel even met deze zwarte slet, jij kunt hem voor eigen genot inzetten. Mijn slet glimlachte en liep naar m toe, ik ging verder met het spelen van de geile zwarte v.

Het duurde niet lang of ik voelde dat ik klaar zou komen, daar had ik nog geen zin in dus ik stopte met pompen om mijn aankomende orgasme af te laten zakken. Toen ik tot rust gekomen was trok ik me terug uit haar kut en keek in de spiegel, ik zag dat mijn slet net de strap-on af wilde doen, ik stopte dit door te zeggen, wacht neuk eerst haar reet ruimer voor me.

Mijn slet kwam snel aangelopen, ik maakte plaats voor haar, ze nam positie achter v en ik hield de strap-on voor v haar kontgaatje. Mijn slet keek me met een glimlach aan en zei, wil Meester ruim, heel ruim of extreem ruim? Ik gaf mijn slet een kus en zei, iets ruimer dan haar hoerenkut. Mijn slet hield v bij haar heupen vast en zei, oke hoer, hier komt die, ik zal je voorbereiden voor mijn eigenaar.

Op het zelfde moment begon ze met haar grote strap-on te pompen, ik zag dat v dit pijnlijk vond maar ze liet niets horen. Ik wilde geil blijven en nam positie bij haar hoofd, ze reageerde niet snel en voor ik iets kon zeggen greep mijn slet v bij de haren en trok haar hoofd omhoog, mijn slet zei kort, als mijn eigenaar met zijn goddelijke penis bij je hoofd is dien je hem, open je mond. Hoewel v schrok begreep ze direct wat mijn slet en ik wilde, al snel was ze ondanks de pijn in haar kontje me overtuigd aan het pijpen.

Ik dacht aan de opmerking dat v en m sperma geil zijn en alle twee het "moeten" pijpen een echt genot vinden. Ik kon voelen dan v echt ervaren was en me bijna net zo lekker als mijn eigen slet aan het pijpen was.

Op dat moment keek ik naar m die stond netjes te wachten op de volgende opdracht, ik wees naast zijn vrouw, hij begreep direct wat ik wilde en nam naast haar plaats. Nu wisselde ik het af, dan neukte ik m dan neukte ik v in de mond, alle twee waren ze duidelijk gewend ook diep in hun keel geneukt te worden. Ik voelde dan m als man beter kon pijpen dan de toch erg goed en zeker overtuigd pijpende v. Omdat ik zo intensief aan het genieten was van m zijn pijpkunsten kwam het onverwacht maar daarom niet minder overtuigd.

Luid heel luid gillend kwam v klaar, mijn slet keek me glimlachend aan en zei, wil mijn eigenaar deze zwarte hoer nu anaal misbruiken? Ik knikte slechts, hoewel v midden in haar orgasme was trok mijn slet zich terug uit haar kont, ik hoorde het plop geluid en genoot van v haar reactie. Duidelijk was dat v wilde dat mijn slet door zou gaan. Voor ik iets kon zeggen greep mijn slet in, ze trok v aan de haren en zei, hoer jij bent hier om ons te dienen niet andersom.

Ik trok me er niets van aan, ik was geil en wilde me nu klaar neuken. Opnieuw maakte mijn slet duidelijk dat ze me kende, ze keek me lachend aan en zei, mijn lieve eigenaar, deze zwarte hoer is klaar om U te ontvangen, U kunt zich nu lekker klaar neuken in deze zwarte hoer. Ze keek naar m die inmiddels opnieuw een harde paal had, ze keek naar mij en zei, als mijn lieve eigenaar het goed vind laat ik de slaaf nu eerst hard werken.

Zonder iets af te wachten gespte ze de strap-on af en ging naast de nog steeds op zijn hondjes zittende v liggen en zei, slaaf ik wil geneukt worden. Zelf begon ik mezelf geiler en geiler te neuken in v haar kont. Ze was anaal zelfs iets ruimer dan haar kut maar dat compenseerde ze door me lekker af te knijpen als ik aan het pompen was. Al snel had m positie genomen en zag ik zijn mooie grote paal in de hongerige kut van mijn slet gaan. Ik hoorde haar opdracht geven hoe hij haar moest neuken, ze wilde hard en ruw geneukt worden.

Terwijl ik vol genot de zwarte kont van v aan het neuken was genoot mijn slet van m zijn grote paal. Ze keek me even later geil aan, ik zag wat ze wilde en knikte ja.

Nu wilde ze niet meer wachten, zonder enige schaamte stimuleerde ze haar eigen clit en keek strak naar mij. Ze zag aan me dat ik v nu als neukvlees behandelde en dat ik zonder gene mezelf nu aan het klaar neuken was in haar zwarte kont. Dat maakte mijn slet nog geiler, ze riep tegen m harder, neuk me harder, ik wil je pik voelen spuiten, kom slaaf neuk je Meesters klaar. Hoewel m pas door mij was leeg gezogen was hij duidelijk erg geil ik zag dat hij zo klaar zou komen, maar ik was eerder, ik voelde mijn ballen samen knijpen en genoot van het feit dat ik de zwarte slet onder me als neukvlees kon misbruiken.

Maar direct er achteraan kwam ook m hoorbaar klaar, op het moment dat m begon te spuiten in mijn geile slet was dat voor mijn slet ook het moment om geil klaar te komen. Ik zag en hoorde haar intens klaar komen. Zelf was ik zachtjes aan het na neuken, ik genoot van mijn orgasme en de nog steeds melkende kont van v. Toen ik voelde dat ik verslapte trok ik me terug uit v en liet me op mijn rug vallen om na te genieten. Mijn slet had andere plannen, ze duwde m van zich af en zei, lik jij mijn eigenaar eens mooi schoon.

Zonder iets af te wachten draaide ze v op haar rug en zei, hoer drink jij het sperma van je man maar uit mijn kut. Omdat v nu op haar rug lag kon ze makkelijk over haar gezicht gaan zitten, zelf opende ze haar kut zo ver als kon en geil zei ze, kom hoer lik mijn net klaar gekomen kut schoon.

Inmiddels was m mijn paal aan het schoon likken, opnieuw voelde ik dat m erg lekker kon pijpen en likken. Hoewel ik net was klaar gekomen kwam mijn pik opnieuw omhoog. Ik hoorde mijn slet zeggen, hoer je likt goed, ik ben schoon straks kun je me nog een keer klaar likken, direct erna stapte ze van v haar mond en keek toe hoe m mij aan het pijpen was.

Ze zag ook dat ik ondanks dat ik net was klaar gekomen opnieuw een erectie had. Ze lachte en zei, lieve eigenaar zal Uw eigendom U anaal dienen? Ik had daar wel zin in, ik zag dat ze me wilde rimmen, iets wat ik heerlijk vind, maar ik had meer zin om geneukt te worden. Daarom zei ik, nee zoek je stap-on, wetend dat m die net twee keer was klaar gekomen even rust nodig had. Mijn slet glimlachte en greep v bij de haren en zei, hoer lik mijn eigenaar zodat ik hem dadelijk lekker kan neuken.

Opnieuw voelde ik dat v geen beperkingen kende en voelde ik m zijn mond diep pijpend en v haar tong in en langs mijn kontje gaan. Mijn slet had al snel de strap-on om en liep met strap-on weg, even snel was ze terug, ze had glijmiddel gehaald.

Ze kent me goed en heeft me vaak genoeg geneukt om te weten dat ik geneukt worden lekker vind maar wel glijmiddel nodig heb. Toen ze de strap-on ingesmeerd had duwde ik m aan de kant, ik had zin om op zijn hondjes geneukt te worden. Direct voelde ik mijn slet achter me die heel voorzichtig begon met het inbrengen van de toch wel grote strap-on.

Toen de eikel van de strao-op eenmaal binnen was ging het soepel. De mij zo bekende strap-on was een groot genot, ik zag v bewegen en bedacht me hoe geil ik het vond om de schaamlippen die van buiten zwart en van binnen rose zijn te zien.

Daarom gaf ik v opdracht om voor me plaats te nemen en vlak voor mijn gezicht met open kut met zichzelf te spelen. Met de vingers van haar ene hand hield ze haar kut open, met de andere hand was ze zichzelf geiler aan het maken, ik zag dat er druppels sperma uit haar kont kwamen, dat maakte het nog geiler. Ik schrok op uit mijn gedachten toen ik mijn slet streng hoorde zeggen, slaaf waarom bij jij niet aan het pijpen?

Als door een bij gestoken dook m onder me en voelde ik opnieuw hoe diep hij me pijpte, wat kon deze man lekker pijpen. Ik genoot in volle teugen, mijn slet ervaren als ze is hoe ik het lekker vind om geneukt te worden wist exact welk tempo ze aan moest houden om me geiler te maken, m die me diep heel diep aan het pijpen was en het heerlijke uitzicht van de geile zwarte hoer die haar kut openlijk aan het verwennen was.

Ook zag ik als ik over haar kut heen keek de grote tieten op en neer gaan. Opeens werd ik uit mijn gedachten opgeschrikt, ik hoorde mijn slet zeggen, mijn lieve eigenaar, de slaaf is weer klaar om U te dienen. Ik keek opzij en zag tot mijn grote verbazing dat m inderdaad al weer een erectie had.

Mijn slet kent me echt goed, zal Uw eigendom plaats maken? Ik had wel zin in een echte paal en zei alleen maar ja. Mijn slet trok zich terug en nam de regie volledig over. Ze gaf m opdracht om mij te neuken, m kwam onder me vandaan en ik hoorde mijn mooie slet opdrachten geven. Toen voelde ik de harde paal van m tegen mijn gaatje en de handen van mijn slet op mijn billen.

Langzaam nam m bezit van mijn kontje en voelde ik me lekker opgevuld. Het was te lang geleden dat ik een echte paal in mijn kontje had gehad, natuurlijk mijn slet neukt me heerlijk met de strap-on, maar een echte paal is dan toch heel anders. Toen m eenmaal in ritme was kwam mijn slet bij mijn oor en fluisterde, mag ik mijn lieve eigenaar leeg zuigen of vind mijn lieve eigenaar het geiler om door een geile zwarte hoer leeg gezogen te worden.

Voor ik kon antwoorden hoorde ik mijn slet zeggen, zwarte hoer kom hier en zuig mijn lieve eigenaar helemaal leeg. Zorg ervoor dat je geen druppel zult morsen, je slikt het niet door. Direct stopte m met het spelen van haar kut en ging ze onder me liggen in een soort standje 69, voor zover het dan nog standje 69 is.

Ze kon nu goed zien hoe m in en uit mijn kontje ging en me echt heerlijk aan het neuken was. Zelf nam ze mijn paal in haar mond en liet die tot achter in haar keel gaan. Mijn slet had blijkbaar ook zin in de zwarte hoer want ze nam plaats voor haar kut en zonder voorspel trok ze met haar handen de kutlippen van elkaar en begon ze de hoer geil te likken. Ik zag dat ze af en toe in de clit beet, blijkbaar was v erg geil geworden van het spelen met zichzelf, met gesmoorde kreten en gewoon doorpijpend kwam ze dan ook al na 2 min klaar.

Dit was voor mij zo geil dat ook ik het niet meer kon houden en voelde dat ik klaar ging komen. Ik riep dan ook tegen m harder, neuk me harder. Direct voldeed m hieraan ik voelde mijn sperma omhoog komen, bij de tweede straal in v haar gulzige mond voelde ik dat ook m nu klaar zou komen, dat maakte me nog geiler. Terwijl m nu ook begon te spuiten kwamen de laatste restjes uit mijn paal.

Ik hoorde mijn slet roepen, hoer je slikt het niet door. Toen m uitgespoten was trok hij zich terug uit me en zonder opdracht voelde ik zijn mond op mijn kontje en zijn tong likkend van zijn eigen sperma dronk hij me leeg. Mijn slet gaf v opdracht om onder me uit te komen, ze ging voor me staan en geil tongend voor mijn gezicht zag ik de twee lekkere onderdanige vrouwen mijn sperma verdelen.

Mijn slet speelde met de tepels van v en kneep er nu en dan erg hard in, hoewel v soms in elkaar kromp gaf ze verder geen krimp. Nadat ze zo een tijdje geil tongend voor me zaten was ook m klaar om mij weer helemaal schoon te likken.

Nu had ik even rust nodig en zei dan ook dat ik nu eerst iets wilde drinken. Ik stond op en nam plaats in mijn stoel, mijn slet kwam voor me knielde neer en kuste mijn voeten, met de woorden dank U mijn eigenaar stond ze op en liep naar de keuken om iets te drinken te halen.