Schreeuwend klaarkomen opgerekte kut

Gratis pijp erotische massage hilversum

Na het ontbijt hielp ik Ans met opruimen en we hielpen Sjaak nog mee om de caravan die nog niet helemaal goed stond op zijn plaats te zetten en de voortent er aan te maken. Als dan alles klaar is zet Sjaak de tuinstoelen weer op zijn plaats en Ans trekt haar shirtje uit en gaat topless op de stoel liggen. Als zij ligt pakt zij haar bikinislipje vast en wipt haar kontje wat omhoog en trekt het slipje uit.

Ik zag dat zij net als ik haar kutje ook geschoren had. Ik ging op een andere stoel zitten en voor ik ging liggen trok ik mijn lange shirt uit en zag Sjaak naar mijn kutje en borsten kijken en zag de bobbel in zijn broek al wat groeien. Wat een joekel moet daar zitten, dacht ik, en voelde mijn kutje al jeuken. Ik ga even wat boodschappen doen, zei Ans, nadat zij een paar uur in de zon gelegen had. Zij pakte uit de voortent een kort zomerjurkje en trok het aan en zonder een slipje aan te trekken ging zij even later boodschappen doen.

Ik was alleen met Sjaak en werd goed geil toen ik weer naar zijn kruis keek. Ik ging op mijn buik liggen zodat hij niet zag dat er al vocht uit mijn kutje drupte. Wil je wat drinken? Ja lekker, zei ik en keek hem na toen hij de voortent in ging. Even later kwam hij met een paar glazen naar buiten en zag dat hij zijn broek uit getrokken had en nu naakt naar buitenkwam.

Ik voelde mijn kutje samentrekken toen ik zijn lange en dikke lul zag bengelen. Zijn lul was slap maar zeker wel 15 cm lang en wel 5cm dik.

Wat moest dat worden als hij hard zou worden? Hij kwam met de glazen naast mij staan en zet ze op de tuintafel. Je begint al rood te worden, je moet je insmeren, zei hij en wreef met zijn hand over mijn billen. Toen ik niets zei en het toeliet dat hij zijn hand op mijn bil had liggen, voelde ik hem zachtjes in mijn bil knijpen en met een vinger wat tussen mijn benen komen.

Ik deed mijn benen iets verder uit elkaar en dat was voor hem een teken dat ik meer wilde. Hij kwam achter mij staan en knielde achter de stoel en gaf een zoentje op mijn bil. Ik stak mijn kontje wat omhoog en ik voelde een vinger in mijn kutje komen.

Wat heb jij een lekker kontje, kreunde Sjaak en ik voelde zijn vinger dieper in mijn kutje komen. Hij zet zijn handen onder mijn heupen en trekt mij nog wat hoger en gaat al zoenend over mijn rug naar boven tot ik zijn lul tegen mijn schaamlippen voelde drukken. Ik stak mijn kontje nog wat hoger en voelde een super dikke eikel tussen mijn schaamlippen schuiven.

Aaah jaah, kreunde ik, en voelde dat hij mijn borsten vast pakte en mij zo verder over zijn enorme lul trok. Ik voelde dat mijn kutje goed opgerekt werd en beet in de handdoek die op de stoel lag en voelde zijn lul in mijn kutje kloppend nog harder worden. Langzaam begon hij mij te neuken en ik voelde zijn zware zak met de grote ballen erin tegen mijn buik slaan en even later hoorde ik Sjaak zwaarder ademen en hij kneep harder in mijn borsten en ik voelde zijn lul nog dikker worden.

Ik drukte mijn hand in mijn mond om niet te gillen en voelde dat hij mijn kutje vol spoot. Zeker tien stralen heet sperma spoot hij in mijn kutje en zijn lul bleef nog hard en na een paar minuten begon hij mij weer te neuken.

Na een poosje spoot hij nog eens acht stralen in mijn kutje. Even liet hij zijn lul nog in mijn kutje zitten en hij was nog hard toen hij hem er langzaam uittrok. Ik nam zijn eikel in mijn mond en zoog de laatste druppels er nog uit.

Met de handdoek veegde ik het sperma uit mijn kutje en mijn kutje deed pijn van de dikke lul die er in gezeten had. Ik ging op mijn rug liggen en we lagen nog in de zon toen Ans terug kwam. Zo, hier ben ik weer, zei Ans, en jullie hebben je wel vermaakt in de tijd dat ik weg was? Zij zet de boodschappen in de voortent en komt ook naakt naar buiten en ik zag dat zij haar kutje opentrok en op Sjaak zijn nog half overeind staande lul gaat zitten.

Na een par minuten begint zij harder te kreunen en ik zie haar verkrampen als Jos haar kutje ook nog een keer volspuit, die week heeft Sjaak mij nog elke dag minstens een keer volgespoten…. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. Spring naar de inhoud. Met mijn schoonouders op vakantie. Reactie Naam Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 -
Vingeren beffen maarssen sex