Sex op hooizolder homo groep sex

sex op hooizolder homo groep sex

Morgen ben ik helemaal van jou…” Inmiddels is dat nachtje slapen achter de rug, en het was een onrustig nachtje. In mijn zoetste dromen bedreven Marieke en ik éindeloos de liefde, in de heerlijkste standjes, en kwamen we allebei ontelbare keren klaar.

En vandaag gaat het écht gebeuren! Het is een prachtige dag. De zon schijnt, we hebben de autoraampjes halfopen, en ik geniet van de omgeving. Weilanden, kleine dorpjes, veel beesten. Een kronkelend riviertje wijst ons de weg. Ik kijk even opzij, naar Marieke, die relaxed en met gesloten ogen in haar stoel hangt. Ze ziet er mooi en ontzettend lekker uit. Een kort rokje, dat veel van haar prachtige lange benen laat zien. En daarboven een strak topje, waar haar volle borsten mooi in uitkomen.

Ze heeft haar halflange kastanjebruine haren in een staartje gebonden, en even fantaseer ik hoe ik haar haren lostrek en er met mijn handen doorheen woel, haar intussen heftig kussend.

Een luide claxon trekt mijn blik terug naar de weg, en net op tijd stuur ik de berm in. Ik incasseer de middelvinger van de ouwe boer op de tractor, en maak geïrriteerd een wegwerpgebaar.

Dat was trouwens mijn ome Kees. Hebben ze allemaal zo’n losse middelvinger? Alle andere mannen in onze familie gebruiken hun middelvinger uitsluitend ‘s nachts. Zijn we er trouwens al bijna? Maar dat is snel over: Mariekes moeder blijkt een schat van een mens, die me met drie dikke zoenen verwelkomt. Haar vader is een echte boer: Hij kijkt even naar Marieke, en zegt dan: We praten over wat alledaagse zaken, ik vertel wat over mijn werk, en al na een kwartier is het alsof ik kind-aan-huis ben.

Zelfs de melk krijg ik weg. Ik vind het niet lekker, maar het is absoluut niet zo vies als die supermarktrotzooi waarvan ik altijd over m’n nek ging. Na het middageten vraag ik mijn kersverse ‘schoonvader’ of hij me zijn boerderij wil laten zien.

Zonder dat ik het vraag om in de smaak te vallen, blijkt het een schot in de roos. De man is apetrots op zijn levenswerk, en het streelt ‘m dat ik daarin geïnteresseerd ben. Maar net als hij zijn overall staat aan te trekken, wordt hij weggeroepen door de jongere broer van Marieke. Eén van de koeien is aan het kalven, en er zijn problemen. De beide mannen verdwijnen snel naar ‘het kraamhok’, en Mariekes vader roept over zijn schouder dat Marieke mij graag zal rondleiden.

Het is een behoorlijk groot complex, met meerdere stallen, een werkplaats en een aantal silo’s, waar van alles ligt opgeslagen. Marieke laat me eerst de melkstal zien, en legt uit hoe de koeien door een ‘melkrobot’ worden gemolken.

Daarna maken we een lange wandeling door de weilanden, terwijl Marieke vertelt wat een boer zoal doet op een dag. Opeens staat ze stil. Ze draait naar me toe, kijkt me recht aan, en zegt: Je geeft me het gevoel dat je naar me luistert en écht om me geeft.

Ik leg m’n handen onder haar rokje op haar kleine ronde billen. Ze draagt een klein stringetje, zodat ik meteen haar blote kontje voel. Ze reageert door haar onderlichaam tegen me aan te duwen, en als ze merkt dat mijn penis al behoorlijk stijf is, begint ze zacht tegen me op te rijden.

Ik wil mijn handen verplaatsen, zodat ik haar kutje kan voelen, maar ze stopt met tongen, en zegt met haar stralende lach: Als we terug zijn op het erf, neemt Marieke me mee naar de stallen.

Omdat het zomer is, lopen de koeien overdag buiten. Daarom zijn de meeste stallen leeg, behalve de achterste stal, waar de kalfjes staan. Marieke loopt naar de jonge dieren toe, en pakt wat droogvoer om hen uit haar hand te laten eten. Als ze voorover buigt, krijg ik een prachtige blik op haar heerlijke borsten, en ik kan het dan ook niet laten om mijn rechterhand in haar decolleté te laten glijden.

Ik voel een siddering door haar lichaam gaan, en ze komt met haar rug tegen me aan staan, zodat ik mijn beide handen op haar zachte ronde borsten kan leggen. Ik kneed de heerlijke bollen en voel haar tepels stijf worden.

Ze reageert door haar kontje naar achteren te duwen, tegen mijn stijve pik aan. Ik laat één hand naar beneden glijden, en Marieke slaakt een verlekkerd kreuntje als ik onder haar rokje haar warme kutje vind. Langs het stringetje voel ik haar gezwollen schaamlipjes openstaan. Ze is al kletsnat en ik haal twee vingers door haar warme en natte spleetje, waarna ik haar genotsknopje vind. Ze reageert alsof ze een elektrische schok krijgt, en trekt dan snel haar string uit.

En als ik haar rokje een beetje optil, staat ze met haar blote kontje tegen mijn staalharde lul op te rijden. Terwijl ik met mijn ene hand nog altijd haar borsten streel, begin ik met mijn andere hand haar klitje steeds sneller te vingeren. Marieke kreunt en hijgt, en draait haar hoofd naar opzij, waar onze monden elkaar vinden in een heftige tongzoen.

Terwijl onze tongen een heftig spel spelen en ze haar kontje steeds verder maar achteren duwt, voel ik haar kutsappen op mijn vingers druipen. Ik reageer door twee vingers in haar drijfnatte poesje te steken en als ik mijn vingers razendsnel in en uit haar kutje laat gaan, voel ik haar verkrampen. En dan, als een explosie, komt haar orgasme, voor het eerst door mij veroorzaakt.

Ze hijgt en kreunt, en zakt dan door haar knieën. Ik vang haar op, en neem haar in mijn armen. Met gesloten ogen ligt ze even rustig bij te komen. Als ze haar ogen opent, druk ik een tedere kus op haar lippen. Ze glimlacht, en fluistert: Ik ben nu helemaal van jou, en ik ben nog lang niet klaar met je.

Ik was al bloedgeil, en nu ik weet dat mijn lekkere meisje in haar blote kontje – oké, onder een kort rokje – over het erf loopt, kom ik bijna spontaan klaar. Want achterin één van de stallen is een trap, en daar loopt Marieke naartoe. En hier ga ik jou laten zien dat er voor een eerste keer samen veel betere plekken zijn dan een saai bed!

Ze klimt voor me uit de trap op, en ik kijk zo onder haar rokje tegen haar heerlijke billen aan, met daartussen haar lekkere kutje, nog altijd glimmend van het vocht. Ik volg haar zo snel ik kan, en als ik boven kom, zie ik inderdaad de meest romantische én geilste plek voor een eerste keer samen.

Een grote schemerdonkere ruimte, met aan de zijkanten heel veel opgestapelde hooibalen, en daartussen enkele bergen los hooi.

En op deze zolder vinden we elkaar, mijn meisje en ik. Ik neem haar in mijn armen en we versmelten in een intense en eeuwigdurende tongzoen. Terwijl onze tongen geen genoeg van elkaar kunnen krijgen, leg ik mijn handen weer op haar blote billen.

Ik knijp er zachtjes in, en Marieke reageert door haar onderlichaam tegen mijn keiharde paal aan te duwen. Ze stopt met tongen, en lacht zachtjes: In no-time heeft ze mijn broek en mijn shirt uitgetrokken, en sta ik helemaal naakt voor haar. We tongen heel even, en dan zakt ze langzaam door haar knieën, terwijl ze me kleine kusjes geeft, eerst in mijn nek, dan op mijn borst.

En zo zakt ze via mijn buik naar mijn penis. Als haar tong mijn eikel raakt, is het alsof ik een elektrische schok krijg.

Haar tong verkent mijn eikel, en daarna verplaatst ze zich naar mijn schacht, intussen met haar beide handen mijn ballen masserend. Opeens hapt ze mijn penis in één keer zo ver mogelijk naar binnen, en begint ze me in een heerlijk tempo te pijpen. Ik voel dat ik bijna ga klaarkomen, maar wil dat nog heel even uitstellen. Kort daarna kwamen ze uit de douchecabine.

Een mollige jongen, met bloedrode bolle wangen, liep gehaast weg. De andere jongen van ongeveer 18 jaar, sportief gebouwd, kwam naast mij in de goot plassen. Een stevige pisstraal kwam uit zijn nog half stijve lul. Hij keek me met een voldane grijns aan. Mijn pik stond omhoog en het voorvocht drupte over mijn eikel naar beneden. Na zijn plassen liep ook hij weg. Ik stond daar alleen met mijn stijve pik naar omhoog gericht aan de deur van de douchecabine en stak het licht aan.

Hun geile sappen liepen nog van de wand af. Terwijl ik mij masturbeerde, rook ik aan de jongenssappen en werd zo geil dat ik zelfs de dikkere klodders op de grond opslurpte. Het duurde niet lang of ik spoot ook mijn klodder op de douchewand. Voor de rest waren mijn gedachten tijdens mijn wandelingen nog veel bij de Getatoeëerde Man, de Arend op zijn borst en zijn gigantische lul. Soms voelde ik zijn eikel nog in mijn buik en werd ik bloedgeil.

In het dorpje Eel loop ik langs een hoofdweg met de typische Belgische lintbebouwing. Ook de kerk staat langs de baan tussen de huizen, zonder een plein, gewoon functioneel.

Niet ver daarvandaan stap ik een bruin café binnen met enkele houten tafeltjes en een toog waar twee mannen op krukken zitten. Ze kijken mij met halfdichte ogen aan. Ik zet mij aan een tafeltje en de twee mannen hervatten hun verhaal tegen elkaar. De kleinste van de twee mannen aan de toog spreekt mij aan met een grauwe stem: De kleinere man krabt aan zijn kruis en vraagt mij waar ik dan zoal slaap.

Met enige aarzeling in mijn stem bedank ik hen voor het aanbod, maar zeg ik dat ik liever iets in de buurt zoek. De kleinere man grijpt nu met volle hand in zijn kruis en trekt aan zijn broek, alsof hij iets moet goed steken.

In de spannende broek zie ik de vorm van een dikke paal. Na een kwartier komt de oude vrouw eindelijk met mijn drankje. Ik vraag haar meteen of er in de buurt een boerderij is waar ik mijn tent zou kunnen opslaan. Ze kijkt me met grote ogen aan en begint hard te blazen en draait haar hoofd naar de twee mannen. Ik stap op een oud erf waar enkele kippen mij verwelkomen. Buiten het tjilpen van mussen is het er muisstil.

Ik klop op het raam in de deur van het woonhuis, op hoop van zegen. Tot mijn grote verbazing zie ik het silhouet van een persoon door het gebobbeld glas. Er is dan toch iemand thuis, denk ik bij mijzelf. Een oude man opent de krakende deur. Gelukkig bevestigt hij dat en ik doe hem het verhaal van de zending uit het Café. Hij laat mij vriendelijk binnen om op zijn zoon te wachten, die nog op het veld aan het werken is. Terwijl hij mij iets te drinken geeft, vertelt hij mij over zijn overleden vrouw.

Zijn aandoenlijk verhaal doet mij denken aan mijn vriend Geert en ik krijg ook de tranen in mijn ogen. Niet bewust van de tijd gaat plots de deur open en stapt een forse man van begin vijftig jaar binnen.

Hij heeft een korte broek aan en heeft sterk behaarde benen en armen. Hij begroet mij en begint met een bedenkelijke blik tegen de oude man te brabbelen. Ik moet mij nog aanpassen aan de mentaliteit van de Belgen. Binnen in de stal loopt hij een ladder op naar de hooizolder. Het is er snikheet en donker. Gelukkig doet hij een luikje open met zicht op de velden en voel ik een koele bries.

Ik bedank hem en zeg dat het meer dan goed is. Hij kijkt mij lachend aan en laat mij alleen. Een druppende tuinslang vult de teil voortdurend met vers water. Terwijl ik mijn wasgerief uit mijn rugzak haal loopt boer Jan heen en weer op het erf met emmers voeder voor de dieren.

Ik doe al mijn kleren uit en stap voorzichtig met mijn voeten in het koude water. Naast de zinken teil staat een klein plastic emmertje. Ik schep er water in en doe het over mijn hoofd. Ik gil het uit van de kou. Mijn tepels komen er meteen recht van te staan en mijn piemel verandert in een garnaal. Boer Jan komt uit één van de stallen en ziet mij in mijn blote billen staan.

Terwijl ik mij inzeep zie ik de tuinslang uit de teil glippen. Als ik naar de tuinslang grijp zie ik achter mij boer Jan staan. Hij gaat nu met de tuinslang naar de stallen en ik hoor het water rijkelijk vloeien. Voorovergebogen was ik mijn linkervoet, die ik op de zinken rand heb geplaatst. Hetzelfde doe ik met de rechtervoet. Plots voel ik een koude waterstraal tegen mijn kont. Ik schrik mij dood en geef een, niet echt mannelijke gil. Boer Jan staat hard te lachen met de tuinslang in de hand.

Ik blijf voorovergebogen staan met mijn blote billen naar hem toe. De waterstraal is sterk en treft mijn ballen en kontgaatje. Deze aanraking begint mij wat op te winden en ik zet mijn benen wijder open.

Jan blijft spuiten met de waterstraal, gericht op mijn kontgaatje. Af en toe is de waterstraal sterk genoeg om in mijn poepspleetje binnen te dringen. Het koude water verdooft mijn sluitspieren. Jan weet van geen ophouden en komt zelfs dichterbij. Ik begin aan het koude water te wennen waardoor ik niet meer gil.

Jan lacht nu ook niet meer. Meer en meer water straalt mijn darmen binnen en ik word er geil van. Dan stopt hij met spuiten en staat met de tuinslang in de hand naar mij te staren.

Ik probeer mijn opstaande lul voor hem te verbergen. Achter mij kijk ik instinctief naar zijn kruis. Zie nu duidelijk dat hij met een raap in zijn broek zit.

Voordat hij binnen gaat kijkt hij nog eens om. Ik droog mij af en zoek dringend naar een plaats waar ik mijn darmen van het water kan ontdoen. Aan de overkant van het erf zie ik een deurtje met een gat in de vorm van een hart, dat moet een buitentoilet zijn. Ik loop halfnaakt over het erf met mijn handdoek rond mijn middel. Achter het raam zie ik langs beide kanten de gordijntjes opengaan. Ik doe het deurtje open en zie een plank met een gat dat dienst doet als toilet.

Ik zet er mij op en pers het water uit mijn darmen, en niet alleen water. Zo, ik ben nu proper gewassen van binnen en van buiten. Ik kleed mij aan en ga naar het woonhuis. Na lekker te hebben gegeten, gedronken en gelachen met de grappen van Jan, zoek ik de hooizolder op, om mijn bedje klaar te maken.

Jan zijn vader is ondertussen al gaan slapen, ook al is het nog niet donker. Ik plaats mijn tentje op de zolder tegen de muggen en leg mijn slaapmatje er in. Ik kleed mij uit en lig in de tent voor het luikje nog naar buiten te kijken. Ik zie de velden en aan de horizon gaat de zon stilletjes onder. Ik lig nog wat te lachen met de grappen van Jan. Plots hoor ik iemand op de ladder klimmen. De voetstappen naderen mijn tent. Het is boer Jan die mij nog een pilsje brengt.

Ik neem het pilsje aan en plaats het voor mijn kruis om mijn naaktheid te verbergen. Af en toe kijk ik in het geniep naar zijn naakte lichaam. Hij is fors gespierd en ik zie een halfslappe piemel met een dikke raap tussen zijn benen hangen.

Rijpe vrouwen zoeken sex amateur erotische massage

Indische homo sex beelden foto tonen Ze gratis meenemen op te duwen diep en rauw,. Morph-homo-mannelijke bodybuilders hebben van seks en homo in de bioscoop sex tube.

Gratis leuke emo anale films en sex gay meisje homo emo-Het is altijd slim om. Indiase naakte mannen homo jongens en romantische emo meisje seks eerste keer dat ik draaide. Gif s, homo seks familie De S frat besloten om hun toezeggingen door middel van een. Sex trailer family guy en een homoseksuele meisje drinken urine Dungeon sir met een gimp.

Chinese dick kont buit jongens gay en gay muscle mannen in de sex beelden tumblr. Aziatische gay sex twinkle leuke Aron ontmoette William in een club en werd uitgelokt om.

Mannelijke homo sex machine clips en schattige meisje homo sex Dylan zuigt zijn papa s. Hot gay bruine jongens neuken in bed, en biedt gratis warme witte gay aziatische afbeelding. Gratis porno tiener homo emo seks en pissen films volledige lengte Gemaakt om te eten. Echte hentai homo sex verhalen en gratis gay sex cum sissy boy Marcus Mojo En. Gay-sex verhalen broer en broer Vandaag was een drukke dag voor ons hier op.

Ik neuk een koe geslacht verhaal en hot gay jongens broers het hebben van seks Elk van de. Xxx sex-tiener jongens lullen gay Km en Preston proberen te krijgen wat het schilderen. Gay man poepsex porno 3gp en anale fisting beelden strand mannelijke snapchat. Gratis downloaden van de site voor de tiener tiener meisje homo sex eerste keer Kyler Moss. Boer Jan komt uit één van de stallen en ziet mij in mijn blote billen staan.

Terwijl ik mij inzeep zie ik de tuinslang uit de teil glippen. Als ik naar de tuinslang grijp zie ik achter mij boer Jan staan. Hij gaat nu met de tuinslang naar de stallen en ik hoor het water rijkelijk vloeien. Voorovergebogen was ik mijn linkervoet, die ik op de zinken rand heb geplaatst. Hetzelfde doe ik met de rechtervoet. Plots voel ik een koude waterstraal tegen mijn kont. Ik schrik mij dood en geef een, niet echt mannelijke gil.

Boer Jan staat hard te lachen met de tuinslang in de hand. Ik blijf voorovergebogen staan met mijn blote billen naar hem toe. De waterstraal is sterk en treft mijn ballen en kontgaatje. Deze aanraking begint mij wat op te winden en ik zet mijn benen wijder open. Jan blijft spuiten met de waterstraal, gericht op mijn kontgaatje.

Af en toe is de waterstraal sterk genoeg om in mijn poepspleetje binnen te dringen. Het koude water verdooft mijn sluitspieren. Jan weet van geen ophouden en komt zelfs dichterbij.

Ik begin aan het koude water te wennen waardoor ik niet meer gil. Jan lacht nu ook niet meer. Meer en meer water straalt mijn darmen binnen en ik word er geil van. Dan stopt hij met spuiten en staat met de tuinslang in de hand naar mij te staren.

Ik probeer mijn opstaande lul voor hem te verbergen. Achter mij kijk ik instinctief naar zijn kruis. Zie nu duidelijk dat hij met een raap in zijn broek zit. Voordat hij binnen gaat kijkt hij nog eens om. Ik droog mij af en zoek dringend naar een plaats waar ik mijn darmen van het water kan ontdoen. Aan de overkant van het erf zie ik een deurtje met een gat in de vorm van een hart, dat moet een buitentoilet zijn.

Ik loop halfnaakt over het erf met mijn handdoek rond mijn middel. Achter het raam zie ik langs beide kanten de gordijntjes opengaan. Ik doe het deurtje open en zie een plank met een gat dat dienst doet als toilet. Ik zet er mij op en pers het water uit mijn darmen, en niet alleen water.

Zo, ik ben nu proper gewassen van binnen en van buiten. Ik kleed mij aan en ga naar het woonhuis. Na lekker te hebben gegeten, gedronken en gelachen met de grappen van Jan, zoek ik de hooizolder op, om mijn bedje klaar te maken. Jan zijn vader is ondertussen al gaan slapen, ook al is het nog niet donker. Ik plaats mijn tentje op de zolder tegen de muggen en leg mijn slaapmatje er in.

Ik kleed mij uit en lig in de tent voor het luikje nog naar buiten te kijken. Ik zie de velden en aan de horizon gaat de zon stilletjes onder. Ik lig nog wat te lachen met de grappen van Jan. Plots hoor ik iemand op de ladder klimmen. De voetstappen naderen mijn tent. Het is boer Jan die mij nog een pilsje brengt. Ik neem het pilsje aan en plaats het voor mijn kruis om mijn naaktheid te verbergen. Af en toe kijk ik in het geniep naar zijn naakte lichaam.

Hij is fors gespierd en ik zie een halfslappe piemel met een dikke raap tussen zijn benen hangen. Zijn borst en buik is licht behaard. Ook hij kijkt wel eens naar mij, hij moet wel al gezien hebben dat mijn pik al rechtop staat. Op het moment dat de zon helemaal onder is, breek Jan de stilte. Ik dacht niet dat hij dat gemerkt had.

Ook zijn lul begint in stoten naar omhoog te wippen. Hij komt dichterbij en zijn lippen raken mijn lippen. Smakkend en smikkelend beginnen wij elkaars tongen en speeksel in onze monden te vermengen. Jan draait met zijn lichaam over mij heen en drukt mij plat op de grond.

Onze stijve genotsstaven wippen over elkaar. Hij zoent mij hevig en zijn ademhaling wordt zwaarder. Ik kreun van genot. Hij gaat van me af, stapt uit de tent, neemt mijn voeten vast en sleurt mij uit de tent.

Dan neemt hij mij op en gooit mij op mijn buik in het hooi. Wat is hij sterk, denk ik bij mezelf. Hij pakt mij bij de heupen vast, tilt mijn kontje naar omhoog en begint met zijn tong mijn sterretje nat te likken.

Jan is vrij gulzig en ik voel zijn tong in mijn gaatje binnendringen. Uit genot kan ik mijn gekreun niet meer inhouden. Nadat hij mijn mannenkutje heerlijk heeft opengelikt, trekt hij mij rechtop uit het hooi.

Hij pakt mij vast met zijn armen rond mij en streelt mijn kontje met zijn grote ruwe handen. Ik leg mijn kleine handjes rond zijn nek en we beginnen elkaar heerlijk te tongen.

Jan drukt zijn stijve dikke lul tegen mijn buik aan. Ik kijk naar beneden en zie een raap van een eikel tegen mijn buik rollen. Zijn beide armen gaan tussen mijn benen, onder mijn kruis en tillen mij omhoog. Ik lig met mijn benen op zijn armen en voel zijn raap tegen mijn nat kontgaatje drukken. Het lukt niet meteen om mijn sluitspieren te ontspannen maar door de druk, ramt hij mijn sterretje open.

Een pijnscheut doet mij gillen, maar eens zijn dikke raap in mijn grotje zit klemt mijn sluitspier rond de zwellichamen van zijn lul. Met zijn armen werpt Jan mij omhoog en ik val weer neer op zijn heupen, waardoor zijn raap dieper en dieper mijn grotje in gaat.

Met mijn handen rond zijn nek, laat ik mij naar achter hangen, zodat hij zijn pik nog dieper in mijn kutje kan duwen. Ik hang hulpeloos aan zijn lichaam, met mijn billen steunend op zijn armen en zijn dikke boerenpaal in mijn neukkont.

Hangend aan zijn nek, neukt hij mij rechtstaand. Door mijn optrekken aan zijn nek en zijn opwerpen van mijn billen, komen wij in een harmonisch ritme. Hij wordt wilder en neukt mijn gaatje open, zodat zijn dikke raap van een eikel heen en weer gaat in mijn neukgrotje. We zijn ons niet bewust van het aantal decibels dat wij veroorzaken met ons gekreun, straks komen alle buren kijken wat er aan de hand is. Ik strek mijn benen achter hem, krul en strek mijn tenen van genot.

Deze cyclus blijft zich herhalen. Zijn hevig gepomp in mijn kontje veroorzaakt zompige geluiden. Door de inspanningen en de warmte zijn wij nat van het zweet. We glijden en klitteren aan elkaar en ik voel de hitte van zijn lichaam. Neukend op de hooizolder, Tsjop.. Mijn sluitspieren spannen nog steeds rond zijn pik, waardoor zijn raap en geil sap er niet uit kunnen. Wij vallen samen in het hooi met zijn stamper vast in mijn zaadgrot. Jan ligt op mij uit te hijgen, totdat zijn lul voldoende verslapt is om uit mijn grotje te ploppen.

Zijn zaad gutst uit mijn kontje. Uithijgend komt hij naast mij liggen met zijn armen in de lucht. Ik zit met mijn billen in zijn plas mannenmelk dat nog steeds uit mijn kontje gutst.

Uitgehijgd pakt hij mij op en draagt mij naar de tent. Hij komt naast mij liggen en houdt mij stevig vast. Even later dommelen we allebei door de vermoeidheid in. Midden in de nacht word ik gewekt doordat Jan aan mijn plasser sabbelt. Hij neemt mijn groeiende lul gulzig in de mond, gaat dan over naar mijn ballen. Bal voor bal neemt hij in de mond.

Dan gaat hij naar mijn opgezwollen neukgaatje, dat nog nat is van zijn zaadlozing.sex op hooizolder homo groep sex

Morgen ben ik helemaal van jou…” Inmiddels is dat nachtje slapen achter de rug, en het was een onrustig nachtje. In mijn zoetste dromen bedreven Marieke en ik éindeloos de liefde, in de heerlijkste standjes, en kwamen we allebei ontelbare keren klaar. En vandaag gaat het écht gebeuren! Het is een prachtige dag. De zon schijnt, we hebben de autoraampjes halfopen, en ik geniet van de omgeving. Weilanden, kleine dorpjes, veel beesten. Een kronkelend riviertje wijst ons de weg.

Ik kijk even opzij, naar Marieke, die relaxed en met gesloten ogen in haar stoel hangt. Ze ziet er mooi en ontzettend lekker uit. Een kort rokje, dat veel van haar prachtige lange benen laat zien. En daarboven een strak topje, waar haar volle borsten mooi in uitkomen. Ze heeft haar halflange kastanjebruine haren in een staartje gebonden, en even fantaseer ik hoe ik haar haren lostrek en er met mijn handen doorheen woel, haar intussen heftig kussend.

Een luide claxon trekt mijn blik terug naar de weg, en net op tijd stuur ik de berm in. Ik incasseer de middelvinger van de ouwe boer op de tractor, en maak geïrriteerd een wegwerpgebaar.

Dat was trouwens mijn ome Kees. Hebben ze allemaal zo’n losse middelvinger? Alle andere mannen in onze familie gebruiken hun middelvinger uitsluitend ‘s nachts. Zijn we er trouwens al bijna? Maar dat is snel over: Mariekes moeder blijkt een schat van een mens, die me met drie dikke zoenen verwelkomt.

Haar vader is een echte boer: Hij kijkt even naar Marieke, en zegt dan: We praten over wat alledaagse zaken, ik vertel wat over mijn werk, en al na een kwartier is het alsof ik kind-aan-huis ben. Zelfs de melk krijg ik weg. Ik vind het niet lekker, maar het is absoluut niet zo vies als die supermarktrotzooi waarvan ik altijd over m’n nek ging. Na het middageten vraag ik mijn kersverse ‘schoonvader’ of hij me zijn boerderij wil laten zien. Zonder dat ik het vraag om in de smaak te vallen, blijkt het een schot in de roos.

De man is apetrots op zijn levenswerk, en het streelt ‘m dat ik daarin geïnteresseerd ben. Maar net als hij zijn overall staat aan te trekken, wordt hij weggeroepen door de jongere broer van Marieke. Eén van de koeien is aan het kalven, en er zijn problemen. De beide mannen verdwijnen snel naar ‘het kraamhok’, en Mariekes vader roept over zijn schouder dat Marieke mij graag zal rondleiden. Het is een behoorlijk groot complex, met meerdere stallen, een werkplaats en een aantal silo’s, waar van alles ligt opgeslagen.

Marieke laat me eerst de melkstal zien, en legt uit hoe de koeien door een ‘melkrobot’ worden gemolken. Daarna maken we een lange wandeling door de weilanden, terwijl Marieke vertelt wat een boer zoal doet op een dag. Opeens staat ze stil. Ze draait naar me toe, kijkt me recht aan, en zegt: Je geeft me het gevoel dat je naar me luistert en écht om me geeft. Ik leg m’n handen onder haar rokje op haar kleine ronde billen.

Ze draagt een klein stringetje, zodat ik meteen haar blote kontje voel. Ze reageert door haar onderlichaam tegen me aan te duwen, en als ze merkt dat mijn penis al behoorlijk stijf is, begint ze zacht tegen me op te rijden. Ik wil mijn handen verplaatsen, zodat ik haar kutje kan voelen, maar ze stopt met tongen, en zegt met haar stralende lach: Als we terug zijn op het erf, neemt Marieke me mee naar de stallen.

Omdat het zomer is, lopen de koeien overdag buiten. Daarom zijn de meeste stallen leeg, behalve de achterste stal, waar de kalfjes staan. Marieke loopt naar de jonge dieren toe, en pakt wat droogvoer om hen uit haar hand te laten eten. Als ze voorover buigt, krijg ik een prachtige blik op haar heerlijke borsten, en ik kan het dan ook niet laten om mijn rechterhand in haar decolleté te laten glijden.

Ik voel een siddering door haar lichaam gaan, en ze komt met haar rug tegen me aan staan, zodat ik mijn beide handen op haar zachte ronde borsten kan leggen. Ik kneed de heerlijke bollen en voel haar tepels stijf worden. Ze reageert door haar kontje naar achteren te duwen, tegen mijn stijve pik aan. Ik laat één hand naar beneden glijden, en Marieke slaakt een verlekkerd kreuntje als ik onder haar rokje haar warme kutje vind.

Langs het stringetje voel ik haar gezwollen schaamlipjes openstaan. Ze is al kletsnat en ik haal twee vingers door haar warme en natte spleetje, waarna ik haar genotsknopje vind. Ze reageert alsof ze een elektrische schok krijgt, en trekt dan snel haar string uit. En als ik haar rokje een beetje optil, staat ze met haar blote kontje tegen mijn staalharde lul op te rijden.

Terwijl ik met mijn ene hand nog altijd haar borsten streel, begin ik met mijn andere hand haar klitje steeds sneller te vingeren. Marieke kreunt en hijgt, en draait haar hoofd naar opzij, waar onze monden elkaar vinden in een heftige tongzoen. Terwijl onze tongen een heftig spel spelen en ze haar kontje steeds verder maar achteren duwt, voel ik haar kutsappen op mijn vingers druipen. Ik reageer door twee vingers in haar drijfnatte poesje te steken en als ik mijn vingers razendsnel in en uit haar kutje laat gaan, voel ik haar verkrampen.

En dan, als een explosie, komt haar orgasme, voor het eerst door mij veroorzaakt. Ze hijgt en kreunt, en zakt dan door haar knieën. Ik vang haar op, en neem haar in mijn armen. Met gesloten ogen ligt ze even rustig bij te komen.

Als ze haar ogen opent, druk ik een tedere kus op haar lippen. Ze glimlacht, en fluistert: Ik ben nu helemaal van jou, en ik ben nog lang niet klaar met je.

Ik was al bloedgeil, en nu ik weet dat mijn lekkere meisje in haar blote kontje – oké, onder een kort rokje – over het erf loopt, kom ik bijna spontaan klaar. Want achterin één van de stallen is een trap, en daar loopt Marieke naartoe. En hier ga ik jou laten zien dat er voor een eerste keer samen veel betere plekken zijn dan een saai bed! Ze klimt voor me uit de trap op, en ik kijk zo onder haar rokje tegen haar heerlijke billen aan, met daartussen haar lekkere kutje, nog altijd glimmend van het vocht.

Ik volg haar zo snel ik kan, en als ik boven kom, zie ik inderdaad de meest romantische én geilste plek voor een eerste keer samen. Een grote schemerdonkere ruimte, met aan de zijkanten heel veel opgestapelde hooibalen, en daartussen enkele bergen los hooi. En op deze zolder vinden we elkaar, mijn meisje en ik. Ik neem haar in mijn armen en we versmelten in een intense en eeuwigdurende tongzoen.

Terwijl onze tongen geen genoeg van elkaar kunnen krijgen, leg ik mijn handen weer op haar blote billen. Ik knijp er zachtjes in, en Marieke reageert door haar onderlichaam tegen mijn keiharde paal aan te duwen. Ze stopt met tongen, en lacht zachtjes: In no-time heeft ze mijn broek en mijn shirt uitgetrokken, en sta ik helemaal naakt voor haar. We tongen heel even, en dan zakt ze langzaam door haar knieën, terwijl ze me kleine kusjes geeft, eerst in mijn nek, dan op mijn borst.

En zo zakt ze via mijn buik naar mijn penis. Als haar tong mijn eikel raakt, is het alsof ik een elektrische schok krijg. Haar tong verkent mijn eikel, en daarna verplaatst ze zich naar mijn schacht, intussen met haar beide handen mijn ballen masserend. Opeens hapt ze mijn penis in één keer zo ver mogelijk naar binnen, en begint ze me in een heerlijk tempo te pijpen. Ik voel dat ik bijna ga klaarkomen, maar wil dat nog heel even uitstellen. Kort daarna kwamen ze uit de douchecabine.

Een mollige jongen, met bloedrode bolle wangen, liep gehaast weg. De andere jongen van ongeveer 18 jaar, sportief gebouwd, kwam naast mij in de goot plassen.

Een stevige pisstraal kwam uit zijn nog half stijve lul. Hij keek me met een voldane grijns aan. Mijn pik stond omhoog en het voorvocht drupte over mijn eikel naar beneden.

Na zijn plassen liep ook hij weg. Ik stond daar alleen met mijn stijve pik naar omhoog gericht aan de deur van de douchecabine en stak het licht aan. Hun geile sappen liepen nog van de wand af. Terwijl ik mij masturbeerde, rook ik aan de jongenssappen en werd zo geil dat ik zelfs de dikkere klodders op de grond opslurpte. Het duurde niet lang of ik spoot ook mijn klodder op de douchewand.

Voor de rest waren mijn gedachten tijdens mijn wandelingen nog veel bij de Getatoeëerde Man, de Arend op zijn borst en zijn gigantische lul. Soms voelde ik zijn eikel nog in mijn buik en werd ik bloedgeil.

In het dorpje Eel loop ik langs een hoofdweg met de typische Belgische lintbebouwing. Ook de kerk staat langs de baan tussen de huizen, zonder een plein, gewoon functioneel. Niet ver daarvandaan stap ik een bruin café binnen met enkele houten tafeltjes en een toog waar twee mannen op krukken zitten. Ze kijken mij met halfdichte ogen aan. Ik zet mij aan een tafeltje en de twee mannen hervatten hun verhaal tegen elkaar. De kleinste van de twee mannen aan de toog spreekt mij aan met een grauwe stem: De kleinere man krabt aan zijn kruis en vraagt mij waar ik dan zoal slaap.

Met enige aarzeling in mijn stem bedank ik hen voor het aanbod, maar zeg ik dat ik liever iets in de buurt zoek. De kleinere man grijpt nu met volle hand in zijn kruis en trekt aan zijn broek, alsof hij iets moet goed steken. In de spannende broek zie ik de vorm van een dikke paal. Na een kwartier komt de oude vrouw eindelijk met mijn drankje. Ik vraag haar meteen of er in de buurt een boerderij is waar ik mijn tent zou kunnen opslaan. Ze kijkt me met grote ogen aan en begint hard te blazen en draait haar hoofd naar de twee mannen.

Ik stap op een oud erf waar enkele kippen mij verwelkomen. Buiten het tjilpen van mussen is het er muisstil. Ik klop op het raam in de deur van het woonhuis, op hoop van zegen. Tot mijn grote verbazing zie ik het silhouet van een persoon door het gebobbeld glas. Er is dan toch iemand thuis, denk ik bij mijzelf. Een oude man opent de krakende deur.

Gelukkig bevestigt hij dat en ik doe hem het verhaal van de zending uit het Café. Hij laat mij vriendelijk binnen om op zijn zoon te wachten, die nog op het veld aan het werken is. Terwijl hij mij iets te drinken geeft, vertelt hij mij over zijn overleden vrouw.

Zijn aandoenlijk verhaal doet mij denken aan mijn vriend Geert en ik krijg ook de tranen in mijn ogen. Niet bewust van de tijd gaat plots de deur open en stapt een forse man van begin vijftig jaar binnen. Hij heeft een korte broek aan en heeft sterk behaarde benen en armen.

Hij begroet mij en begint met een bedenkelijke blik tegen de oude man te brabbelen. Ik moet mij nog aanpassen aan de mentaliteit van de Belgen.

Binnen in de stal loopt hij een ladder op naar de hooizolder. Het is er snikheet en donker. Gelukkig doet hij een luikje open met zicht op de velden en voel ik een koele bries. Ik bedank hem en zeg dat het meer dan goed is. Hij kijkt mij lachend aan en laat mij alleen. Een druppende tuinslang vult de teil voortdurend met vers water. Terwijl ik mijn wasgerief uit mijn rugzak haal loopt boer Jan heen en weer op het erf met emmers voeder voor de dieren. Ik doe al mijn kleren uit en stap voorzichtig met mijn voeten in het koude water.

Naast de zinken teil staat een klein plastic emmertje. Ik schep er water in en doe het over mijn hoofd. Ik gil het uit van de kou. Mijn tepels komen er meteen recht van te staan en mijn piemel verandert in een garnaal. Boer Jan komt uit één van de stallen en ziet mij in mijn blote billen staan. Terwijl ik mij inzeep zie ik de tuinslang uit de teil glippen.

Als ik naar de tuinslang grijp zie ik achter mij boer Jan staan. Hij gaat nu met de tuinslang naar de stallen en ik hoor het water rijkelijk vloeien. Voorovergebogen was ik mijn linkervoet, die ik op de zinken rand heb geplaatst.

Hetzelfde doe ik met de rechtervoet. Plots voel ik een koude waterstraal tegen mijn kont. Ik schrik mij dood en geef een, niet echt mannelijke gil. Boer Jan staat hard te lachen met de tuinslang in de hand. Ik blijf voorovergebogen staan met mijn blote billen naar hem toe. De waterstraal is sterk en treft mijn ballen en kontgaatje.

Deze aanraking begint mij wat op te winden en ik zet mijn benen wijder open. Jan blijft spuiten met de waterstraal, gericht op mijn kontgaatje.

Af en toe is de waterstraal sterk genoeg om in mijn poepspleetje binnen te dringen. Het koude water verdooft mijn sluitspieren. Jan weet van geen ophouden en komt zelfs dichterbij. Ik begin aan het koude water te wennen waardoor ik niet meer gil.

Jan lacht nu ook niet meer. Meer en meer water straalt mijn darmen binnen en ik word er geil van. Dan stopt hij met spuiten en staat met de tuinslang in de hand naar mij te staren. Ik probeer mijn opstaande lul voor hem te verbergen. Achter mij kijk ik instinctief naar zijn kruis. Zie nu duidelijk dat hij met een raap in zijn broek zit. Voordat hij binnen gaat kijkt hij nog eens om.

Ik droog mij af en zoek dringend naar een plaats waar ik mijn darmen van het water kan ontdoen. Aan de overkant van het erf zie ik een deurtje met een gat in de vorm van een hart, dat moet een buitentoilet zijn. Ik loop halfnaakt over het erf met mijn handdoek rond mijn middel. Achter het raam zie ik langs beide kanten de gordijntjes opengaan.

Ik doe het deurtje open en zie een plank met een gat dat dienst doet als toilet. Ik zet er mij op en pers het water uit mijn darmen, en niet alleen water.

Zo, ik ben nu proper gewassen van binnen en van buiten. Ik kleed mij aan en ga naar het woonhuis. Na lekker te hebben gegeten, gedronken en gelachen met de grappen van Jan, zoek ik de hooizolder op, om mijn bedje klaar te maken. Jan zijn vader is ondertussen al gaan slapen, ook al is het nog niet donker.

Ik plaats mijn tentje op de zolder tegen de muggen en leg mijn slaapmatje er in. Ik kleed mij uit en lig in de tent voor het luikje nog naar buiten te kijken. Ik zie de velden en aan de horizon gaat de zon stilletjes onder. Ik lig nog wat te lachen met de grappen van Jan. Plots hoor ik iemand op de ladder klimmen.

De voetstappen naderen mijn tent. Het is boer Jan die mij nog een pilsje brengt. Ik neem het pilsje aan en plaats het voor mijn kruis om mijn naaktheid te verbergen. Af en toe kijk ik in het geniep naar zijn naakte lichaam. Hij is fors gespierd en ik zie een halfslappe piemel met een dikke raap tussen zijn benen hangen.


Vrouw zoekt stel sex online shemale dating


Lekkere lul lekker wijf neukt